Трима обраха самотноживееща стара жена в Добричко

Нападателите нахлули в дома й, откраднали злато и пари
7
Трима обраха самотноживееща стара жена в Добричко
Снимка: Булфото

72-годишна самотноживееща жена е станала жертва на нагъл обир от трима апаши в добричкото село Стожер, съобщават от МВР.

На 06 март, в 03:45 ч. през нощта, е подаден сигнал от 36-годишен мъж от същото село за извършен грабеж на съседката му – жена на 72 г.

Установено, че около час по-рано, чрез взлом на входна ПВЦ врата, три непознати лица с маски на главите са проникнали в дома на самотноживещата пенсионерка. Нападателите свалили жената от леглото на земята, свалили златните й обеци от ушите и са издърпали златния синджир от врата й.

Единият от извършителите е претърсил всички помещения в дома й, докато вторият запушвал с ръка устата й, а третият е стоял до входната врата за наблюдение.

Отнети са също и един мобилен апарат със SIM карта, личната карта на жената и сумата от 370 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: добричобирсело Стожер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БъзТой е виновен и за глобалното затопляне, и за херпеса по глутеуса ти, нали !Някои все пак четем законите и знаем правомощията на различните държавни органи. Айде марш оттук с тази политпропаганда.
2
0
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Пишат се поотделно - самотно живееща... или живееща самотно!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видели са да носи златните накити преди това и оттам е дошла идеята за обира. Ето тези хора трябва да бъдат предупреждавани редовно за възможни опасности, а не онези "паралии" ало измамените, каквито вероятно и не съществуват на практика. Хората в рисковите селища трябва да не бият на очи, защото обирджиите ги следят и набелязват. И ако не сполучат в "удара", после ченгетата се позавъртат и им спират "работата" поне временно.