Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!

Това щяло да е най-добрият отговор на несправедливостите срещу тях
17 мар 2017 19:00,
263
Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!
Снимка: БТА

Докато напрежението между Турция и Европа расте, след като Германия и Холандия отказаха на турски министри да проведат кампании във връзка с предстоящия референдум, в южната ни съседка кампанията върви с пълна пара.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган нееднократно е сравнявал днешна Германия с ерата на нацистите заради видяната от него "дискриминация" срещу турците в страната. Коментарите му предизвикват гняв и критики не само в Германия, но и в Европа.

Още по темата

На митинг в град Ескишехир Ердоган отново се обърна към съгражданите си не само в Турция, но и в Европа да гласуват на референдума на 16 април, който ще разшири правомощията му.

"Обръщам се към моите граждани, към моите братя и сестри в Европа. Образовайте децата си в най-добрите училища, уверете се, че семейството ви живее в най-добрите квартали, карайте най-добрите коли, живейте в най-хубавите къщи", каза Ердоган, предаде AFP.

"Раждате пет деца, не три. Вие сте бъдещето на Европа", призова Ердоган.

"Това е най-добрият отговор на несправедливостите срещу вас", добави той.

Ердоган, баща на четири деца, преди време призова жените в Турция да раждат поне три деца, за да увеличат населението на Турция. Коментарите му бяха силно критикувани от активисти за правата на жените.

2,5 млн. турски граждани живеят в Европа и имат право да гласуват на предстоящия референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 7 години
През годините след втората световна война много западни и щатски фирми си изнесоха производството в Турция като направиха заводи там.Турското производство обаче не блести с качествата на немското или френското!Но пък турците сега им се качиха на главите!Турското самочувствие се крепи на турската индустрия нали?Ами след като Ердоган се е самозабравил западняците да затворят заводите там и само след 3 месеца тоя ще изтрезнее!Колкото повече му угаждат толкова по нагъл ще става!
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще уври главата на европейците да спрат помощите за деца на пришъците. Да ги гледа Ердоган.
142
1
 
3
 
! Отговори
Ха преди 7 години
Вече официално каза по какъв начин са решили ислямът да завладее Европа - чрез раждане на повече джагалчета. Време е да се вземат мерки срещу това. Примерно при три и повече деца - никакви социални, детски, майчинства и т.н. (не съм запознат със социалната политика на другите държави в ЕС).
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2, 5 милиона това е супер малко, в Германия те знам колко са но са навсякъде.
140
2
 
7
 
! Отговори
seira преди 7 години
ЗАЩО ЛИ НИЩО НЕ МЕ УЧУДВА?!КАТО ГЛЕДАМ ПУБЛИЧНИТЕ ИЗЯВИ НА "ДРУГАРЯ" ЕРДОГАН В СЪЗНАНИЕТО МИ "ВЪЗКРЪСВАТ" КАДРИ ОТ КУЛТОВИЯ СЪВЕТСКИ ФИЛМ "ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ"!!!В 21 ВЕК НА ОСНОВАТА НА ИСЛЯМА, ОТ *** НА ИСТОРИЯТА, НАДИГА ГЛАВА И СЕ ЗЪБИ НА СВЕТА ЧУМАТА НА 20 -ТИ ВЕК - ФАШИЗМА!!!НО, НА "ДРУГАРЯ" ЕРДОГАН И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МЕРАКЛИИ ЗА ФЮРЕРИ (СУЛТАНИ), ВСИЧКИ НИЕ, СВОБОДОЛЮБИВИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ЩЕ ОТГОВОРИМ:ФАШИЗМЪТ НЯМА ДА МИНЕ!!!ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!!!
139
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина, моментът е удобен за премахване на двойното гражданство с Турция. Достатъчно поводи за това се дават. Също за връщане на турците от Европа в Турция.
138
5
 
22
 
! Отговори
до мюсюлманина преди 7 години
Ако ще и по 15 да раждат вашите жени никога в Турция няма да се родят хора като Никола Тесла,професор Джон Атанасов,професор Виден Табаков и много други хора благодарение на които днес живеем различно от хората в пещерната ера.Защото количеството обикновено е обратнопропорционално на качеството!Е какво като сте много?В Германия освен да метете улиците и да чистите тоалетните на немците друго правите ли?Не сте правили ,няма и да правите!За друга работа се иска образование,което нямате!
137
0
 
4
 
! Отговори
гошо тъпото преди 7 години
време е когато влизат мигрантите и хващат да ги обявяват за туристи ,регистрират ги и си плащат всичко за 3 месеца и след това чао накъдето са тръгнали ако не в Черно море
136
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ще издържи осигурителнат сиситема на европейските държави на турския размножителен бум.За никого не е тайна, че 40% от турците в Германия живеят на социални помощи, като всеки мъж има по 2-3 жени и всяка след първата се води самотна майка и взема по 400 евро насърчения за курварлъка си, отделно за копелетатаИ сега всяка незаконна съпруга по пет деца, наистина ще залеят Европа, но: Трябва да забрани плащането на всякакви насърчения за извънбрачно дете след първото както и в България.
135
3
 
18
 
! Отговори
ХРИСТИЯНИН преди 7 години
До МЮСЮЛМАНИНТи точно хойчо, не си завладял нищо. Ти си просто чадо на клекнали и завладени. Докато едни носим в гените си наследството на хора не преклонили глава и не сменили религия, ти си просто още едно поколение на тези по-слабичките, дето са се навели.
134
2
 
10
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
Те такива ***.ОТИ създават световния тероризъм. Европа преди много години даде убежище на милиони турски икономически имигранти без да подозира,че ще се появи такъв ИЗ.РОД и добрината ще се окаже огромно зло към собствения народ. Същата опасност се крие и в имигрантите от мюсюлманските страни които идват в Европа. Когато им пари под краката са мили и хрисими. Щом надигнат глави и стават претенциозни и без скрупулни! ХОРА, БДЕТЕ!!!!
133
3
 
17
 
! Отговори
"ПО 5 НА НОЖ&qu преди 7 години
НИЕ ЗНАЕМЕ ДРУГ ТРИК "ПО 5 НА НОЖ"
132
1
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Раждайте,раждайтее и гласувайте за Ерго,който след още има...няма 25 години ще си построи султански дворец до Айфеловата кула.
131
1
 
5
 
! Отговори
СтарКрафт преди 7 години
Някой трябва да му покаже играта Starcraft и по-точно превъзходството на Тераните над зерговете....Току-виж разбрал грешката си :-)
130
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 666Не става дума за това колко са интегрирани, а за това че в страните от Европа те живеят много по добре и Ердоган не може да им влияе. Преди да пишеш умнотии прочети внимателно аз какво съм написал. Това че в Париж има много араби какво общо има с Ердоган. Пакистанците и индийците в Лондон какво общо имат с Ердоган. Плямпаш си е така колкото да се намираш на приказка.
129
1
 
2
 
! Отговори
Pepi преди 7 години
Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. --------- ЛИНК: managerleague/index.pl?ref=968405
128
2
 
21
 
! Отговори
666 преди 7 години
До Анонимен 139Преди да пишеш умнотии,излез по света и виж как стоят нещата!Нито турците в Германия,нито арабите във Франция са интегрирани!А за *** в САЩ да не говорим!Глупостите по холивудските бози за дежурния "добър"*** и "лошия" бял ги остави за ахмаците!Целия Париж е обграден от арабски квартали!За Лондон да не говорим!Интеграцията са празни приказки насаждани ежедневно от медиите,и нищо повече!Света е тотално разделен!
127
0
 
4
 
! Отговори
учител преди 7 години
До АнонименНе се прави на умен. Не ти достига умствен капацитет.
126
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 14-ти век са започнали да унищожават християнството в Европа и това е единствената им цел,но защо ли никой не фокусира точната причина!Европа е единственият континент,на който всички държави проповядат/и изучават/в общообразователните училища християнска религия!Европейската част на Турция е 3%от цялата територия на страната,а те разпространяват,чрез насилие от 14 век мюсюлманството!Фанатици са на темата религия!Вижте хаоса заради мюсюлмани сред християни! МЮСЮЛМАНСКИ "ХИТЛЕР" Е ЕРДОГАН!!!
125
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те тия турци Европа ще му ги върне. Нали обеща да ги замени с други мигранти по 15000 на месец. Пък те като се върнат ще го свалят от "трона", защото не са прости и са виждали живот без фереджета и простотии