Двама прободоха с нож и ограбиха мъж в Пловдив

Раненият е бил опериран по спешност в болница
Обновена: 2 апр 2017 15:34 | 2 апр 2017 15:10, Александър Попов
18
Двама прободоха с нож и ограбиха мъж в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

43-годишен мъж е в болница с няколко прободни рани, след като е бил нападнат на бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив с цел грабеж, съобщиха от МВР, цитирани от "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден в 23.20 часа снощи. По първоначални данни мъжът е бил нападнат от двама души. Те са отнели часовник и верижка. При нападението са нанесени няколко прободни рани с нож.

Няма опасност за живота на пострадалия 43-годишен мъж.

Той е бил опериран по спешност, съобщиха от лечебното заведение, в което е настанен. Образувано е досъдебно производство за грабеж. Полицията издирва извършителите на престъплението. Предстои Районна прокуратура да бъде уведомена за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
a преди 7 години
тоз тумбак от ляво как покрива изискванията за ФП ?
16
0
 
4
 
! Отговори
МВР преди 7 години
Самопробол се е ! И се се самоограбил!
15
0
 
6
 
! Отговори
Viktor Make преди 7 години
Samo smrytni prisydi drugo nemoje da opravi ne6tata, da te ubiqt za 4asovnik, kleptomani 4asovnik kolko polovin zaplata vseki misli kak da krade ne da pe4eli, daje poslanicite parfiumi kradyt?!?
14
3
 
9
 
! Отговори
след 10 преди 7 години
в тая провинция трябва да си се прибрал вкъщи. Няма обществен транспорт и е пълно мъртвило.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако викаш деца на футболните хулигани....Не съм много съгласен. Точно това говорим . Не може всеки да нарушава обществения ред, когато си реши???? Ако не се подчиниш на разпореждане имат право да арестуват и да прилагат сила. Какво значи деца? Какво значи обрал магазин? Или карал с 180 в града? Не става бе хора , не може да правите , каквото си искате за това е държавност с правила, за да има ред иначе става анархия.
12
7
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Нека ги бият, нали те са същите които осугуряват комфорта на дупетатите да бият протестращи деца много ги бива, ама палачинката взе да се обръща ще ядат шамарите всички подред.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте повече правомощия на органите на реда? Нелепо е хора в униформа и оръжие на колана да бъдат бити и псувани ! Трябва да ги учите да раздават правосъдие, да вземат решения , да градят обществения ред, да пречат на всеки нарушител. Сега ходят без идейни ... без респект ... без права. Трябва да носят униформа с чест и да прилагат закона навсякъде и по всяко време. Затова им плащаме да сме спокойни! Плащаме им да имат силата да налагат контрол.
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо съдът не раздава максимално присъди? Защо се продължава с затварянето на очи и милост към престъпленията? Бутайте всичко в затворите + обществено полезен труд. Да чистят улиците, да копаят градини, да помагат при строежа на пътища. Пречупете тая хулиганска престъпност! Вече е банално ?
9
1
 
14
 
! Отговори
мда.... преди 7 години
Двама прободоха с нож и ограбиха мъж в Пловдив-------Наркозависими!Уви! Ще става и по-зле!
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продънената ни полиция...
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато полицията трябва да подпомага някой частен съдебен изпълнител и мутрите му да безчинстват са много бързи и изпълнителни.
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако забелязвате състоянието на полицията и тя е тръгнала надолу с бърз недпираем ход.Повечето кадри са 40-60 годишни и половината не в състояние да изпълнят това за което са наети от държавата.Отпуснати, мърляви, брадясали, не само не вдъхват уважение като орган но и направо загубваш респект като ти заговори на кой си ти бе.Без силна полиция и съдебна система сме обречени. Няма да забравя този полицай до Айфеловата кула ухаещ на скъп френски парфюм, изгладена униформа и усмивка!
5
2
 
3
 
! Отговори
4 преди 7 години
*втората крачка
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тц, тц, тц...може ли това да са полицаи? Оня шкембо ако трябва да гони престъпник, на врората крачка се е спънал:(
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Той вече ги е разкрил, ама май ги е глътнал :)
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицая с ръката в джоба ще разкрие извършителите
1
13
 
29
 
! Отговори
Brussels преди 7 години
Ето го отговора на въпроса!Какво ни отне демокрацията?Това ни даде...