Крадец отнесе 12-а присъда. За два дни – две мазета

14 дни след като излязал от затвора, пак тръгнал да краде
4 май 2017 15:07, Анисия Иванова
19
Крадец отнесе 12-а присъда. За два дни – две мазета
Архив: Булфото

Състав на Разградския районен съд осъди на една година и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим рецидивист за кражби, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

За 44-годишния подсъдим това е 12-а присъда, като престъплението е извършено само 14 дни след освобождаването му от затвора в Белене, където изтърпял поредната ефективна присъда.

През периода от 3 до 5 април той проникнал в избеното помещение на жилищен блок в Разград, откъдето откраднал велосипед, който по-късно предал.

В същия период от време 44-годишният мъж по идентичен начин разбил вратата на избено помещение на друг адрес в Разград. Откраднал месни консерви и още един велосипед, който също предложил за продажба.

След задържането му двата велосипеда са открити и върнати на собствениците им. Стойността на вещите са оценени на 478 лева, от които са възстановени 270 лева на собствениците им.

До присъдата на Разградския районен съд се стигнало, след като подсъдимият поискал делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: крадецРазградприсъда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
бг преди 6 години
Няма никакво съмнение ,че законите прилагани от Хан Крум са шериатски. Дали е приел исляма ,както българите от Волжска Велика България не се знае ,но за този велик български владетел пише дори Шекспир в своите драми.
14
3
 
3
 
! Отговори
КАН Крум преди 6 години
Ще ме простите, но не виждам връзката между религията и кражбата ! Преди време си хортувах с един представител на малцинствата, който ми каза "... верно е че краднеме, но вие, българите краднете повече ... " ! Дали пък не е вярно а ? Я си помислете за "КТБ" или пък за ... корпорацията с четирите букви, започващи с "Г" ... или пък за онова, което започваше със СД ... С ?!? Престъплението няма религия Блогъри ! Затова, без да претендирам за изчерпателност си спомних за въпрости наказания ...
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хан Крум роден 755 година. Мохамед роден 571 година.Кой от кого е копирал, не се знае. Само се знае, че тези идеи са едни и същи и са били много актуални за точно онзи период.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 11Крум е роден през 8-ми век, управлява от 803 до 814, а Ислямът възниква през 5-ти век и се развива в 6-ти и 7-ми век. Я пак помисли какво и кога е било измислено. ;)))
11
2
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Тогава евреите не са били измислили исляма бе ***
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КАН КрумА иначе като ви кажат, че Хан Крум е бил мюсулманин и от там е взел тези идеи за Крумовите закони, не ви отърва, нали?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в тая убита и скапана държава остава ли му друго на човек?
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"14 дни след като излязал от затвора, пак тръгнал да краде"Сега като си полежи(по гръб), пак ще излезе и пак ще нарушава закона. Явно е, че затвора не го плаши този и трябва друго наказание. Примерно тежък физически труд, вместо затвор и всичко заработено от него - за благотворителност.Или пък да го изшаткат доживот, за да не ни занимава повече.
7
2
 
7
 
! Отговори
Питаща преди 6 години
Каква е националността и етническата принадлежност на този хубавец?! Като за начало защо не сте му написали името?
6
1
 
7
 
! Отговори
КАН Крум преди 6 години
Легенда ли е или е истина, но т.нар. членовредителни наказания са били практика по време на първото Българско царство. И така, краднеш - хоп - режат ти ръчичката. Пак краднеш - хоп - режат ти и другата. В случая това не може да се приложи, все пак е 21-ви век, обаче ушенце ... ?!? А иначе по казуса - ми той човека си е добре в затвора, хранят си го, къпят си го ... ! За какво му е да излиза и да се мъчи ! Когато го разказвам това на някой западняк той си мисли че го будалкам ! А дали е така ?
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освободен е от затвора. Е незнаят ли , че няма професия, няма и пари , няма и жилище сигурно. То така как да се справи човек.Когато напуснах България горе - доло бях на тия години, но имах професиия и с яка работа се справих. Сега ме краде ДЪРЖАВЕН ФОНД зЕМЕДЕЛИЕ за 5 години не ми е изплатил субсидиите. Но на арендаторите, които бъркат в хазната им плаща редовно. Държавата си отглежда хора за престъпление. На други им слага чадър
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога да повтарям че айдуците и убииците се раждат с увреден мозък? Те не подлежат на опитомяване! Такива ги оправя само бесилото или куршума. Уж има учени психиатри и незнам какви си а са толково тъ.пи горките че от носа си по надалече не виждат.
3
1
 
15
 
! Отговори
пандела преди 6 години
Хора като този просто не могат да живеят навън.Там нямат никого, никой не ги иска и няма къде да отидат.За тях само в затворя е добре. Хранят ги, имат легло и т.н. Навън,, най-много клошар да стане.Тозно поради тези причини, човека отново иска да иде на топло. Там си му е добре.Не е първия такъв, няма и да е последен.
2
9
 
6
 
! Отговори
Iss преди 6 години
За кокошка няма прошка...
1
11
 
9
 
! Отговори
Слави преди 6 години
Ейй мрши защо не пишете че Слави е пред НС ?