Полицията иззе над тон месо в Кърджали

Стоката била разфасована в частен дом в село Срединка
15 май 2017 12:37, Анисия Иванова
10
Полицията иззе над тон месо в Кърджали
Архив: Булфото

Близо един тон месо, обработвано в нарушение на правилата, е иззето и е на съхранение в Районното управление в Кърджали, съобщават от ОД на МВР.

Оттам обясняват, че при проверка на частен дом в село Срединка полицаи установили, че 33-годишен мъж разфасовал едър рогат добитък по начин, който създава опасност за здравето на потребителите.

На мястото е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Мъжът, обработвал месото, е задържан в полицейското управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес.бг Що триете коментарите бее? Повечето хора влизат в тоя сайт само заради коментарите. А вие със триенето на коментари само ще губите потребители, аз съм един от тях. Арее ЧАО!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тон месо от едър рогат *** означава цифром и словом 2(две) телета. Толкова отиват зян на всяка турска сватба в региона. Изобщо не е сигурно, че е било за продажба.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно е било за продан, тон месо рядко би било за лична употреба по това време на годината.Ама не си е платил където трябва... ядем 20 годишно замразено, та тук какъв ли му е проблема... прекалено е прясно?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега полиция ще си организира банкети до края на годината с плячката
4
0
 
5
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
До ПенсионерЗа да е по-скъпичко,наборе !
3
0
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Кото бивш инспектор от БАБХ не разбирам къде е проблема.За собствена комсумация може да си го заколи в къщи. Ако е за продажба трябва да е заклано в кланица , и да се продава сомо в регистриран обект по ЗХ , и да се придружава с всички ветеринарни документи по ЗВМД.
2
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Да, 1 напълно прав! Затрихме си сами селско стопанство и индустрия, и сега към нас тече рога на изобилието, от всякъде, а ние щракаме с пръсти! Само едно се чудя-баба и дядо едно време, като не са гледали прасето и телето в стерилни като хирургически блок кочини, според ЕС изискванията, като са яли кривите краставици , как ли са оцелели???
1
1
 
16
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Само дълбокозамразено американско месо от луди крави за вас !....с изтекъл срок на годност преопаковано - прескочило нормите с помоща на посланника