Бандит уби жена в "Люлин" заради дамската й чанта

Ударил я по главата, издъхнала в болница на следващия ден
41
Бандит уби жена в "Люлин" заради дамската й чанта
Снимка: Булфото, архив

Добре познат на полицията бандит уби жена, за да й вземе дамската чанта.

40-годишната е починала, след като е била ударена по главата. Инцидентът е станал в столичния ж.к. "Люлин" 10  на 20 май около 3 часа след полунощ, уточниха от МВР.

Жената е била настанена за лечение в болница с комоцио и наранявания и на следващия ден е починала.

Нападателят  е 24-годишен мъж от Севлиево, който е криминално проявен и осъждан за грабеж.

В ареста е за 72 часа, прокуратурата ще поиска да остане за постоянно "под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Darvenica преди 6 години
Zatui sultana e palil bulgarite...mnogo bandit...
21
0
 
7
 
! Отговори
станка преди 6 години
Преди години към 19ч. във входа където живея ме нападна непознат мъж. Благодарение на добри съседи се спасих от явна смърт. Осъдих го след 4 години ходене по мъките с 5 свидетели -Условно! Преди мен имал 2 изнасилвания. сега се разхожда свободно......
20
1
 
9
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
А когато осуетиш нападение от такъв тип подбуден от граждански дълг, рискуваш да те обвинява в превишаване на правата си за самозащита и после те съдят! А сега мили законописатели,дали човек превишава правата си на самозащита и защита на хора,като действа със всички средства с ,които разполага за да запази дори и животът им ,или все още ще толерираме престъпниците ????
19
0
 
12
 
! Отговори
Голям Човеколюбец преди 6 години
Прочетам коментарите по представената тема и се чудя на коя планета живея. Не мога да повярвам че българите сме толкова безчуствени и толерантни спрямо престъплението. Този-извършителя на злодеянието е поразил едно българско семейство.... хА ХА ОТ УТРЕ ЩЕ СИ НОСЯ БОЙНИЯ ПИСТОЛЕТ И КАТО В аЛБАНИЯ ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ. А ВИЕ СИ МУ ДАВАЙТЕ 2 години условна присъда...АКО УЖИВЕЕ.
18
1
 
9
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Бъдете толерантни,българе ! Момчето си няма родина...
17
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40Пострадалата е на 40 г., но е млада майка, детенцето й е малко. Защо журналистите спестяват и тази подробност?Не знам само този Реджеп, който е 24-годишен, има ли деца и колко са на брой. В други сайтове пише, че никога не е работил. Издържал се само от грабежи, но си позволявал хубави дрехи и различни житейски удоволствия.И аз като пишещите по-долу се питам защо ни изнудват да хрантутим такива чрез социални помощи, откъснати от залъка на нашите семейства, в които не безделници няма?!
16
25
 
3
 
! Отговори
Евролибераст преди 6 години
Каква трагедия, но не бива да погубваме още един човешки живот заради неволно причинена смърт!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как да я е убил, тупнал я леко, пък тя паднала и сама си ударила главата, била си жива и здрава, а после в болницата починала от естествена смърт в бяла престилка. Нали се сещате,че този юнак ще го съдят за грабеж и лека телесна повреда. По бързата процедура - условно 2години.
14
1
 
21
 
! Отговори
Кому се зловиди преди 6 години
шествието за правосъдие? Участваха около 3 000 човека, медиите тръбят, че били само няколко десетки и им се било плащало!Ако се плащаше, щяха да дойдат десетки хиляди! И няма нищо общо с "Да, България",дойдоха различниОнзи се казва Реджеп.На 16 г. е убил с нож един мъж, но са го осъдили само на 3 години, защото тогава е бил непълнолетен.След излизането от пандела се е издържал само от грабежи и - забележете - е "регистриран многократно" за такива деяния.Защо са го оставили да вилнее на свобода?
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,казвате кой е,псувате всички.Какво правим всички ние като общество?????Отиваме да обесим тоя ***,за да разберат,че това трябва да спре?Или си пишем тук?????
12
1
 
68
 
! Отговори
40 преди 6 години
Днес навършвам 40 и приемам тази ужасна новина много лично. На 40 жената е майка, съпруга, любима. Прави чудеса от храброст за да храни и издържа семейството си, децата си. Прибира се от смени в малките часове и...среща смъртта. Това ли заслужават българските жени? Убийство заради чанта с телефон, няколко червила и носни кърпички. За такива " грешки на обществото" - 100год. Присъда или смъртна такава. Всякаква друга присъда би била неадекватна и подигравателно.
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК веднага да осигури най-добрият адвокат на момчето!
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роднините да съдят МВР за съучастие в убийство. Все пак им е добре познат, знаят го че е убиец и го държат на свобода, защото явно им е приятел и го укриват от затвора. Заедно с тях и прокуратурата за съучастие.
9
0
 
34
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Още един потенциален носител на наградата "човек на годината".
8
32
 
5
 
! Отговори
адвокат преди 6 години
Момчето не е виновно за смъртта на жената. Няма с какво да се нахрани,гладен е и по стечение на обстоятелствата е взел чантата.
7
1
 
90
 
! Отговори
справедлив преди 6 години
За този престъпник бесило!
6
2
 
65
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Пуснете го под "парична гаранция", 500лв макс, той е добро момче, майка му ще потвърди. Тя жената сигурно сама се е ударила. Инцидент е било. А той тъкмо е заминавал за Великобритания за 20 години.
5
1
 
121
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Убиеца се казва Тунджай, прехранващ се само с кражби и с 11 присъди.На 16 му е първата присъда,когато прави грабеж придружен с убийство,като заколва човек,пак българин.Тогава са му дадени само 3 години,като непълнолетен.Сами си правете сметката какъв сайт е този,да крие услужливо тази информация!!Тунджай до тука убива двама българи.хайде сайта,трийте сега!!
4
4
 
39
 
! Отговори
още един луд преди 6 години
Този е смахнат. Не е искал просто да дръпне чантата и да избяга, а садистично я е убил. Това е постъпка не само на престъпник, а на много луд перко. Защо лудите не са в психиатрия и кой отговаря за смахнатите им деяния? Държавата се напълни с откачалки
3
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя да се съди в едно със следователя/съдията, който го е оставил на свобода след n-айстото задържане. Без да си поделят присъдата, ще си я лежат заедно, в едно ... и до живот.