Добър ден, какво ще желаете? Шведът не чува, рита

Появи се запис от нападението над камериерката в Слънчев бряг
Обновена: 6 юни 2017 16:07 | 6 юни 2017 16:00,
389

Добър ден, какво ще желаете?

Вместо отговор – брутален ритник в главата!

Това получава родна камериерка в хотел в "Слънчев бряг", понечила да проведе разговор с шведски турист, който преминава през фоайето, където наведената жена усърдно почиства.

Още по темата

За минутки жената е в безсъзнание, притичват се хора на помощ, видно е от клип, сниман от камерите на хотела, публикуван от bTV.

Причина за бруталната агресия няма, жената обаче подала сигнал в полицията за зверството, а впоследствие разпознала и нападателя си.

За момента е ясно, че 53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си в Слънчев бряг и още с отсядането им в хотела - на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Преди минути с редакцията на Dnes.bg се свърза и дъщерята на пострадалата камериерка, която съобщи, че агресорът се казва Ралф Джордж Сундберг.

"Днес ще ходя в полицията да ме разпитат и мен за случката, наели сме адвокат и ще видим докъде ще стигне случая, но ми се иска този скандал да надскочи границите на България и да видят в Швеция за тази гнусна постъпка", посочи тя, но не пожела да назове името си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
13
 
0
 
! Отговори
Тина преди 6 години
Ако е истинска патриотка и обича родината си ,тогава да му прости .Тя не е осигурила нищо за страната си ,за да плащаме ние всички след това цената . Няма да й ръкопляскат ,ако прояви гордост ,а ако осигури например 1 милиард евро за страната като нас ! Въпреки това ние никого не сме осъдили и едва ли някога ще осъдим !Просто жената по принцип си е с доста труден характер и такива хора не са желани никъде в частния сектор !
304
0
 
9
 
! Отговори
Чичо Жоро преди 6 години
До RamonaНяма значение как го е изтълкувал, да не би тя да отива да го занимава с нещо, ако иска да получи отговор отива на рецепция или вика управител, а това си е чисто неоправдано насилие, за което в швеция ще си го лежи поне 10 години и ще плати доста сериозна глоба.
303
26
 
1
 
! Отговори
Ramona преди 6 години
"What?", съвсем не означава "Добър ден, какво ще желаете?" :-) Човекът може да го е изтълкувал като грубост...Ама така е, като назначават неграмотни *** камериерки за без пари...
302
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този Ralf Georg Sundberg телефонът му е 00 46 70 255 51 85.Адрес:Ringvagen 1484441 BispgardenSwedenРожденна дата: 6 декември 1963
301
0
 
2
 
! Отговори
Me преди 6 години
Adres, telefon, rojdenna data - publichni dannihttps://merinfo.se/person/Bispg%C3%A5rden/Ralf-Georg-Sundberg-1963/borja-28xk4
300
2
 
5
 
! Отговори
seira преди 6 години
ДАНО "ШВЕДЪТ" СЕ УКРИЕ В ПОЛИЦИЯТА ...АКО НЕ УСПЕЕ - НЯМА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В ШВЕЦИЯ!!!
299
2
 
0
 
! Отговори
Petya преди 6 години
Emi kakvo da ochakvash ot edin svedski selyanin ot okänd stad.Tova selo dori go nyama na kartata.Zivej v Sweden i znam koi sa horata ot gradovete i tij tupaci.Otvorete merinfo.se tam ima danni za vseki dori i tel nomet.Napishete mu imeto i shte vidite nomera mu.Az smyatam da mu zvunna i kaza na svedski kakuv *** e.
298
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми не знам какво да кажа... Швеция от поне 10 години е ислямски халифат, там тарамбуките се гаврят с шведите и ги третират като *** - биене, йебне и всякакви извращение. Самите шведи се крият като мишки и ги е страх да си покажат носа навън след 6 вечерта. Гьотеборг е един от градовете от където шведите се изселиха понеже мюмюните обявиха шериат, и наложиха ислямското право ... нужно ли е да описвам още подробности...
297
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведски б.о.клукДано да го осъдят
296
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случая е потресаващ! Ама кога ще се научите да пишете правилно бе българи? Журналистиката а и голяма част от коментиращите един дол дренки!
295
0
 
8
 
! Отговори
до # 1 предложение преди 6 години
Имам контрапредложение - да станем дестинация по ритане на ***!
294
1
 
13
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Двама шведи се състезавали, кой ще се наведе повече през прозореца. Внезапно единият спечелил!
293
1
 
21
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Пази България чиста! Заведи един швед до най-близкото летище!
292
3
 
8
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Този психопат току- Що се настанява в хотела. Пристига в събота 03.06 в България за 7 дни и в петък Няма как жената да му е откраднала пари преди това.
291
1
 
2
 
! Отговори
Ema преди 6 години
Xora shervaite videoto ne ostavqite Taka taka ili inache Nqma da mu napravqt nishto v taq cherna dupka BG
290
2
 
7
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Съобщение в шведски вестник:"Малко едномоторно самолетче се разбило в гробището на Гьотеборг(произнася се Йотеборь).До момента полицията е извадила около 300 трупа"Най-тъпата нация в света, ама от пеленачета ги зарибяват, че са най-велики. И тъпите норвежци, които забогатяха с нефт и газ и им внушиха, че са най-умни.30 години в Норвегия стигат!!!
289
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бъде съден , защото ако българин във Швеция беше ритнал камериерка ,щеше да е в затвора поне за 1 година.Да не се допуска да излиза от България.Защото,ако си спомняте англичанина който остави преди години инвалид наш сервитьор,още на летището в Лондон го освободиха.Стига стези туристи от запад които идват във България и си мислят че всичко им е позволено.Затвор за агресора.
288
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това Bispgarden, където живее въпросният Ralf Georg Sundberg на 53г, даже не е и село. Донякъде го разбирам, защо му е изхлопала дъската там на 500км северно от Стокхолм. Сигурно просто го е хванало яд, че си е пропилял скапания живот в тази северна пустиня и дори чистачката в БГ е живяла по-добре от него. Във всеки случай един ненормалец.
287
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да знае колко струва един билет до Биспгарден, където живее шведа. Искам да организираме един малък протест на място.
286
3
 
27
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Съд до дупка за Евроутайките,които идват в БГ и си мислят,че са в страна от 3-тия свят(което е обяснимо донякъде с управляващите ни правителства от 1989г. до днес)!