Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!

Туристите взели детско колело и го подкарали
18 юни 2017 20:21,
122
Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!
Снимка: Булфото, архив

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян е бил пребит от двама полски граждани, те са задържани за 72 часа, съобщи Румяна Арнаудова – говорител на главния прокурор.

Около 12.00 часа в неделя автобус, движещ се в посока Румъния, в който са пътували полски граждани, прибиращи се от Слънчев бряг, е спрял на бензиностанция в град Цар Калоян. Докато е зареждал, е възникнал конфликт между двама от полските граждани и едно от момчетата, което е работило на бензиностанцията. Той е бил провокирал от поведението на едно от лицата, което е взело детско колело и е започнало да го кара в района на бензиностанцията.

След възникването на конфликта полските граждани, на около 20-годишна възраст, са нанесли множество удари по главата и по тялото на служителя в бензиностанцията. Вследствие на това българският гражданин е с фрактура на носа и с контузни рани по тялото и главата.

Районната прокуратура в Разград е разпоредила незабавно да бъде започнато досъдебно производство. В момента се разпитват свидетели.

Двамата полски граждани са задържани с обвинения в хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Те ще бъдат задържани за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното им задържане от съда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.