Пак в Слънчев бряг: Германец удари момиче, сби се с охраната

Нападнал бармана и управителя на заведение на плажа
19 юни 2017 09:00,
136
Пак в Слънчев бряг: Германец удари момиче, сби се с охраната
Снимка: архив Reuters

В събота вечерта около 22:30 часа в Слънчев бряг е задържан 26-годишен германски турист, съобщи МВР.

Мъжът бил в бар на плажа, където след спор първо ударил момиче, което също било в заведението.

След това се сбил и с управителя и бармана, нанесъл удари и на охранителя на заведението.

Буйствал и по време на задържането си и оказал съпротива на полицейските служители.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 юни шведският турист Ралф Сундберг изрита в главата българска камериерка в Слънчев бряг. Тя беше приета в болница, а той изпратен в ареста.

Случаят накара председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска обява Благой Рагин да подаде оставка, след като коментира случая с думите: "Да не разсърдим шведите".

В шведските медии и социални мрежи пък също се появиха коментари по случая, като хората искаха съд за бияча.

Миналата седмица Ралф Сундберг поиска да бъде пуснат от ареста, като добави пред съда, че съжалява и не си спомня нищо.Предложи даже пари на камериерката, за да отърве решетките.

Въпреки това той беше оставен в ареста. Очаква се присъдата му да бъде произнесена до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция не видях агресия, напрежение, а само спокойствие, рахатлък, усмихнати и дружелюбни хора! Само *** и диваци ходят в Кафяв(слънчев) Бряг!
57
2
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
До АнонименИ аз не стъпвам на нашето море. Ходех там само когато управляваха Станишев и Орешарски, а по рано и при Луканов ... но за малко
56
4
 
5
 
! Отговори
До един българин-61 преди 6 години
Виж 60- прочети ,провери и говори . Явно и ти си от невръстните българи.Разрухата на морето не започна през 2010 година. Остави политиката и виж реалноста.
55
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Стависки защо бутна момичето, а?
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нняма шанс тоя да не са го пречукали като куче, добре е да се крие това от обществеността де, но съм сигурен, че тоя е ял балкански плескавици по българска рецепта!
53
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде, стига сте вдигали шум. Слугите ги бият, ако не искате да ви ритат и да ви бият нека вашите евароатлатнически партньори да ви помогнат да развиете производствени технологии с които да конкурирате германските и европейските стоки, а не да сте зависими от богати туристи - нали се сещате кога ще стане това... винаги ще сте слуги, депо за черноработници и ***, не се оплаквайте, такава ви е съдбата, сами си го пожелахте, яжте банани за успокоение.
52
1
 
12
 
! Отговори
Самуил преди 6 години
Тука явно не сте ходили в скандинавските страни. Там събота и неделя се наливат до козирката и повръщат навсякъде. В понеделник сутринта рано като минеш по улиците и мирише отвратително. Наливат се и те стабилно, но не го правят през работната седмица, а само през уикенда.
51
6
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Още през 90те Слънчев бряг ,,изчезна".За какъв Герб говориш.Виж ,,Къде изчезна СЛ.БРЯГ" в Гугъл,тъй като явно не си съвременник. Едно е да плюеш,друго е да си го преживял и знаеш.Казва ти го човек редовен посетител на,,Сл.Бряг от 60те до 90те години,драги умнико.
50
1
 
3
 
! Отговори
Сталин преди 6 години
Гад!Предател!Веднага да бъде разстрелян!
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото не държат на нашия алкохол, най-вероятно. На друго са свикнали, докато Федор си пие, щото му е като медец.Нямам нищо против рашките, да идват тук и да пият отпадните води на Бургас и Нефтохима, докато се къпят в морето. Че си и плащат за това.
48
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да пиеш битова химия не трябва да си пияница, а тотална щета. То тук затова им се вижда рай на рашките, защото дори нашият менте алкохол все пак не е препарат за вана :D
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стависки направи катастрофата 2007 г.Исаков е посланик от 2008 г. Стависки беше окончателно оправдан май 2009 г. (замениха му затвора с условна).Агент Гоце също помогна доста, факт.
46
4
 
13
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Ти явно никога не си стъпвал там.Морето го прецакват от 25 години.Какъв ГЕРБ какви пет лева още до 2010та не можехме бургазлии да познаем Слънчев бряг. Спри политиката и гледай и питай млади момко.Изказваш се неподготвен.
45
4
 
2
 
! Отговори
Махленски преди 6 години
Вие плюете България и родните курорти,което ви прави потенциално безработни заради зависимостите в икономиката.
44
2
 
4
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Барети с танкове трябва да бъдат изпратени в мафиотизираната клоака Слънчев бряг. Надявам се, когато мафията падне от власт това да стане. Този "курорт" представлява някакъв архаичен мутропарк с деведесетарски селяни с ланци и техните наследници - заблъскали и татуирани ***. Не бих имал нищо против да се върне смъртното наказание, не виждам какво ще загуби обществото, ако тези хора бъдат хванати и сварени в масло. Или поне разстреляни на площада.
43
6
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
*** да поживееш в любимата си русия,но не в централните части на големите градове и после плюй по родината си.м***лоумен ***.
42
2
 
9
 
! Отговори
до 42 преди 6 години
Знаех си че във форума ще се появи дежурният обвинител на Путин и Русияи пламенен защитник на Тиквата и родните мутри, които са превърнали морето в клоака.
41
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочета ли,,Слънчака" ,разбирам за кое поколение става дума. Това ново интернет поколение.Тези които знаем и помним истинският ,,Слънчев бряг" а не този наподобаващ на ,,Люлин",,,Дружба" или,,Обеля" никога не сме го наричали така. И купона беше страхотен ,за разлика от днешните безумия и т.ъпотии.Освен всичко друго даже и да се веселите не можете.
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е чуждите туристи да откачат и да вършат дивотии.И на вас да ви сипят 200 грама метилов алкохол и вие ще откачите.Тровят ги с кво ли не.
39
2
 
13
 
! Отговори
promo преди 6 години
Е нормално - БГ е дестинация за евтин алкохол, жени и забавления, какви туристи да дойдат.P.S. А и много нисък стандарт като дойде германеца и види че взема 17пъти повече от нас, е той е велик а ние българите сме....***, и е така щом сме се оставили да сме 17пъти по бедни. !