Пак в Слънчев бряг: Германец удари момиче, сби се с охраната

Нападнал бармана и управителя на заведение на плажа
19 юни 2017 09:00,
136
Пак в Слънчев бряг: Германец удари момиче, сби се с охраната
Снимка: архив Reuters

В събота вечерта около 22:30 часа в Слънчев бряг е задържан 26-годишен германски турист, съобщи МВР.

Мъжът бил в бар на плажа, където след спор първо ударил момиче, което също било в заведението.

След това се сбил и с управителя и бармана, нанесъл удари и на охранителя на заведението.

Буйствал и по време на задържането си и оказал съпротива на полицейските служители.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 юни шведският турист Ралф Сундберг изрита в главата българска камериерка в Слънчев бряг. Тя беше приета в болница, а той изпратен в ареста.

Случаят накара председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска обява Благой Рагин да подаде оставка, след като коментира случая с думите: "Да не разсърдим шведите".

В шведските медии и социални мрежи пък също се появиха коментари по случая, като хората искаха съд за бияча.

Миналата седмица Ралф Сундберг поиска да бъде пуснат от ареста, като добави пред съда, че съжалява и не си спомня нищо.Предложи даже пари на камериерката, за да отърве решетките.

Въпреки това той беше оставен в ареста. Очаква се присъдата му да бъде произнесена до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
бай благой преди 6 години
Не разбрахте ли че тук идват най големите *** и *** от запада.
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затвор за тия. Затвор и за тези които ни докараха до положението да бъдем унижавани от който свари.
96
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sl brag napivat turistite falschiv alkohol koi snae kakvo im slagat da stavat agresivni a jenite darpat 4ujdenzite koito ne uskat seks sbivat seci piske germaneza vinoven momi4eto dadchto ne e sadarjano ili zugankata dobre oble4ena v bg damo lumpeni eftin *** turisti saschto ? Lischo obslujvane eftini *** uj dami a te manikenki ot kv otroven alkohol triperi i kandidas ujas e padete si msjete hora ot eu strani
95
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
nashite barmanki servityorki vse zabravqt da vrashtat resto 100% za tova i vazniknal problema
94
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
bravo na Germaneca i 6veda
93
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчооо ....жалко е да ти плащат с копейки, за центове и долари цял свят се натиска .. !!!
92
6
 
6
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До До *** на име пенчоХахахахаха! По-скоро ти отивай в хамериканското посолство да ти дадат няколко цента. Толкова усилия хвърляш да ги защитаваш.а все малко ти плащат-в цента.
91
6
 
8
 
! Отговори
До трол на име пенчо преди 6 години
Така е Пенчо, кат раССия няма втора тъй Велика на света, тя е твоята опора .... тя е твойта Высата .... !!! Хайде сега изпий си до дъно препарата за вана и върви в рушкото посолство да ти чекнат членската карта !
90
10
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Продължение:Руснакът има морал и почтеност. Обича да е със семейството си. От нищо не се страхува. От Руснака се страхуват западняците,а особено скандинавците и Прибалтика. Руснак глава не скланя пред западняка. Но западняка се страхува от руснака. Руснаците избират чисти места,където да се наслаждават на морето.
89
10
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Продължение от моя коментар:-РуснациРуснаците има чест и достойнство. Обичат реда,чистотата,подредеността. Жизнерадостни и усмихнати. Обичат морето,както и всичко ,което е свързано с морето. Обичат делфините,чайките,гларусите,рапаните. Обичат риболова,плуването, гмуркането.Руснака обича хубавата водка,и макар и да се напие,не прави мръсотии и безчинства,за разлика от западнякът пияница,който си мисли,че може да прави каквото си и поиска. Руснаците не дават жените си да бъдат секс робини.
88
8
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Какво е нашето Черноморие,когато дойдат:-западняци. Когато дойдат западняците,в хотела,на плажав тоалетната и къде ли не ,всичко е повърнато замърсено,има презервативи,и какви ли не бо.клуц.и. Западняците шмъркат силен наркотик,пият евтин алкохол,пречат на спокойствието на другите.Използват секс "услуги" на жени,които не искат да проституират,но го правят насила.-РуснациРуснаците обичат чистотата. При тяхната квартира е все подредено,чисто с вкус. Отлични и родени мореплаватели.Хора с чест
87
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските курорти са проектирани да привличат такъв тип туристи - ***
86
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещяхте комунизъм. Яжте сега банани и крошета от новите ни западни съюзници! България най-бедната страна в Европа с най-мизерните заплати, без образование, без армия, без здравеопазване, без ценности, без себеуважение. Младите бягат или стават наркомани и ***. По черноморието идват да разтоварват от големите страни защото знаят че ще им се размине всичко. За тях сме роби и *** с които да се гаврят и разпускат. Но нищо, яжте банани!
85
10
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Нямаше ли някой българин,ей така, човешки да приспи германеца,така че и да не се събуди никога?Западняците са ***,но с голямо самочувствие(без никакво покритие). Българите трябва да се съпротивляват,защото западняците ще безчинстват и ще си правят каквото си искат в България. Такова грозно отношение не сме видели от турците и руснаците! Само западняците не ни смятат за хора!
84
14
 
10
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
На мене ми е по-приятно да има руснаци по нашето Черноморие,отколкото бо.клу.ци те западняци от западна европа. Когато ни посети руснак,даже и чайките и гларусите се радват. Когато дойде западняк,освен повърня,разврат,неприятности-нищо друго не получава българина!
83
10
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Абе кво и давате да пият в тоя Слънчев Бряг?Много буйстват тия "европейски туристи"
82
0
 
13
 
! Отговори
Ти не си българин преди 6 години
До Един българинПреди това не беше така, бандитите се бяха скрили в миши дупки!Да бе, ние сме малоумнии и не помним отвличанията, публичните екзекуции посред бял ден извършвани от групи като Наглите по времето на тройната коалиция начело с Доган, Станишев и Царя
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 102 ..... А Италия и Испания, не са ли чуждестранни западни територии, като си такъв ценител на източно православни ценности, за що не отидеш в Сочи, както те съветва Калеко Алеко ?!
80
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради презастрояването,мутрохотелиерите и западналите алкохолни чуждестранни туристи от 2000г почивам само в Гърция ,Италия,Испания.
79
8
 
7
 
! Отговори
до DreamTheater преди 6 години
Руснаците с по-ограничени финансови възможности купуват имоти по българското крайбрежие само заради хубавото време и евтините плодове и зеленчуци. Това не е мерило за качеството на услугата, която България предлага на туристите, а то е мизерно, жалко и срамно.