Белезници щракнаха на ръцете на трима измамници

Те взели над 20 000 лева и злато от жители на Велико Търново
22 юни 2017 15:00, Красимир Ангелов
2
Белезници щракнаха на ръцете на трима измамници
Снимка: Булфото

Трима участници в телефонни измами са задържани при спецакция, реализирана под ръководството на ГД "Национална полиция", съобщиха от МВР.

В операцията са участвали служители на областните дирекции в Русе и Велико Търново, както и жандармеристи. Задържани са трима жители на Ветово – на 29, 30 и 47 години.

И тримата са известни на полицията и осъждани. Според разследването те са извършили 7 телефонни измами във Велико Търново, в периода 12 май - 4 юни тази година.

По първоначални данни тримата са успели да вземат чрез телефонните измами от потърпевшите около 20 000 лева и златни накити, открити при претърсване на имотите им в Русе и Ветово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ветово преди 6 години
Това Ветово нещо започва да се прочува. Онзи ден пак от там хванали някакви.И сега ако вземете и върнете парите на ще сте страшни. А това че са известни на полицията много важно
1
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Исега очаква ме сключват сделка с съда и получават условна присъда.Когата тези ще ги вкаратнай малко за пет години и да бачкат в панделата и конфискация на имуществото спечелено с измама.