След спор кой охранява къмпинг "Каваци" - 10 в ареста

Конкурентните охранители не се разбрали сами
Обновена: 24 юни 2017 21:48 | 24 юни 2017 21:40, Камелия Цветанова
30
След спор кой охранява къмпинг "Каваци" - 10 в ареста
Снимка: Булфото, архив

Десет мъже са отведени в полицейското районно управление в Созопол за изясняване на спор между тях, кой трябва да охранява бунгалата на къмпинг "Каваци", съобщи пресцентърът на МВР в Бургас.

Около 12.40 ч. в полицията в Созопол е получено съобщение от представител на охранителна фирма, която отговаря за охраната на къмпинг "Каваци" за това, че в района му дошли охранители от друга фирма. Те заявили, че разполагат с договор за охрана на бунгала в къмпинга, сключен с дружество, което оспорва собствеността на обекта.

След кратък разговор служителите от първата охранителна фирма се оттеглили и подали сигнал в полицията, заявявайки че конкурентите им вероятно носят оръжие, без обаче да са го видели, уточняват от МВР.

Към къмпинга се отправили полицейски екипи, но не установили в района въоръжени мъже.

Малко по-късно представител на втората охранителна фирма подал сигнал до полицията, че група мъже, приятели на първата охранителна фирма, обитаващи бунгала на къмпинга, консумирали през седмицата различни напитки и храни в отделни заведения на плажната ивица, като не плащали за услугата.

С цел изясняване на случая в полицията са отведени десет човека от двете спорещи страни. Образувана е проверка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: къмпингКаваци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко ми се струват 10 човека. Трябва да са повече
23
2
 
36
 
! Отговори
Monastir преди 6 години
Ot kakvo li go paziat tozi camp?
22
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там където СОБСТВЕНИКА НА ХОТЕЛА, КЪМПИНГА, ЧИСТИ И СЕРВИРА И МУ СТОЙ ИМЕТО В РЕКЛАМАТА Е ЗА ПОЧИВКА И Е ВИНАГИ КОМФОРТНО.
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка година на пролет се прави редене на фирмите КОИ да крадат.Затова НАП СЕ РАЗХОЖДА ДО МОРЕТО С КОМАНДИРОВКИ И СЕ ОТЧИТА С ЭАБЕЛЕЖКИ.
20
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само не разбирам защо го наричате 'къмпинг', с тези мутри и престъпници? виждали ли сте истински къмпинг, гръцки, италиански където собственикът усмихнат ти сервира? къмпинг, ама другия път.
19
4
 
48
 
! Отговори
скоро преди 6 години
Вместо да вървим напред,нещата пак се връщат в бандитските времена"благодарим ти"ГЕРБ.
18
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, Батко Буби е дал разрешение на Митко "Карстиста" да изкара някой лев, нали вече не е в Енергетиката. Да захлеби малко момчето, толкова пари изкара за Мутрето.
17
13
 
46
 
! Отговори
до Мюнтер преди 6 години
е, какво ти е виновен Евроатлантизъмът. смешки. че тоя народ така си обича и си е възпитам така, евроатлантизмът бил виновен. абсолютни глупости.
16
14
 
58
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Ето защо никога в *** на море.абе..***!няма друго определение.Това да му се иска на човек да напише нещо,но няма смисъл.Едно и също бла бла,бла блааа..иа кервана си вървиии..ние си изчезваме и народа опростява с огромна мощ.На хора не приличаме вече.Дават някви люде по телевизора от улицата...плаши брат,плаши.Налудничави,уморени,стресиеани,охрухани от дертове и мизерия..мани мани.Евроатлантизъм и просперитет отвсякъде.
15
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А така, морските банди да си се оправят. Тия срещу ония.
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A хаирлия да е.
13
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало е маймунски спор :)
12
1
 
68
 
! Отговори
Joker преди 6 години
Тоя Митко "каратиста", освен че е човек на властта е такова л,,но че ще ви напуши смях ако го познавате! Както е каратист всеки селски бек ще го потроши от бой... Познавам го от 94-та и съм чукал сестра му Даниела. Просто е напипал мекото при Баневи и дълбае, с покровителството на банкянския селянин. Като беше назначен в ЧЕЗ беше мирясал, ама сега огладня. Това е истината.
11
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бееееей, много културни. Вместо да решат по силата на винкела, извикали полиция да реши проблема.
10
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувство на безнаказаност сред обществото. Липса на държавност.
9
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния битов инцидент в "хубавата" ни страна!
8
3
 
83
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Хубава новина, ама непълна. Къмпинга се държи от Баневи, а са дошли мутри на Митко Каратиста, който твърди, че заради дългове къмпинга вече е негов. Да не забравяме, че Каратиста е човек на Вожда, а мутренските години май се завръщат...
7
5
 
46
 
! Отговори
:( :))) преди 6 години
До ебааасиНяма какво да се чудиш.Тук 45 години едни са се мутрили от портрети и трибуни и са събирали рекет под всевъзможни форми, а други са охранявали така създадения ред.После чичко Горбачов и чичо Рейгън им казали, че вече така не може и ако искат да си спасят кожата, да сдадат политическата власт без бой. И те постъпили като послушни момченца, но си запазили икономическата власт. Как да я упражняват? Ами както си знаят, ти си го описал - мутри, рекет, охранители.
6
0
 
76
 
! Отговори
ебаааси преди 6 години
Докъде я докарахме - откак си отиде комунизма охрана, бодигард , мутри и рекет са най-често използваните думи в новините ; ...има нещо сбъркано в нашата Бг демокрация човека по долу изкоментира че в Гърция няма мутри които да го охраняват и всичко си му е наред защо в нашата държава нещата не минаеат без охрана немоем да разберем - просто не виждам нуждата от некви охранени търтеи да охраняват - нека ходят да копат нещо момчетата файда да има поне а те големите охрани се бият помежду си пласират
5
5
 
48
 
! Отговори
Surt преди 6 години
Takova nesto e nevazmojno v ellada i elinskite astinomi patrioti...Bulgarski sultanski sofiiski bardak...