Войната по пътищата взе поредните жертви, този път петима

При челен сблъсък в Бургас са загинали четирима
48
Войната по пътищата взе поредните жертви, този път петима
Снимка: Булфото, архив

Петима са загинали при две тежки катастрофи в Бургаско, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Малко след 14 ч. две коли са се ударили челно.

Инцидентът е станал на входа на магистралата в  кв."Ветрен" в Бургас.

Лек автомобил, идващ от квартала, се е ударил челно в друга кола.

На място са загинали четирима, а пети е откаран в тежко състояние в бургаска болница.

Малко по-рано, между село Звездец – Малко Търново, в посока Бургас моторист се е блъснал в лек автомобил.

На път за болницата мотористът е починал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко по-рано, между село Звездец Малко Търново, в посока Бургас моторист се е блъснал в лек автомобил.----- motoristit e prof. can solakoglu edin ot nay dobrite ortoped i travmatolog
44
1
 
0
 
! Отговори
LudВиг преди 6 години
***
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че това пенсии ли са съд за нои за 40 години стаж 180 лева тия са престъпници бе де са парите ни де
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даи маи нее виновен ми попитаите колко инструктора си дават реално часовете и интересно е се пишат а да видим докога апък две трети не сме виждали на магистрала пита се що а контрол контрол за едни е на барбекю са наздраве
41
1
 
10
 
! Отговори
пфффф преди 6 години
Като чета коментарите и започвам искрено да се притеснявам. Шофьори има всякакви - мъже и жени, такива, взели книжка през соца и такива, минали тежкото сито на реформираната ДАИ, млади и стари, със скъпи коли и с евтини бараки. И двама еднакви няма. Не е проблемът нито в пола, нито в колата, нито в годините, а в липсата на усещане за общност и че от твоите действия могат да пострадат N на брой души от общността. Излизат от кръстовища без да се огледат, карат в лявата лента и т.н.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОГЛЕДНЕТЕ ШОФЬОРА НА АВТОБУСА. АКО Е НА 65 , НЯМА ПРАВО НА ПЕНСИЯ И ТИКВАТ.А ОТ БАНКЯ РИСКУВА ЖИВОТА НА 50-100 ЧОВЕКА !
39
8
 
1
 
! Отговори
pikachu преди 6 години
Жена, на 70г ???!!!! зад волана....как са се качили тези в колата???!!! Или трябва да си много пиян или да си мразиш живота! Кое е по опасно? 25 годишен без книжка или тази баба с книжка. За КАТ и Настимир Ананиев бабата е факир на кормилото, защото има книжка...ето го и резултата. Ръбове ***!
38
1
 
5
 
! Отговори
boshlaf преди 6 години
Ако катастрофите са пи-малко, знаете ли колко КАТаджии ще останат гладни? Сега онзи, вечно ухиления баш-катаджия ще каже, че причина е "несъобразената скорост", което е вярно до толкова, до колкото "съобразената" с пътните условия и маркировка в Бг би била не повече от км/ч. Но за това виновни няма! Милиционери..
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е виновна само жената че е навлязла в насрещното. На този възел маркировката хоризонтална и вертикална е изключително оскъдна. На местните които минават често може и да не им прави впечатление но този който минава рядко може да се обърка. Да си призная и на мен ми се е случвало. Вярно не в насрещното но не и там където исках. А като гледах катастрофата не беше на самия възел а жената бе успяла да покара доста в насрещното.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо това не се разследва като атентат?
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали махнаха знака за камерите, тия защо се трепят? Напук ли му правят на Боко?
34
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водя си дневник с катастрофите отпреди да включиме фаровете и след като ги включихме целогодишно. Днес прегледах основно дневника. Може да се каже че катастрофите са се увеличили с 50 % . Дали някой от тези които ни накараха да караме на фарове са си направили туда да водят такъв дневник? Едва ли са си го и помисляли! Те не са там да мислят те са там да взимат тлъстите заплатки за неправене на нищо! Впрочем правят нещо! Броят жертвите и си казват ах колко са малко може и повече! Да може и повече
33
2
 
31
 
! Отговори
Андрешко. преди 6 години
До #30. Проблемът с катастрофите не е само купените книжки,а и употребата на алкохол или дрпга,но най-големият проблем е ниската култура на шофиране. Хората правилно са казали: Какъвто си в живота такъв си и зад волана. В една разпасана държава вие какъв резултат очаквате? Карате пияни,карате умишлено в насрещното движение,биете си лекарите,които се опитват да ви помагат,биете си учителите,които се опитват да ви изучат,за да станете хора и резултатът е такъв,какъвто го описват в статията...
32
3
 
12
 
! Отговори
Survivor BG преди 6 години
Беитанската телевизия овяви току що че ще снимат новия сезон на Survivor в БГ.В шоуто целта е да се премине през България и да оцелееш. Първи кръг е с камион че по-лесно, следва кола и накрая мотор. Победител може и дано да има. Като едно от най-опасните препятствия казаха Пловдив и зебрите в града. За София споменаха нещо дупки и задръствания но неразбрах точно. Като интересен участък се очаква и магистрала Тракия по която всичко живо лети с 200 км/ч ... така коментираха продуцентите.Гледайте по BBC1 Survivor BG!
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ****Мисля, че това с купуването на книжки е малко преекспонирано. То е толкова лесно да вземеш книжка, че трябва наистина да си много изкривен, за да си я купиш. Най-свирепите катастрофи стават по изходите на селата - излиза чичо ти Гошо, дето е взел книжка преди 40 години, но не мисли. Или пък някоя кола с 6 евророми.
30
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените каскети се самозатриват по пътищата!
29
1
 
7
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
Муахахааа. .брато,ти нещо си объркал държавата бе хахааа Тук като излезеш с колата,си направо сървайвър!!
28
2
 
19
 
! Отговори
**** преди 6 години
Повече от катастрофите са от хора с купени книжки,непознаващи знаците и закона за движение по пътищата,от там идва целият проблем.
27
1
 
12
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
До Анонимен 27''култура, технологии, правораздаване, справяне с корупцията''-Такова нещо няма в тази държавица.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се разбира, че 70 годишна прнсионерка влиза в насрещното напечена от слънцето и настава яко меле. За каква война говорим? И с 60 да караше все тая.