Хулиган метна камък по кола, рани шофьора

Инцидентът е станал тази нощ във Велико Търново
27 юни 2017 11:15, Анисия Иванова
8
Хулиган метна камък по кола, рани шофьора
Архив: Булфото

Хулиган метна камък по кола във Велико Търново и рани водача й, съобщиха от МВР

Тази нощ в полицията в областния град е получен сигнал, че малко след полунощ на ул. "Никола Пиколо" е бил хвърлен камък по преминаващ "Фолксваген". 

Камъкът е строшил стъкло и ударил 20-годишния водач. Той е бил откаран в Спешна помощ с порезни рани в областта на раменете, врата и ръката.

След преглед шофьорът е освободен за домашно лечение.

По случая е започнато досъдебно производство за престъпление от НК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УМЕН ГУЩЕРКакви шопи във Велико Търново, бе?Толкова ли си умен, че нямаш най-елементарна представа за регионалните етнографски групи в България? Прочети барем малко по въпроса.
3
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 6 години
Герберастките *** от ден на ден все по - отчаяно плюят по Радев. Това е ... когато един политик е на място всеки ден му скача рейтинга и такива дребни драскачи изпадат в паника. Да изреждаше всичко за което е виновен Винету мутрата , не помага , дори и като излъжеш накрая. Ние знаем кой е Еднокнижния пожарникар и кой е истински генерал !
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"коментар " 1 ЯСНО ПОКАЗВА какво представлява този сайт
1
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промяната на Радев ражда своите плодове! Сигурност по руски, стабилност по Евразийски. Нека обобщим какво включи промяната до момента - хората мятат камъни по стъклата на други граждани, трепят се с юмруци като скотове, колят се, бият се с метални пръти, нападения на ежедневна база, изнасилвания, маниаци, ширеща се наркомания, разстрели, зулуми, страх, несигурност, смутни мутренски времена, безпътица, миерия, глад, държавата е абдикирала от задълженията си, пълна анархия, катастрофи! РАДЕВ !