9 в ареста за боя в Асеновград – ходили дори в болницата да се бият

Хиляди души се събраха на протест срещу ромите биячи
29 юни 2017 13:05,
181

9 души са задържани след нападението на роми над деца от клуба по кану-каяк в Асеновград. Те ще бъдат обвинени в хулиганство, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Очаква се и среща на обществеността с представители на полицията и общинското ръководство.

Снощи хиляди се събраха на протест срещу групата роми, пребила деца от клуба по гребане.

Още по темата


"Децата бяха в панически страх, плачеха", разказа свидетелка.

Близки на децата, които са били пребити, разказаха пред Bulgaria ON AIR, че роднини на биячите са отишли дори в болницата с опити за саморазправа.

Разгневени граждани се събраха и пред сградата на полицията, където са задържаните за побоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ - ерчета преди 6 години
А КЪДЕ Е ВАШИЯТ ВОЖД и ОСМОЪГЪЛНАТА ГЛАВА ?А ААА , *** ТО ТУКА НЯМА ЛЕНТИЧКИ ЗА РЯЗАНЕ БЕ ДА ПОЧТИ ЗАБРАВИХ.
77
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
все пак, някъде излезе ли информация относно причината за възникване на побоя. Много глъч, а откъде-накъде и защо?
76
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е за същества, които работят срещу България, а да пребиваш български деца е точно такова деяние, ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЛИШАВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО. МАРШ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! КЪДЕ - ТВОЯ РАБОТА! Ама нямало социални помощи и инвалидни пенсии за 80 % от деца на етноса - ваша работа. Единствената помощ, която може да им се окаже - натоварване на евтин транспорт и там някъде - в океана има много ничии острови, да си търсят помощи там. ЩОМ НЕ ЩЕШ МИРА - НА ТИ СЕКИРА!
75
6
 
11
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
"Драги ми смехурковци", поговорката "наведена глава сабя не е сече" знаете ли я? Знаете я ама не ви отърва. Та знаете ли кога ще станете народ а не племе??? Простичко ще ви го кажа: -Когато ромите бягат да се жалват в полиция и прокуратура а не вие! Смешковци страхливи!
74
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦАЦА СЛЕД АСЕНОВГРАД ИДВАМЕ ПРИ ТЕБ ! ВСИЧКИ СТЕ ЗА *** ! КОФИТЕ СА ПРАЗНИ И СА ВАШИ ! ВЕЧЕ ЕТНИЧЕСКИ МИР НЯМА ! НЯМА ! И ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА ! НИТО КРАЧКА НАЗАД , ИСКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ, НИЕ НЕ СМЕ НАРОДА КОЙТО ТЪРПИ И Е ПОСЛУШЕН , НЕ ИСКАМ ПРИКАЗКИТЕ ТИ ИСКАМ ДЕЙСТВИЯ. НЕ ПРИЗНАВАМ НИКАКВА ЗАПОВЕД ОТ ВЛАСТТА , ЗА МЕН ВЛАСТ НЯМА , ТЯ Е РАЗКЛАТЕНА ТОТАЛНО , НЯМА ДА СЕ ПОДАДЕМ НА ГЕНИЦИДА ОТ РОМИТЕ , НИЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ ВЕЧЕ
73
3
 
8
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
Що не са ги подлепили с греблата ве еййй
72
3
 
40
 
! Отговори
СПЕШЕН въпрос към Гл преди 6 години
Прокурор, Президент< Премиер, ЗАКОНОДАТЕЛИ;1.Трябва ли да продължават да ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ хора, които БЕЗПРИЧИННО се гаврят( нападат ги, бият ги, убиваят ги) с хората, спазващи законите(работят, учат), както е в случаят с Асеновград.2.НЯМА НИКАКВИ приказаки на "ОМРАЗА", както ЗАУЧЕНО и ПРЕДНАМЕРЕНО се изказват от една партия.3.Да престане ФАВОРИЗАЦИЯТА на хора МЪРЗЕЛИВИ, които живеят от социални помощи, инвалидни пенсии, само раждат деца, БЕЗ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ и създават ПРЕСТЪПНИЦ
71
2
 
34
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
''Те ще бъдат обвинени в хулиганство, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.''-ЦАЦАРЕ,това е СМЕШНО!!!
70
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вчера парламента одобри тегленето на нов държавен заем от 200 млн евракис ,да ви е честита новата придобивка.
69
4
 
29
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Достатъчно е правоохранителните органи и правосъдсъдната ни система да заработи без "калпака" на БХК и законодателната система да не толерира никой!Всички трябва да са равни пред закона - без значение на социален статус, етническа или верска принадлежност.Уви!!!Хаоса на либералната идеология ще продължава да разделя обществото и напрежението ще нараства!
68
2
 
31
 
! Отговори
? преди 6 години
Данъци хвърлени на вятъра. Интеграция = 0 Желание за интеграция = 0
67
3
 
52
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Тези, " обвинени в хулиганство" ще получат глоби (които няма да платят) и условни присъди. Но ще продължат да си получават социалните помощи. Въпрос с повишена трудност за управляващи и правозащитници: "Трябва ли държавата да изплаща социални помощи на хора, които дължат пари на държавата". А за да се спре това даже не е необходимо да се променя някакъв закон. Само решение на министерския съвет. Бойко и пишман-патриотите ще кажат ли нещо по това?
66
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само си пишем тук ,но така нищо няма да се промени.Трябва да се вдигнем на протест.Трябва да сме единни.Тая *** трябва да си знае мястото.Стават все по нагли. трябва да го е страх да се покаже от дупката си.
65
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата храни ромите с 4 млрд. Лева годишно . Българите не могат да си позволят по 1 дете. Ромките раждат по четири и половина средно деца. За 20 години са се увеличили 4 пъти. Всички партии ги хранят! Българите са роби в собствената си държава! Срам , срам за нас!...Или научи жена си да ражда по четири деца и половина или спри да ревеш като вдовичка за...
64
5
 
24
 
! Отговори
Баязид преди 6 години
Ако искате справедливост.почнете от Винкел Симеонов
63
10
 
0
 
! Отговори
до крайната десница преди 6 години
много си зле
62
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Жандармерия пази ромската махала в Асеновград"
61
2
 
53
 
! Отговори
Банго Дорчестер преди 6 години
Хората лека-полека започват да осъзнават, че проблемa е сериозен и много задълбочен, и решението му е възможно единствено с кардинални мерки...каквото и да означава това. Иначе другото -интеграции, мулти-културизации и т.н. измислици на глобализма са си просто пишкане срещу вятъра и вода под моста! Не помагат...
60
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки народ има право на самозащита. От държавата - нищо. Тези ще ги освободят след 24 часа. Ще им наложат глоби (които няма да платят) и условни присъди, за да кажат, че са спазили закона.
59
2
 
41
 
! Отговори
varg преди 6 години
пРЕД СГРАДАТА НА БОЛНИЦАТА ИМАШЕ ОКОЛО 150 РОМИ,ЗАЩО ИМА САМО 9 АРЕСТУВАНИ ???