Двама загинаха при катастрофи в Стара Загора и Ловеч

Висока скорост и челен удар са причина за инцидентите
9 юли 2017 16:04, Анисия Иванова
6
Двама загинаха при катастрофи в Стара Загора и Ловеч
Снимка: Булфото

Двама души загинаха при при катастрофи в Стара Загора и Ловеч. 36-годишен мъж е загинал при тежък пътен инцидент, станал минути след полунощ. Той е шофирал автомобила си – „Опел Тигра“, по бул. "Св. Патриарх Евтимий" в Стара Загора, в посока юг, по платно с реверсивно движение, съобщиха от МВР.

Поради несъобразена скорост водачът внезапно изгубил контрол над автомобила, който се е завъртял странично, излязъл от платното за движение и се е ударил с лявата си странична част в електрически стълб. От удара мъжът е загинал на място. По случая е образувано досъдебно производство, работата по изясняването на всички обстоятелства около тежкия пътен инцидент продължава.

Вследствие на друга тежка катастрофа 40-годишна жена е починала в болница след челен сблъсък между два автомобила на пътя между ловешките села Александрово и Чавдарци, съобщиха от ОДМВР-Ловеч.

Катастрофата е станала в съботния следобед. В двата автомобила са пътували общо 11 души. Осем от тях са откарани в болницата в Ловеч, където късно снощи е починала и 40-годишната жена, която е от София. Останалите са с различни наранявания, но без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
бадаев преди 6 години
С тези коли втора и трета употреба трябва да се внимава със високите скорости
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога управниците ще разберат, че на тази територия основното превозно средство трябва да е каручка с обучено магаренце????
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КАТ е проблемътпроблема е в липсата на катализатор на кошницата тигра!
2
1
 
8
 
! Отговори
КАТ е проблемът преди 6 години
Несъобразена скорост няма, поне в катаджийският вараинт, който КАТ са измислили, за да си винаги виновен. КАТ пак изобщо не са си направили труда да разследват какво е причинало катастрофата в Стара Загора - примерно може да е инсулт, инфаркт, внезапно прилошаване и т.н. То контрол не се губи внезапно така лесно. На всеки трябва да му е ясно, че катаджийската несъобразена скорост няма нищо общо с това, което пише в закона и с което шофьорите се съобразяват.
1
1
 
16
 
! Отговори
11 преди 6 години
Между две села, 2 коли с 11 души, силна скорост ... всечко ми стана ясно, поредните шведи след запой.