Спипаха 25-годишен турчин със 72 хил. незаконни цигари

Той криел тютюневите изделия в тайници в колата
12 юли 2017 12:00,
8
Спипаха 25-годишен турчин със 72 хил. незаконни цигари
Снимка: архив Reuters

Снощи на бензиностанция на автомагистрала "Марица" служители на "Икономическа полиция" спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген",  управляван от 25-годишен турски гражданин. В специално изработени тайници в колата те открили и иззели 72 200 къса цигари без бандерол, съобщават от МВР.

Последвало задържането на шофьора. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Други 539 къса контрабандни цигари са намерени при проверки в хранителни магазини в хасковски села. Тютюневите изделия са иззети с протоколи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: марицацигаритурчин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Съкратен митничар. преди 6 години
Прах в очите за СТРЕСИРАНЕ НА МАСИТЕ.НЕЛЕГАЛНИТЕ КОРАБИ И ТИРОВЕ С ЦИГАРИ СИ ПЪТУВАТ
4
1
 
1
 
! Отговори
Ревизоро преди 6 години
ТИЯ ПЪК. На това му се вика празна работа.НА МОРЕТО СЕ ВЪРТАТ ПАРИ , БЕЗ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД С ХИЛЯДИ .ВЪЗМОЖНО И МИЛИОНИ!!..ОТ ХОРА БЕЗ ЯСЕН СТАТУТ В БЪЛГАРИЯ.СТРОЯТ СЕ ПРОДАВАТ СЕ КУПУВАТ СЕ ХОТЕЛИ, ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ВЪЗМОЖНО И КОРАБИ. ЗАНИМАВАТ СЕ С КУФАРНИ.ТЪРГОВЦИ . Е И....ТОВА МИ.БИЛО ДЪРЖАВА.
3
1
 
5
 
! Отговори
Бравос преди 6 години
След една седмица ще напишат следното-Нова грандиозна акция на МВР. Спряха за проверка ФОРД, управляван от 33 годишен и спипаха 8000 къса цигари / и 3 пакетчета дъвки без бандерол/.Това е пореден успех на полицията...Подобни новини спокойно могат да се пускат всеки ден-а дали са хванали някой или не-това никой от нас не знае. Така се оставя с впечатление, че ей на-полицията, граничарите работят!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези милиционери само ало апашите не могат да заловат:-) :-) :-) :-) :-) А иначе като минавам от границата всеки служител там пуши без бандеролни :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Смешни сте ми и то много бе космонаФти:-) :-)
1
1
 
7
 
! Отговори
математик преди 6 години
Това около 30 кашона ли са? :) голям улов!!! ;)