Пиян и дрогиран водач отнесе "Бентли" на "Тракия"

Пътният инцидент е станал край Стара Загора
Обновена: 18 юли 2017 20:44 | 17 юли 2017 13:15, Екип на Dnes.bg
43
Пиян и дрогиран водач отнесе "Бентли" на "Тракия"
Снимка: Булфото

Пиян и дрогиран водач предизвика катастрофа на магистрала "Тракия", съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

В неделя по магистралата в посока София, в аварийната лента, се е движил лек автомобил  "БМВ 320Д" , управляван от 40-годишен мъж от София. На км.190, на входа на паркинг за почивка, той застига влизащ в паркинга лек автомобил "Бентли Континентал", управляван от 31- годишен мъж от Бели Искър, общ. Самоков, и го удря в задната дясна част.

Вследствие на удара "Бентли"-то се завърта и навлиза в отводнителна канавка.

При настъпилото ПТП водачът на "БМВ"-то е получил фрактура на носа. Откаран е в УМБАЛ - Стара Загора и е настанен за лечение, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила алкохол в издишания въздух на водача на "Бентли"-то и 0.79 промила за 40-годишния софиянец.

Двамата водачи са тествани и за употреба на упойващи вещества, като пробата на пийналия водач е положитена за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
8
 
! Отговори
истина преди 6 години
какви са тия лъжи??? колата е на арабаджиев,заедно с бентлито караше и една с8 с охрани и по назад на арабаджиева г клас оранжев джип,след инцидента прибиха охраните въпросния доктор и оставиха зад волана на бентлито някои от охраните,а те потеглиха с г класа и аудито пак с бясна скорост към софия,стига сте пишали простотий ,глупости и лъжи!!!!
35
1
 
8
 
! Отговори
Бас преди 6 години
Бас държа че този е събирал парички още от 20г за да си купи Бентли. Няма да казвам от университета защото всички знаем че този има 11 клас завършен. С честен труд в най-бедната държава в Европа няма как да си купиш такава кола. Точно за това младите напускат държавата цирк, защото ако си с мафията караш хубава кола и ходиш на ресторант всяка вечер. А ако си честен и почтен, с 500 лв на месец робуваш на тези с Бентлитата. Държавата раководена, управлявана и населена с мафия. Отговора е само Терминал 2. Аз го направих преди 15г и си живея като нормален човек. Е, Бентли не карам защото дори с $
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя с бентлито от Бели Искър с картофи ли е изкарал парите :D
33
2
 
8
 
! Отговори
Луд гидия преди 6 години
Хехе успешно скрихте кой е бил в бентлито? Да ви имам свободната медия и свободните новини.
32
0
 
4
 
! Отговори
до 30 - соцмена преди 6 години
Отглежда зайци и катерички, от там са му приходите.
31
7
 
1
 
! Отговори
факсимиле преди 6 години
Който кара ново Бентлито към гроба го повеждаНо добро не вижда също който с удар го поврежда!
30
0
 
6
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Карал друсан, пиян в аварийната лента - съвсем "нормално"..., те други карат в насрещното от СТЗ до ПВ, след като са насочени от КАТ, без да предполагат, че са в нарушение!!! Ама пък тоя с Бентлито, огледала няма ли!? Да беше пуснал в гащите, не би чудо видяло :)
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом стигнах до "БМВ" ми стана ясно, че е някой супермен на градус, чалга и куха тиква! Но, щом има и дрога.... Явно падението е тотално! Простотията и безотговорността съвсем завладяха страната!
28
2
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
До ЦецоТака е колега, "гражданчетата" така и не разбраха, че по-голям лукс и комфорт е да се живее в слабо населено място, само богаташите могат да си позволят да живеят във вилни зони или села и да пътуват 20-30 мин. до работното си място. После се прибере, па легне на дивана да си почива, няма коли, мотори да му бръмчат, или да не казвам някой окъснял комшия се сетил в 18:00 да довършва ремонта.
27
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Селянин с колелоНе,простотията идва отвътре,независимо дали си от село или от град.
26
8
 
12
 
! Отговори
Социалист преди 6 години
И от къде селяка има Бентли ...?!От закуски, нали ?!
25
0
 
10
 
! Отговори
az преди 6 години
аман от бързаци в аварийните ленти... и не ми излизайте с 'ама той влизал на паркинга да почива'
24
1
 
27
 
! Отговори
Селянин с колело преди 6 години
"В Швейцария повечето богаташи живеят е села, които в нашата преса нарича "китни градчета" и никой не пише за тях че са селяни :)))"Швейцарците се срамуват да се нарекат селяни ли? Съвременната урбанизация обърна нещата и сега културата идва от селото, а простотията - от големия град.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bentli lii na koja mutra e kolata malko hora v bg karat betlita e sinovete na mutrite milioneri da bogataschite na.bg
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази фрактура на носа, от удар с въздушната възглавница ли е или по друг начин се случи след инцидента :D
21
2
 
22
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Като чета тук коментарите стигам до извода че в България всички богаташи и тарикати трябва да живеят в големите градове. Ако някой от тях се премести да живее в село на чист въздух задължително става "селянин" :)))В Швейцария повечето богаташи живеят е села, които в нашата преса нарича "китни градчета" и никой не пише за тях че са селяни :)))
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това Бетли нивата ли оре в Бели искър?
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде селянин от малкото селце Бели искър има пари да кара Бентли?
18
2
 
12
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Момчета, Бентлита има и по 80-100 хиляди лева, т.е. едно по-ново БМВ или Мерцедес ще е по-скъп от това. Иначе по 450 000 лв. вървят най-новичките (Continental) :P
17
6
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Къде е ръгнал по магистралата,да си беше седял на село.