Пиян и дрогиран водач отнесе "Бентли" на "Тракия"

Пътният инцидент е станал край Стара Загора
Обновена: 18 юли 2017 20:44 | 17 юли 2017 13:15, Екип на Dnes.bg
43
Пиян и дрогиран водач отнесе "Бентли" на "Тракия"
Снимка: Булфото

Пиян и дрогиран водач предизвика катастрофа на магистрала "Тракия", съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

В неделя по магистралата в посока София, в аварийната лента, се е движил лек автомобил  "БМВ 320Д" , управляван от 40-годишен мъж от София. На км.190, на входа на паркинг за почивка, той застига влизащ в паркинга лек автомобил "Бентли Континентал", управляван от 31- годишен мъж от Бели Искър, общ. Самоков, и го удря в задната дясна част.

Вследствие на удара "Бентли"-то се завърта и навлиза в отводнителна канавка.

При настъпилото ПТП водачът на "БМВ"-то е получил фрактура на носа. Откаран е в УМБАЛ - Стара Загора и е настанен за лечение, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила алкохол в издишания въздух на водача на "Бентли"-то и 0.79 промила за 40-годишния софиянец.

Двамата водачи са тествани и за употреба на упойващи вещества, като пробата на пийналия водач е положитена за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
33
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Такива бентлита се купуват с първия ЕС-проект, с втория мезонет и ваканция на Майорка - поне комсомолеца от нашето село така направи, а в същото време продължава д а оре с ТКЗС-арските трактори.
15
4
 
27
 
! Отговори
фгб преди 6 години
е това е демокрацията! кога през комунизма на 31 ще караш бентли и да си от самоков!?
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Движи се пиян и надрусан в аварийната лента и блъска Бентлито на отбивката за паркинга, защото е убеден, че КАТ не работи и никой няма да го санкционира, каквото и да направи.
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"автомобил "Бентли Континентал", управляван от 31- годишен мъж от Бели Искър, общ. Самоков"Тоз ще да е местния селски "бизнесмен"
12
0
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
така си е...а редно ли е и всички граждани-*** от София да разцъкват 15 годишни дизелови Бмв-та...ако може поне трезвени :)
11
1
 
24
 
! Отговори
Нинджа преди 6 години
Кой ще плаща щети по бентлиии сеегаааа ...заминаха парите за кока :)
10
5
 
26
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Редно е първо всеки като кара да спазва правилника .А кой каква кола кара и как си я е купил е работа на НАП. Ако искаш и ти Бентли ,бягай да бачкаш ,а не да висиш тук .Какво като човека е на 31 г .Баща му ще е поне на 55 г и ако има парите спокойно може да му я купи.
9
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
освен полиция и линейка на местопроизшествието е трябвало да изпратят и данъчните
8
3
 
33
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Даже и да не е бил пил и дрогиран пак е виновен.Чий го търси в аварийната лента.Трябвало е там да има не Бентли а ТИР та тоя да се размаже в него като ***.
7
1
 
53
 
! Отговори
31г преди 6 години
Хмм 31г с Бентли, само в най-бедната държава в Европа.
6
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ми дай пари и власт па гледай как ще те изкарам пиян и дрогиран със съответните доказателства и документи и подписи на когото си поискаш
5
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде разбиращите от всичко започнаха да пишат тук.Че за какво му и на тоя с Бентлито да наглася нещо си бе.Той кара кола за милион и кусур и си има застраховка пълно Авто Каско.Сега каращия каручката 320 БМВ ще плаща докато е жив ,а като умре ще продължат да плащат децата му .
4
3
 
28
 
! Отговори
ДО 1 преди 6 години
Ами някак си вземи прочети статията отново па белким разбереш, че не водачът на бентлито е виновен а този, който го блъска отзад с БМВ-то(употребил алкохол и наркотици)
3
3
 
21
 
! Отговори
zeus преди 6 години
До 1 и 2Кой е виновен не се знае, обаче ще го отнесе този с алкохола и наркотика, застрахователите ще му разкажат играта.
2
3
 
32
 
! Отговори
одрусан до живот преди 6 години
В нормалните държави: 1. Ще бъде съден строго. 2. Ще плаща ремонта на Бентлито ....В БГ...1.Ще бавят делото в следствието дълго, дълго--с цел да бъде изнудван виновният да плати...за да потулят донякъде случая. 2. Ще бъде евентуално осъден и нищо няма да плати...защото няма пари.... " Само един малък щрих---ако се окаже виновният приятел по мачле на Боко Тиквата---водачът на Бентлито е ВИНОВЕН. Изход: Бягайте от държавата на Боко Тиквата
1
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тази публикация вярвам само че бентлито е катастрофирало. На 90% съм убеден че всичко останало е нагласено. Как може млад, каращ Бентли да бъде виновен