Митничари в мрежата – пипнаха 226 литра домашна ракия

Униформените служителите се представили за клиенти и...
21 юли 2017 14:45, Анисия Иванова
47
Митничари в мрежата – пипнаха 226 литра домашна ракия
Снимка: Агенция "Митници"

Митничари от Лом хванаха 266 литра домашна ракия по обява в интернет, съобщиха от Агенция "Митници".

Униформените, съвместно със служители на МВР - Видин извършили проверка на лице, подало обява в два сайта за продажба на ракия.

Митичарите и полицаите се представили за клиенти и договорили сделка за 10 литра ракия. След като продавачът се явил на уреченото място със стоката, проверката продължила в село Винарово, област Видин. Там открили още 256 литра ракия без документ за заплатен акциз.

Общото количество на задържания алкохол е 266 литра, като за него не са представени документи за заплатен акциз.

Взети са проби за лабораторен анализ. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Kulev преди 6 години
Време сега имаме и ракия за суджука...А,?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Velika darjava sme,a s *** ko stana
31
0
 
1
 
! Отговори
Консуматор преди 6 години
Видинският Ал Капоне
30
0
 
22
 
! Отговори
kaltak01 преди 6 години
Очаквам да го оставят в ареста за минимум 72 часа, и да му искат мярка задържане под стража. Много опасен престъпник, 200 кила домошнярка са си това! Трябвало е да ангажират командоси според мен. Белезници са малко за този долен престъпник. Не го е и срам....домашна ракия ще ми продава тцтцтц...
29
1
 
3
 
! Отговори
БезИме преди 6 години
До ет земеделецнека все пак за психоактивни в-ва като алкохола и тютюна, а и месото има някакъв контрол - иначе утре като умреш от метил или някоязараза не зная как и от кого ще си търсиш правата. а съм убеден, че не е работа на данъчните да следят хората, които продават/подаряват/етц. домашен алкохол на познати без да пускат обяви в интернет - там принципът на доверие е достатъчен. за други домашни продукти от сем. ферми до определен размер е ясно, че не бива да са обект на данъчните.
28
1
 
25
 
! Отговори
vaseto преди 6 години
Господи, чудо! Това си е опасен бандит, его е....полицията мисли за нас, институциите също! Това беше огромен проблем на държавата 200 литра ракия в някво село забравено от Господ и човек, опитвайки се да свърже двата края като вари домашна ракия! Евалата герб, мерб, бойко и тн. От днес се чувствам защитен, вярвам в институциите вече!
27
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Лелеее,с какви глупости се занимават митничарите!За това ли им плащаме заплати?
26
1
 
14
 
! Отговори
aaa преди 6 години
Е ово е гулема новина и простъпка - приход за България,--- колкото ПОЛОВИН МЕСЕЧЕН МИТНИЧАРСКИ ДОХОД.... МАШАЛАХХ...
25
1
 
27
 
! Отговори
Долняци преди 6 години
Очаквайте скоро акция "зимнина" !!! Щом има Лидл Метро Кауфланд и.т.н....е изключително незаконно приготвянето на компоти туршии лютеници и тем подобни !!! Подгответе се ...аз лично сложих двойна врата на мазето. А за кисело зеле....ЗАТВОР !!!
24
0
 
17
 
! Отговори
ет земеделец преди 6 години
Държавната, местната власт, партиите огледайте се в Европа сме.ОПРАВЕТЕ СИ ЗАКОНИТЕ, НАРЕДБИТЕ, РАЗПОРЕДБИТЕ.НАВСЯКЪДЕ ОТ КАЛОТИНА НА ЗАПАД ДО ЛАМАНША И ОТ ТАТЪК.ЧАСТНОТО ПРОИЗВОДСТВО Е РАЗРЕШЕНО И Е ПОД ЗАКРИЛА НА ДЪРЖАВАТА.МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ РАКИЯ, БИРА,ВИНО,СИРОПИ,КОМПОТИ И ДА СЕ ПРОДАВА.ПРЕМАХНЕТЕ Б Ю Р О К Р А Ц И Я Т А
23
1
 
28
 
! Отговори
don преди 6 години
Петима митничари са подготвяли ОПЕРАЦИЯТА 10 дни и накрая ПИПНАХА големия престъпник със собствената му ракия.После не трябва да се учудваме за нищо.Държава-пос..мешишще
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските престъпници не ги залавят, щото не ги разследват, обаче на чичото с 200 л ракия ще му разкажат играта ...
21
0
 
9
 
! Отговори
Бай Антон преди 6 години
Ох аз да ги бях пипнал..
20
16
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
До АнонименСпокойно, електронното правителство ще премахне само част от администрацията по гишетата. А повечето чиновници не работим на гишета, така че не бери грижа за нас. Ние сме си оплели кошницата. Ти гледай да си изряден към държавата, спазвай законите и наредбите, налягай си парцалите и не гледай в чуждата паница, че гледай какво става.
19
4
 
8
 
! Отговори
Дизелчо преди 6 години
Защо униформените не "пипнат " нелегалното гориво ,което комунистите продават на българския пазар?
18
0
 
5
 
! Отговори
до: ха-ха-ха преди 6 години
"... колкото вари моя съсед само от джанки.А общо всяка година вари 700-800" - Ти май си решил полицията да пипне и съседа ти ?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чиновник Лека полека електронното правителство ще ви съкрати, ще излязат по големи връзкари и лека полека ще бъдете подменени и ще трябва да работите на истина.
16
1
 
50
 
! Отговори
Организирана Група! преди 6 години
Престъплението на века! Заловиха ракия за 1000-1500лв продажна цена на дребно, която човека си е произвел сам в малкия 50л. казан на село, защото му е била силна годината и е излязла малко повече и е нямало какво да я прави. Евалата на полиция и прокуратура. Естествено това е доста по-тежко престъпление от ограбването на 4 млрд от една банка...
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма един хванат за дублиран бандерол и няма да има.Няма и за фалшив кашкавал, за канцерогенен маргарин, за бракувани европейски салами.За отровени пилета, за хапчета без рецепта, за убииство и осакатяване по лекарска немарливост, за измама с държавни пари , политици за склоняване и купуване на гласове, за държавни заеми, за израсходени средства над цената на държавната поръчка или един милион държавни служители дерибействат за да може на дядото да му вземат ракията.
14
0
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Тоя митничар виж кък гледа ракиджоса, лиги ми текат надоле;))) Кво ли си вика: Ай тъ и в Тиквата, ай, тъ и Еуропата! Гъл, гъл, гъл и гъл, гъл, гъл....