Пиян и надрусан: Шофьор крие дрога под табела на "Мерцедес"

Бургазлията бил спрян от полицаи, защото шофирал рисково
11
Пиян и надрусан: Шофьор крие дрога под табела на "Мерцедес"
Снимка: архив, БулФото

Пиян и дрогиран шофьор укривал наркотици под регистрационната табела на автомобила си, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Вчера около 19.30 часа служители от бургаската жандармерия, пътуващи със служебен автомобил за Несебър, били изпреварени от дясната страна и засечени от лек автомобил "Мерцедес CLS 63" непосредствено след кръговото кръстовище на изхода на Бургас.

Водачът на "Мерцедеса"-а шофирал рисково, създавайки предпоставки за катастрофа.

Автомобилът е спрян на около 100 метра от разклона за Каблешково. Установена е самоличността на водача – 34-годишен мъж от Бургас, който шофирал след употреба на алкохол с концентрация 1,03 промила.

На водача е съставен акт, като са свалени регистрационните табели на автомобила. При демонтажа под задната регистрационна табела са открити две полиетиленови пликчета.

Едното съдържало жълто кристалообразно вещество (метамфетамин), а другото - бяло прахообразно вещество, чийто точен състав се изяснява.

Мъжът е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апаратът отчел положителен резултат за употреба на кокаин и метамфетамин. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
10
 
! Отговори
anton преди 6 години
направо не е за вярване, че са закачили CLSНапредък.Браво
9
0
 
10
 
! Отговори
Joe преди 6 години
Странно как за доктора кат са нашмърка и удари на един небезизвестен син бентлито, му изкарахте всички керливи ризи .. а на тоя мутрафон дори инициалите не му пишете.. Колко ли хора е спасил с неговата професия? Риторичен въпрос!
8
1
 
8
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Е той не ги е скрил там - Просто така е купил колата. Или са му ги "потхвърлили" полицаите, които са му монтирали задният номер с болта.Щом кара на тези години такава кола, вероятно не само взема, ами и продава. Това означава че ако не върне парите на шефа си, скоро ще го намерят по храсчетата някъде накацан целият от мухи.
7
1
 
12
 
! Отговори
34г преди 6 години
34г дрогиран и пиян с мерцедес. Този бая е събирал от закуски и със сигурност след проверка ще се окаже и безработен. Робството продължава, мафията вилнее, държавата спи
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ си знае работата
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички шофери като него - на стола. Върнете смъртното наказание, друг шанс да се справим с цялата *** няма!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тоя е мега карък
2
2
 
38
 
! Отговори
Непознат преди 6 години
Нека проверят и как наркоман кара Мерцедес CLS 63 ...
1
1
 
23
 
! Отговори
Греда преди 6 години
Колко непредвидима е съдбата, как да се сети че ще му свалят табелите да не я крие там. Другия път да я сложи зад капачката на някоя от джантите :D