Баба и внуче загинаха в адска катастрофа край Шумен

Двете са били пътнички в кола, ударена от камион
11
Баба и внуче загинаха в адска катастрофа край Шумен
Снимка: Булфото, архив

9-годишно момиче и 58-годишна жена са загинали, а мъж е в тежко състояние след катастрофа при разклона за село Дибич, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 11:34 на пътя Шумен – Карнобат.
 
По първоначални данни са се ударили кола и камион.

Загиналите са били в колата. Шофьорът й пък е в тежко състояние в болницата в Шумен.

Продължават действията на екипите за изваждане от кабината на водача на товарния автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анонимен , ти май не си на ясно.че.при достигане на 90 км се изключва. Що пишеш глупости.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една камера като на 7-ми километър по пътя от Шумен за Русе и всички проблеми се решават.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това кръстовище не напразно е сложено ограничение 70км/ч, което само част от шуменци спазват, но всички останали не. Редовно ме изпреварват безцеремонно. Нищо чудно този камион да е изпреварвал със 100 някой бавно движещ се и да е ударил колата с шуменска регистрация която е искала да завие наляво към село Дибич или излизала от село Дибич и с ляв завой.Тези ограничения на крсътовища не са напразно. Параноичният българин, само си мисли че КАТ иска да го цака. Лека и пръст на хората.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казали са го хората, като наближиш кръстовище трябва да повишиш вниманието и намалиш скоростта. Друг е въпросът че не е нормално влизането/излизането в главен път да става на кръстовище, без ускорителна лента ей тъй от нулата , трябва да се изравниш с коли връхлитащи с 80-100км/ч
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невзимането на шофьорска книжка и некачването в автомобил като пътник удължава живота! Доказано! Ползвайте обществения транспорт, метро, трамвай, тролей, автобуси и файтони, за да живеете дълго!! Ако не щете да се возите в обществен транспорт, а сте фен на колите, вземете си предварително инвалидна количка, ще ви дотрябва!
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невзимането на шофьорска книжка и некачването в автомобил като пътник удължава живота! Доказано! Ползвайте обществения транспорт, метро, трабвай, тролей, автобуси и файтони, за да живеете дълго!!!
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага мога да ви кажа как е станала катастрофата. Един от двамата е отнел предимството на другия. Който се е движел по главният път няма вина вина има този който или е излизал от селото или е искал да влезе в селота на разклона. Много от тези в тези райони нямат напредстава какво са пътни знаци и закони. Така че не се учудвайте че там в тези райони стават най много катастрофи с фатален край. Тези жептви ще тежат на съвеста на тези които им продават книжки! Макар че се съмнявам да имат съвест!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм се чудил, обедно време, светло, сухо, и да се удариш!!!!! Кой от двете МПС е навлязал в другото платно? Невнимание, неумение, какво???