Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля

Не е ясно дали има образувани дела срещу Венцислав или преписките са прекратени
Обновена: 20 авг 2017 10:14 | 20 авг 2017 10:09,
168
Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля
Снимка: "24 часа"

Елена Василева, 42-годишната жена, която бе застреляна от съпруга си Венцислав в петък следобед, е подала сигнал срещу него, ден преди да бъде убита.

Тогава мъжът, когото Елена напуснала, цял ден я следил с автомобила си. Тя обаче го забелязала. Двамата се скарали и жената се обадила на тел. 112, за да се оплаче от него, пише "24 часа".

Жертвата е имала ограничителна заповед срещу 22-години по-възрастния си съпруг. Според документа Венцислав нямал право да доближава Елена на 100 метра. Заповедта е извадена преди 6 месеца.

Още по темата

Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си.

Тя често подавала сигнали на тел. 112 срещу мъжа си. Имала и няколко жалби. От прокуратурата обаче не отговорят дали са образували дела срещу Венцислав, или са прекратявали преписките.

След като в четвъртък Елена се обадила на спешния телефон, Венцислав изчезнал. Още на следващия ден обаче я намерил в кафене в кв. "Лагера", където Елена била с приятелка. Мъжът седнал при тях и започнал да крещи. След 10 минути се вбесил, изкрещял по жена си: "Да ти е.а майката" и извадил незаконен пистолет.

Стрелял 5 пъти, улучил 4. Първият куршум бил в главата, другите 3 - в тялото. След това хванал трамвая и сам се предал в столичното 6-о РПУ.

Ако се окаже, че има откази от образуване на дела срещу Венцислав, то случаят ще е подобен на този със Стефан Станев. Той уби приятелката си Виола Николова в края на юни.

Преди това семейството на бившата му съпруга бе подало 5 жалби срещу наркомана. От прокуратурата ги прекратявали, а заради отказите да се образуват дела тогавашният районен прокурор на София Петър Белчев подаде оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама какво може една жена да е изпуснала от секс и контакти с български мъж..какви нещастни комплексарски изказвания.Но да този олигарх е бил типичния забогатял българин
61
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията в българия не работи, полицаите по цял ден си барат оная работа, делят пари с най-гнусни бандити и им покриват гнусните дела. Не чакайте на българската полиция, и да пишете и да не пишете жалби, файда няма.
60
21
 
22
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си. Това да ви говори нещо? децата на майка си. Сигурно го е побъркала. Жените са много добри в това упражнение: Да разгоня фамилията на БИВШИЯ!
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До майстор е-ачМайсторе, при някои жени този период за почва на 30, а при други още на 15
58
9
 
7
 
! Отговори
м преди 6 години
До майстор е-ачМайсторе, пък като подхванат 40те, сменяйте ги за 20 годишни, да ви е мирна главата.
57
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сигурно е била свястна жена, гледала си е децата и семейството, не е изневерявала :о)
56
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та, ограничителната заповед е просто една хартишка, ако на някого не е ясно. Айде да не си играем на американско правосъдие, а? У нас няма почва.
55
1
 
16
 
! Отговори
Неграмотни селяци преди 6 години
Едно заглавие не може да напишете, да не говорим за статия. Елена не като Виола, а като жената на онова наркоманче. А селянчето не е писало жалби, то само е слушкало и папкало, за да се покаже после на село с Мерцедес.
54
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложили сте снимка на убитата,сега сложете и на убиеца и.
53
4
 
24
 
! Отговори
Неа 55 преди 6 години
Ами аз познавам 2 такива семейства . Мъжете убиха жените си . Децата са гледани в чужбина да не разбират истината от съучениците , комшиите или там доброжелатели някакви . Мъжете още излежават присъдите си . Питам какво постигнаха ?
52
6
 
31
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А и какво лошо има в това да живеят при *** която да ги обгрижва а ти да работиш. Някой все пак трябва да работи нали ???? С детегледачка не стават нещата , с една заплата къде ти ..... Едно дете е било на 5 ...
51
2
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
До АнонименГлупости, Венци Георгиев на Белла е 50-годишен.
50
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам от въздуха ли е, от мястополоението ли е ама почваме да се превръщаме в арабска държава - един си заклал жената, друг я застрелял, в 1/3 от семейставата има домашно насилие и народа си мисли ,че това е НОРМАЛНО! Жалко за децата! Останаха без майка и баща заради глупостите на родителите.
49
3
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ама той е имал право да вижда децата си . Не е бил самотен ....
48
1
 
32
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Институциите които не са си свършили работата в кауша защото са съучастници.
47
10
 
22
 
! Отговори
хо хо преди 6 години
Към 49Защо е била с него ли ? За пари естествено!
46
3
 
11
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ето затова направо затвор .
45
22
 
43
 
! Отговори
майстор е-ач преди 6 години
От 40 до 50 години жените откачат на тема секс , понеже усещат , че остаряват и си мислят , че много неща са изпуснали и така стават белите. Към жените във форума - колкото и минуси да ми слагате , това е истината мили дами!
44
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие този не го жалете, нито децата му. Напишете в Google Венцислав Георгиев Белла Българияи ще разберете защо тази хубава жена е била с откачения дъртак, че и деца му е родила.
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И отново милион коментари как си е виновна и си го е търсила.Вероятно и всички полицаи и прокурори това казват, а утре така ще кажат и за вас дето коментирате така