Бургазлия отвлечен в Сливен: Завързан, пребит и насилен

Подмамила го жена, с която се запознал онлайн
14 сеп 2017 12:30,
85
Бургазлия отвлечен в Сливен: Завързан, пребит и насилен
Снимка: Flickr

30-годишен бургазлия е бил държан в плен близо 32 часа в къща в Сливен, след като е бил подмамен там от своя приятелка, с която се запознал във Facebook, съобщи на брифинг апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

Той уточни, че престъплението е станало на 8-ми септември, когато 30-годишният бургазлия, който бил международен шофьор, отишъл на гости на Диана Куртова в Сливен. Двамата обаче бързо се скарали за нещо и в този момент в къщата нахлули двама мъже с маски на главите. Те завързали тираджията със свински опашки и облепили устата му с тиксо, след което започнали да го бият.

"Не е останало здраво място по тялото му, имало е и сексуални извращения с мъжа" каза прокурор Петров. Похитеният е заплашван със зверски изтезания като набиване на кол и рязане на нокти с лозарска ножица. Нападателите са взели две дебитни карти на тираджията и са го принудили  да им каже кода си. Те опитали да източат сметките му онлайн, но не успели, след което го преджобили и взели 200 лева, които били в него. После му поставили маска на главата, качили го в автомобила, с който бил дошъл в Сливен и го зарязали в местност на Карандила, пише "24 часа".

Едва след като похитеният сам успял да се прибере в Бургас, сигнализирал в полицията, но първоначално твърдял, че е отвлечен в Бургас от непознати лица.

"Вероятно е спестил част от информацията поради срам, но това е недопустимо. Не може потърпевши да ни дават погрешна информация и апелирам да не го правят", коментира прокурор Любомир Петров.

Директорът на МВР- Бургас Калоян Калоянов допълни, че пострадалият и 30-годишната Диана Куртева са общували близо 8 месеца само във Facebook, преди да се видят на живо.

Когато се срещнали в Бургас през август, тираджията демонстрирал завидно благосъстояние, харчейки хилядарки за Диана по магазини и ресторанти. Разследващи са убедени, че престъплението е било предварително добре подготвено.

Директорът на полицията във Сливен Димитър Величков уточни, че задържаната Диана е добре позната на МВР, наркозависима. Арестуваният Станислав Стоянов на 32 години също е стар познайник на полицията, лежал е в затвора за кражби, грабежи и наркотици. Има задържано и трето лице - мъж на 24 години, но за сега полицията отказва информация за него.

Очаква се днес в съда в Сливен да бъде внесено искане за постоянен арест за Диана Куртева и Станислав Стоянов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е малко като схемата да отидеш да чука6 някоя и уж ненадейно мъжът и се прибира и те хваща тъкмо съблечен и започва да те изнудва за пари или да т1 прибива. Обикновено "съпрузите" са доста здрави момчета и не си поплюват. В нета е пълно с подобни пеперуди, които хващат балъци да им изтачат парити по схемата, а уж друго са се уговаряли да източват. В случая тези играчи са играли много грубо. Не зная на какво са разчитали. Може би да му източат милионите на "богатото" шоферче и да живеят.
28
13
 
29
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Е, айде сега! Не е луд, който яде баницата.. Тези тримцата, че са *** - факт. Но тираджийския чичо Скрудж си е заслужил и боя и е**нето, като го раздава много ларж с разни, незнайни к**ви.
27
3
 
33
 
! Отговори
:) преди 6 години
А иначе - поредния *** млад мъж, който се опитва да впечатли *** с пари. Плоооскоооооо.
26
5
 
24
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Как се "режат нокти с лозарка ножица",бе,прокуроре или журналистче?Да не са пръсти?С такава ножица една "Лафка" я нарязвам за минути-те за нокти ще я използват!И нали бил сексуално малтеретиран?
25
5
 
31
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Камионджията да е доволен ,че не са му резнали оная работа с лозарската ножица . И за напред ще знае ,че ку.....якарсе води или в кабината или на хотел .
24
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пича сам си е виновен като се прави на велик, а е само един просс шефьор на камион.Такива бяха велики през Соца, което е истински срам.Не го съжалявам такъв бунакк.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
де съ вика слубудиясеки прак квот ми е кефмили сията стачкуваа когато не стачкува се криенекви секви са праат на господари и те така
22
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"рязане на нокти с лозарска ножица" И малцината българи с коефициент на интелигентост над стайната температура се чуди КАК? Що за нокти трябва да имаш да ти ги кастрят с лозаркса ножица. Тоя е за някой зоопарк бре.
21
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега и на тея хубостници в ареста едно голямо еб....ан.е! Ама от най големите,да им държи влага за дълго!
20
18
 
29
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 6 години
"Каквото си търсил чичовото,таковз си и намерил "
19
2
 
71
 
! Отговори
Златно правило преди 6 години
Жена се води само на собствена територия !
18
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургас-зоната на здрача. Там живеят само зомбита.
17
11
 
40
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Поредно доказателство, че българското племе не трябва да живее в свободия.Защото се самоизяждаме !!
16
9
 
57
 
! Отговори
do 5 преди 6 години
Когато човек премине младежка възраст, и започне да си изкарва сам хляба, вече няма приятели. Всички които му се правят на такива, имат САМО и ЕДИНСТВЕНО финансови интереси към него, но балами много....
15
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда, следващия път пак да пробват да източат дебитни карти по интернет. Малко хакерски филми са гледали, трябва още.
14
3
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жал ми стана за човеко . Тези живеещи по сливенските ширини винаги са ме отвращавали .По гнусно престъпление не съм чел
13
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като тираджия се хвалил на *** ,че е много паричен ,пък после олеле,къде отишъл в Сливен при тази мургавелка политиката ли да оправя или нещо друго!
12
31
 
31
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Поради срам не се оплакал, че са го обладали мощно. Да му е за урок! То народа е казал: "На чуждо място и керемидите е*ът" Е какво пък, нали *** нещастен няма :)
11
4
 
28
 
! Отговори
Алф преди 6 години
До: "Валентин Радев МВР" (номер 9)Тиии... не си котка! Тиии... си кюфте!
10
4
 
37
 
! Отговори
ShH преди 6 години
А кой от тримата го е изнасилвал? Или и тримата?Така де, трябва да се вземат проби и от тримата, включително и от въпросната Диана, като семенна течност например. И да я съдят и нея за изнасилване!