Заловиха ли похитителите на Адриан? Масирана полицейска акция в София

Шестима са арестувани в близост до изхода за АМ "Тракия"
Обновена: 17 сеп 2017 06:44 | 17 сеп 2017 06:40, Елка Василева
92
Заловиха ли похитителите на Адриан? Масирана полицейска акция в София
Снимка: архив, Булфото

Полицейска операция се провежда в столицата. В акцията участват Специализираният отряд за борба с тероризма, както и звеното в СДВР "КОБРА".

На 4 места в столицата са разположени маскирани полицаи, въоръжени с автомати, съобщи БНР.

Според първоначалните информации има шестима задържани. Петима от тях са арестувани в близост до изхода на София за АМ "Тракия".

Още по темата

Мъжете са били в два автомобила, които бяха претърсени от полицията. На още три места в столицата се извършват претърсвания и арести.

Пред БНР главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за операцията и уточни, че тя е под ръководството на прокуратурата, но отказа да даде повече подробности.

Според неофициални данни действията на полицията са свързани с преследване на заподозрени за отвличането на Адриан Златков. Той бе отвлечен и след платен откуп бе освободен преди дни.

Задържаните са били в района на магистрала "Тракия", където и бе пуснат откупът за Златков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До Анонимен 76 Я гледай , ненорм...ка с децата от детската градина пак се появи. И децата знаели....Егати довода.Децата знаят : Зайченцето бяло....., и не се занимават с политика.Аман от извратеняци.
71
3
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До селско театро 69 Като ти прочетох Тиквоний Банкярски и ми стана ясно че си от черв...те плювачи по форумите.Ще се задавите от злоба , ей!Не можете да приемете че я няма вече мизерната Народна Република.
70
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре Червеногербера ,задължително в со.бствената телевизия .Задължително ще се изтъпани . Цирк. Гарантрано от ГРАБЕЖ
69
2
 
20
 
! Отговори
Чичо Гошо преди 6 години
Боли *** фара! Ако ми се случи на мен, едва ли ще получа толкова специално внимание. Я ме намерят - я не. Един работник от средната класа по-малко.
68
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак си измихме рацете с дребни кокошкари.Вече и децата в предучилищна възраст не ви вярват.
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Теза:Върнали са си едни пари и после бащата е издал тези,на които е дължал парите.
66
1
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ЗапознатА дано, ама надали . Калин Георгиев по случая с "Наглите" дословно каза, че Цветан Цветанов го свързал с човек, който работел за "Наглите". Преди това свидетели на два пъти са посочвали лица, участвали в отвличанията и информацията е била игнорирана ( четете потулвана). Една от къщите, в която са държали отвлечените е наета от служител на ДАНС..
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дриско че ква е връзката с некадърната милиция и слави ве ченгенце тъпо?
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо не погледнахте в библиотекарския - да не би да са там ?
63
1
 
5
 
! Отговори
кой лъже??? преди 6 години
В НОВА ТВ не се кзва че среднощната Акция има нещо общо в отвличането на Адриан
62
6
 
20
 
! Отговори
селско театро преди 6 години
Не, не са заловили похити похитителите! Няма и да ги заловят, няма и да открият парите, които отдавна са разкешени където трябва и между които трябва. Този нощен театър, който ни играят е, понеже утре Тиквоний Банкянски щял да си покаже физиономията по една телевизия, та да има повод да се пъчи, да се хвали и да се прави на "борец" срещу престъпността! Повече от ясно е, че и този път сценаристите от СИК, пардон - от ГЕРБ, се изложиха!
61
10
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Хванаха ги много ястно.Всъщност извършителите на отвличането бяха установени още на следващия ден след пускането на Адриян.Но от МВР изчакаха за да може да установят всички участващи в отвличането лица ,помагачи и разбирасе Тарторът .Събраха и необходимите доказателства и естествено атакуваха.Има сериозни предположения за Лице което е извършвало ръководна дейност и при Наглите!
60
11
 
8
 
! Отговори
Нищо лично преди 6 години
До Лошопросто привържениците на соца, овч. живков и рашата злобеят както винаги /те са мнозинство тук/, но какво друго им остава? Жалки душици, водещи жалък живот - това им е ед. утеха да плюят по всичко.
59
3
 
16
 
! Отговори
Smurf преди 6 години
До Лошо Ако не се намерят парите дадени за откупа нищо не е свършено. Апропо както беше с наглите. Докато не се хване поръчителя и организатора на бандата за отвличанията , и докато не се намерят парите просто гледаме филми от режисирани и продуцирани от Герб
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво стана сега ? Хванаха ли ги или не ги хванаха ? Сутринта в 6 часа пуснаха новината, а сега всичко е тихо :D
57
0
 
7
 
! Отговори
Киро преди 6 години
А дали са те или са нарочени да са те за да се скрият истинските.Това няма как да знаем.Само можем да се надяваме че са истинските похетители.
56
11
 
14
 
! Отговори
Лошо преди 6 години
Като чета коментарите долу и си мисля, гледай какво сме българите - абе полицията свършила качествена работа, заловила тия дето ни отвличат, ама ние не се радваме, а напротив яд ние на това, че повече никой няма да помисли, че ще печели по този перверзен и извратен начин-като отвлича. Защо сме такива Иван, Петър, Георги, Атанас, Ивайло, Петко и всички български имена. Защо, в какво се провалихме, защо Джон, Том и всички английски имена не са такива като нас?
55
8
 
9
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Най-вероятно някой зевзек е писал в интернет пасквил срещу бистришките тигри, и пожарникаря веднага е вдигнал на крак ГДБОП?
54
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Армия от 100 000 униформени с палки..пищови..автомати..патрулки..подслушватели!Как един месец не може да хване двама трима бандита ве?Хахоха!Смешници епилирани!За какво им плащаме заплати на тия..че и малки им се виждат!Армия от некадърни ***!Уволнявай до крак мам...им!
53
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно че ще ги хванат. Мен ако ме отвлекат я има я няма някоя статиика от 2-3 реда че някой си гн. Никой бил отвлечен. Но за синчето на някакъв бизнесмен който прилича на клошар...е как няма да ги намерят като цялата държава ги търси.