Банда вилнее в Студентски, преби глухоням студент, старец...

Хулиганите дебнели и ограбвали беззащитни хора
18 сеп 2017 19:33, Анисия Иванова
53
Банда вилнее в Студентски, преби глухоням студент, старец...
Архив: Булфото

Банда хулигани бие и граби беззащитни хора в София. Двама души са били нападнати в рамките само на няколко минути и жестоко пребити, съобщават пред "България днес" неволни очевидци на бруталното насилие.

Първата жертва на жестоките престъпници станал около 20-годишен студент, който страдал от епилепсия. Момчето е нападнато от престъпниците на улица "Борис Стефанов" в Студентски град. Гамените издебнали беззащитното момче и се нахвърлили върху него.

С няколко крошета го свалили на земята, където продължили да го бият с юмруци, ритници и шамари. След като пострадалият спрял да се съпротивлява, престъпниците пребъркали джобовете му, взели парите му и изчезнали.

Пребитият студент е закаран в болница с множество травми по тялото.

Минути по-късно, недалеч от същото място, възрастен мъж става поредната жертва на бруталната улична банда.

Престъпниците причакали дядото, на около 90 години, близо до жилищен блок и го нападнали. С няколко удара го повалили на земята и въпреки че старецът не можел да окаже никаква съпротива, престъпниците го пребили жестоко.

След това задигнали дребни пари от джобовете му и избягали. Пострадалият възрастен мъж също е приет в болница. Той е в тежко състояние. Полицаи са направили оглед на мястото на престъплението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пребили са хората, след което май са отишли с ограбеното да се почерпят с патрулите на МВР.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 6 години
Никой да се не кахъри!!!Туй наще полицаи "фаса "у Кресна разбраха на кого е,че цяла банда дето се вижда и на куп камери у София ли ще ги затрудни!?......
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А полицейските патрули къде са били по време на нападението, а на министър Радев докладвано ли е? Докога ще позволяват тези противообществени прояви да се случват?
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Студенски град полицайтеса пласьори, сводници и изнудвачи какво да очакваме. Товаможе да са и полицай в обедна почивка.
37
5
 
3
 
! Отговори
ПатрЕот преди 6 години
Като чета, това е профила на родолюбци-русофили
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 15 години и мен ме бяха пребили жестоко в студ.град. Пак вилнееше някаква банда. Взеха ми 5лв, които имах и ми избиха сума зъби и травми. Радвам се, че оцелях все пак, но престъпността си е същата като преди та ако не и по-лошо.
35
1
 
20
 
! Отговори
Галин преди 6 години
Цяло лято си беше спокойно и тихо, същите вие дето пишете си пращате сфинете тук, уж да учат...ама нормално е септември дойде, селянията и простотията ще са и тази година!
34
0
 
18
 
! Отговори
Време е преди 6 години
Мисля, че тези спокойно мога да ги стрелям с пистолет в краката... И да ги видя що за стока са...
33
0
 
8
 
! Отговори
терзая се преди 6 години
Дали онези от мвр-то са огледали вече,или още оглеждат!?
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гето в третият свят, това не може да е ЕС и студентско средище. Премахване на всички кръчми, заведения и пазари както е по света.
31
0
 
24
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Млади патреотчета, студенти дето се мъкнат с качулки и късо подстригани и се изучават във фитнеса предимно...
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията е огледала местропрестъплението. Сега вече спя спокойно, пазен от родната полиция.
29
3
 
10
 
! Отговори
:( преди 6 години
В периферията на Студентския град от десетилетия постоянно се настаняват катуни или пък цели семейства "шведи" се опитват да живея в рушащи се постройки. Недоумявам защо властите ги търпят там.От текста не става ясно по кое време на денонощието са станали тези нападения.И как се е озовал там този 90-годишен човек? Или е жител на някой от новите блокове, изградени върху реституирани зелени площи?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са родителите на подобни ...,навярно никой нехае за тях.Стигна ли са просешка тояга и изкарват пари чрез грабеж.
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В студентски град има едни изоставени постройки в които са се настанили много роми.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той днес като те ограби изкарва пари за един ден а ти блъскаш цял месец за тях.Те са безчувствени безкруполни ни жени ни старци.Да има пара.Граби лъже пържи цака.Не му пука особено дали си му приятел жена дядо и прочие.
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е организирано от докторите, важно е оборот да има.
24
1
 
23
 
! Отговори
did преди 6 години
Полицията си е свършила цялата работа, както винаги...
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sa kakvo iskar polizaite pove4e saplati kade sa polizsite pri jenite v kra4mite po kuponi ne po ulizite v studenski grad kakvo stava drugaru boiko boridov drugaru zezo i drugarja minister na vatreschni raboti prestapnosta sa groschove v djobovete na starite hora idva ot bednosta no vas ot gerb i dazata i riditelite vi ste saschtiteni a dezata starzite v bg ne poliziata da gi naneri prestapnizite i da gi smaje ot boi a posle v satvora pone 19 g ne da gi puskate sled 72 4asa tova sa ubiizi
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както е способен да набие жена и да и вземе парите така е способен да ограби и 90 годишен дядо.Безкуполен е.Не изпитва чувство на вина.Както е способен да вземе парите на приятеля си и да го преспи. Те така живеят от грабежи.Не работят.Чалга яко жени за бройката и това е.Те не са някои си.*** гаменчета дне да вземе на жената парата или на дядото пенсията му е достатъчно.От къде акъл и способност за по крупни кражбиУтайка са сами са си избрали този живот.