Горя дискотека в Галиче, шефът й – син на Лунгара

Огънят е тръгнал от метнат коктейл Молотов
20 сеп 2017 10:07,
12
Горя дискотека в Галиче, шефът й – син на Лунгара
Снимка: архив, Bulphoto

Нов палеж разбуди тази нощ размирното врачанско село Галиче. Подпалена била дискотеката "Грийн" , която е собственост на Веселин Веселинов Попов. Това е синът на прочутия не само в Галиче Веселин Попов-Лунгара, който в момента излежава 7-годишна присъда.

Малко преди 4 часа неизвестен пироман метнал коктейл Молотов в заведението, а лумналият пожар почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало хора.

Според персонала на дискотеката предната вечер, а и няколко дни преди това, наоколо се навъртал един от охранителите на Чоковите имоти от село Алтимир, известен с прякора си Ландърса.

Избухналият пожар бил забелязан най-напред от охранител на дискотеката, който веднага подал сигнал на 112, но според него пожарната от Бяла Слатина се забавила твърде много, докато огънят изпепелявал заведението.

Днес пък Веселин Попов-младши трябваше да се яви като свидетел в спецсъда по делото на Чоков и още четирима. Самият той подозира, че именно това е причината да бъде предупреден по такъв брутален начин от хората на Чоков в селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: дискотекаГаличепожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Няма оправия. Същите неща са се случвали в САЩ преди век. Само колко сме назад във времето. И като няма оправяне се отдалечаваме още
9
1
 
9
 
! Отговори
Къде си бе ченге? преди 6 години
Къде е БОЙКО ВЕЛИКОТО ЧЕНГЕ ?Къде е великоточвнге, когато бият изнасилват и убиват бабите ни за да им вземат 180лв пенсия? Къде е закона за индивиди като тея от Галиче. Нормално ли е години наред цяла България да им гледа наглите мутренски номера на това семейство? Бойко се ояде като *** и вече не го интересува нищо, освен саниране на тройни цени и тн...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този слея..к Чоков и копе...летата му, няма ли кой да ги озапти.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало хора."Кой го посещава значи?_____________________Заведението е постоянна обител на журналистическата и модератторската Мъдрости. Те са невидими, но присъствието им е осезателно. Така че не пусто това заведение и не са сами създателите на тия Мъдрости.
6
0
 
12
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
За Галиче не ми пука. Да ги обгазяват със Зарин и да лишат България от тия ***
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало хора."Кой го посещава значи?
4
0
 
51
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Т'ва се вика държава. 10 години не могат да се справят с кмета и хулиганите в едно село, а ще ми борят корупцията във властта, съда и МВР. Пълен смях.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички Чоковци да се евтаназират, ама не само в Галиче! Снимали се били с баш суджука и са недосегаеми, симитлийски цъpвyлaни!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богати селяни живеят там щом имат дискотека.
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей..ама от това галиче ще тръгне третата световна война :-) :-)