Пет коли във верижен сблъсък в София, жена е ранена

ПТП-то е станало сутринта на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов"
20 сеп 2017 10:32, Анисия Иванова
20
Пет коли във верижен сблъсък в София, жена е ранена
Архив: Булфото

Жена е пострадала при верижна катастрофа с пет автомобила на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", съобщиха от МВР.

Сигналът за пътния инцидент, станал в участъка между бул. "Цар Борис III" и ул. "Гюешево", е постъпил тази сутрин към 8:30 часа.

По първоначална информация в инцидента са участвали пет автомобила, по-сериозно е пострадала жена, шофирала една от колите. Тя е откарана в болница за преглед.

Движението в района е затруднено, осъществява се в една лента. Пътни полицаи са на място и подпомагат трафика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Много дълго и подминаваш най-главното: неработещ КАТ = много катастрофи.
16
1
 
0
 
! Отговори
Do до ДО до 6 преди 6 години
Червей да те прегризе през кръста, с червено вино да те прелеят, медената ти питка близките ти да ядат.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До до 6Да, винаги с поддържан маникюр, в немски барутник, стаж зад волана без инциденти, златен талон и гараж. БилО съм обект на физически тормоз в у-ще, колкото и всички останали, на сексуален само по желание. Успокой се, довечера ако се засечем по светофарите, нито ще ти се мотая на зелено, нито ще ти се вра за предимство. Минавай първи и заминавай, пък дано стигнеш Не там където всички ще стигнем един ден, ама преждевременно.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големият трафик пренаселеноста плюс некадърни шофьорчета равно на катастрофа! Трето поколение съм Софиянец по голям батак никога през 50 годишният си живот не съм виждал. Какво ли си е мислил жабата когато премахна жителството нямам представа? А какво ли са си мислели тези които унищожиха селското стопнаство и заводите хептен не ми е ясно? Една част от останалите без препитание по кадърните се изнесоха в чужбина тези които не пробиха навън отидоха в големите градове и стана голям качамак.
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявам се към живущите извън център, но смятам че всички трябва да плащат зелена зона или някаква такава сума. Аз живея в центъра и плащам. Родителите ми живеят точно на границата и там хората си оставят колите със седмици. Не смятам че е уместно ти да имаш 2 коли едната да си я паркираш и да ти стои там до безкрай. Но ако си ги регистрираш и двете и плащаш ДАВАЙ. Всички трябва да плащаме!
12
2
 
7
 
! Отговори
до ТТ преди 6 години
Е ти го каза - жени! Сега ше ти се нахвърлят феминистките да обяснят как дефакто са по - добри и внимателни шофьори, опитвайки се да скрият очевидния факт, че само 5 процента от жените стават за шофьори, другите директно да се пращат в помещенията за готвене.
11
2
 
3
 
! Отговори
До до 6 преди 6 години
А ти си от тея, къде се влачат и тръгват 10 секунди след като светне зелено, НЕдаващ никога предимството си, щото в училище си билО обкет на физически и сексуален тормоз, оттук си личи колко компелсирано и бездарно същество си, притежател на френско/талянски барутник пред разпад с поддръжани маникюри на дебелите пръстета.
10
2
 
3
 
! Отговори
До 5 Плащач преди 6 години
Хайде стига с тази безмислица - кола и паркомясто (гараж). Тя колата се взима, за да се използва, а не да стои на това паркомясто (гараж) и да не мърда от там, както явно си въобразяваш. Като я използваш, къде паркираш? Паркираш, където намериш, а това не е закупеното от теб паркомясто (гараж).Та, плащачите сме ние, а ти си едно обикновено мрънкало.
9
0
 
9
 
! Отговори
TT преди 6 години
Сутринта бях един от чакащите в задръстването, причинено от въпросната катастрофа. До катастрофиралите автомобили видях само жени. Не че искам да кажа нещо.... ;)
8
0
 
11
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Кои истински шофьори с истински коли бе колега? Тея с осморките по големите булеварди в час пик?; пререждащи се на светофарите?; минаващи на червено?; неспособни да преценят дали при завой колоната ще се изтегли или ще останат в кръстовището?; каращи в насрещното?; или ти си от тея с голфовете с ремус, буфер и напукани пети - истински автомобилист в истински изтерзан ***?
7
4
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Колко пътни инцидента имаш до момента, лелче - 15-20? Минала си със сигурност едни други неща, за километрите е ясно, че не си.
6
16
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Ето една засегнала се кокошка. Марш в кухнята, жено. Там ти е мястото - да чистиш, готвиш и переш.С малолитражния си невървелник само се пречкаш на истинските шофьори с истинските коли.Ако си толко надъхана да правим старт от место до 250 км/ч на Тракия тая вечер?
5
7
 
6
 
! Отговори
Плащач преди 6 години
Всеки бездарник се видя с малко повече параи и веднага си закупи автомобил, въпреки че шофирането не е лъжица за всяка уста!Трябва да се въведе забрана за притежаване на автомобил в рамките на Град София за хора, които не притежават парко мест/гараж!
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ ти големия шофьор ли го измисли това? Аз съм жена шофьор от 10 години и съм минала сигурно повече километри от теб. Ограниченото мислене води до създаване на стереотипи.
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента софийските булеварди са пълни с жени-шофьори,а още по-лошото е,че има и жени-шофьори от провинцията.На тяхм им е под достойнството да пътуват с градския транспорт.Именно подобни кокошки правят мазаляка със задръстванията. След това идва ред и на селянджърите,които също стоят над идеята да ползват градския транспорт и ползват автомобила, за да отидат на работа,където изкарват толкова, колкото да си позволят да заредят поройника си и да ходят на работа.Вдигай цените на горивата. Вальо!
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селянду-рите се завърнаха в София и катастрофите не закъсняха.
1
3
 
17
 
! Отговори
Леле, преди 6 години
тия пловдивчани не се научиха да карат!