Този тийнейджър краде. Траян изчезна, издирват го!

15-годишният сирак обрал преди дни два столични апартамента
Обновена: 21 сеп 2017 09:38 | 21 сеп 2017 07:37,
39
Този тийнейджър краде. Траян изчезна, издирват го!
Траян Янков. Снимка: МВР

Столичната полиция издирва 15-годишния Траян Стефков Янков заради извършени от него кражби, съобщават от МВР.

Тийнейджърът, който е сирак, е заподозрян за среднощната кражба в дома на жена от столичния квартал "Овча купел". Кадри от охранителните камери са запечатали как първо идва на оглед, а после разбива вратата. Действа хладнокръвно, без да трепне. Краде чантата й и две купи монети.

Същата нощ е ограбена и друга къща. Влязъл е в два през нощта докато стопаните спят. Тръгнал си с телевизор.

Траян е стар познайник на полицията. Работи по една и съща схема.

"Обикновено действа сам, нощем. При незатворени прозорци и отворени врати на къщи. Краде обикновено чанти и ценни предмети, от които може да извлече полза", коментира пред bTV началникът на "Криминална полиция" в столичното 6 РПУ Владислав Радулов.

Траян започва да краде на 10-годишна възраст. Тъй като е бил малолетен, посегателствата му са останали абсолютно безнаказани.

 От полицията призовават всички, които имат информация къде може да бъде открит Траян, да помогнат за издирването му като позвънят на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Свилен преди 6 години
А това дете е откраднало на десет не от скука.Сирак в България означава изоставен не само от родители ,а и от родина.Детето е още само на 15 и може да бъде ребиалитирано все още,но вместо това следва още малко сиропиталище,малко тву и на осемнайсе ще бъде,бездомен безпереспективен,недоограмотен и озлобен.За съжаление бъдещето му е болезнено ясно.Да живее държавата където,болните,старите,бедните ги чакаме да умрът.
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България не е ли подсъдимо да обвиниш някой без съд и доказателства? Ако това дете имаше адвокат добра сума щеше да спечели. Кой ви дава право да публикувате снимка на дете под присъда краде? Ами ако не е така?
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не краде, а си бере. Има разлика.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Перничанин"Полицията е на такова високо ниво, че не може да хване и 15 годишен."---Да, ама има напредък - ПОЗНАВА ГО ("Траян е стар познайник на полицията.)
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Траянчо добър .Работи извънредно.По две къщи чисти и много ще напредне в занаята.Трябва да учим децата да взимат пример от него.А не по цял ден да ходят на уроци по математика и чак по 3 езика да говорят.Объркахме си децата.Това лапе е готово за живота.Ще оцелее и на пустинен остров да го оставите
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хванете го, преди да го хвана аз !
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
v amerika i takiva gi prashtat v zatvora
20
1
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
ДО 11 НА БЪЛГАРИНА НЯМА ДА МУ ПИСНЕ. ТОЙ ТЪРПИ ВЕЧЕ 28 ГОДИНИ. ЯВНО МУ Е ПРИЯТНО ДА ГО МАЧКА, УНИЖАВАТ, ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ТОВА Е. ОСМАНСКОТО РОБСТВО Е ОСТАВИЛО НЕИЗЛЕЧИМ ОТПЕЧАТЪК В СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ. РОБСКА ПСИХИКА . УБИЙ МЕ ОБИЧАМ ТЕ.
19
0
 
36
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Полицията е на такова високо ниво, че не може да хване и 15 годишен. Майко мила.
18
0
 
31
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Трян си бере, не краде! И пак няма да има последствия, защото не е пълнолетен.
17
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На едно сираче веднага поставяте снимка, а на углавни престъпници най-много инициал да видим! Защо ли?
16
5
 
13
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Не е точно така! Именно в цивилизованите държави ефективното осъждане е доста трудно. Едно е оперативна информация, друго е доказателства годни да издържат в съда, и трето протакането по инстанции! Това важи с пълна сила особено за непълнолетните в така наречените правови държави. Колкото е по-цивилизована една държава, толкова по-трудно се влиза в затвора. За това там където има диктатура, престъпността е почти нулева!
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да го направят депутат, или направо министър на икономиката, че Караниколов не се справя с национализацията на ключови предприятия във ВПК.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трян???
13
15
 
9
 
! Отговори
От 5 преди 6 години
Аз също съм за наказание, но отнемане на живот, крайници...това не е наказание! Това е убийство, осакатяване! И защо за крадците на милиони, измамниците, групите за отвличане, наркопласьорите и убийците дори, няма такива наказателни мерки? Пак мерим с различни аршини! Пак за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка!!!
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори само снимката е достатъчна, за да разберем, че краде :D
11
0
 
32
 
! Отговори
месара преди 6 години
отдавна призовавам да се отворят трудовите лагери ! всичката *** там , няма малолетен , няма пълнолетен , да чукат камъни срещу една паница чорба на ден - който оцелее оцелее ! политиците не виждат ли какво се случва ?! всеки ден се пише за престъпления извършвани от ( роми ) , ами на българина на края ше му писне ! тогава какво ще правят тези политици ?
10
0
 
35
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Обявата трябва да бъде: ИЗДИРВА СЕ ! А ограбените имат ли право на живот?? О,да !не само право, но и задължение отново да съберат някой-друг лев и някой друг итегриран и отрасъл на социални помощи индивид, да ги ограби отново!!! Може ли някой, който взема една шапка пари на заплата, да обясни: КАКВИ СА МЕРКИТЕ, КОИТО СЕ ВЗЕМАТ, ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ? Изчакват се осем години и като извърши обир с убийство - в затвора, под крилото на Държавата ????
9
2
 
47
 
! Отговори
Крум преди 6 години
Като няма наказание що да не продължи да краде.Отрежи му едната ръка и да видим дали пак ще краде
8
7
 
31
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Ако написалия материала е честен трябваше да започне така:,ББкраде,ЦЦ,крадеЦВ открадна и избягаДПкраде,РОвч.краде,ГГ,краде много хора крадат,накрая и този почна да краде купи със стотинки защото милионите са откраднати.