Ало измамници атакували 3 дни жена в Русенско

Пенсионерката накрая им дала над 6000 лв.
10 окт 2017 18:52, Анисия Иванова
5
Ало измамници атакували 3 дни жена в Русенско
Архив: Булфото

Възрастна жена от русенското село Тетово станала жертва на телефонна измама и дала над 6000 лева на престъпниците, съобщиха от полицията в Русе.

83-годишната жена получила преди три дни няколко обаждания от непознати на домашния си телефон. Първо й позвънил мъж. Той се представил за полицай и я предупредил, че неизвестни ще й искат пари. След това се обадила жена.

Тя се представила за дъщеря й, като й съобщила, че е пострадала и трябва да се оперира. После отново се обадил мъж. Той заявил, че е лекар и потвърдил за нужната сума пари за лечение.

Последно се обадил "полицаят", за да каже, че "ще хванат измамниците".

В крайна сметка престъпниците накарали възрастната жена да остави пред дома си парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
,, преди 6 години
Айде бе нямам търпение кога сводниците проститутките и мрасните пари спрът да влизат в БГ кога тая държава ще легне айде бе хора спрете да обменяте пари искам да ги видя тея от парламента как се избиват един друг ,,,
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия измамници звучат много злокобно и горката жена не е имала избор.Още повече, че в указателите има имената и адресите на хората.
2
0
 
8
 
! Отговори
ало ало преди 6 години
сто комисии за подслушване даже на баце пред казанчето и още сто няма да стигнат
1
1
 
20
 
! Отговори
Angel преди 6 години
Поредните лесни пари в България! И разбира се ще си остане с производство срещу неизвестен извършител с тези смешни 7% разкриваемост! Горката баба и престанете да казвате, че тя е виновна! Добрите хора ги съсипахте! Само престъпници и мошеници сте останали в тая ***. Срам ме е, че съм българин!