Полицаят, убил лекар на о. Крит – обвинен в побой над треньор

Това се е случило няколко месеца преди нападението над кардиолога
11 окт 2017 20:37,
30
Полицаят, убил лекар на о. Крит –  обвинен в побой над треньор
Снимка: Facebook

Полицаят Красимир Карчев, застрелял гръцки лекар на остров Крит, бил следствен за побой, научи казанлъшкият сайт "Пресс ТВ". Следствието срещу него е образувано няколко месеца преди той да убие кардиолога на 6 октомври.

Очевидци разказват, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. Започнало разследване, след това Карчев бил предаден на Военна прокуратура, но производството било прехвърлено на прокуратурата в Сливен.

Още по темата
Динко Славов от своя страна твърди, че Карчев направил опит да го убие.

След спорна ситуация, полицаят Красимир Карчев се нахвърлил срещу него с думите: "В Енина имам право само аз да говоря на играчите и никой друг". След това го повалил на скамейката и се е опитал да го задуши. Оттам нататък Динко Славов нищо не помни, изпаднал в безсъзнание за близо пет минути.

По-късно подал жалба с надеждата да бъде заведено дело. Въпреки че имал много свидетели и съдебно медицинско свидетелство, бил предупреждаван, че това е "известен местен полицай" и нищо няма да се случи.

Девети месец вече Славов не знае какво се случва с неговата жалба.

Припомняме, че задържани за престъплението са 37-годишният Красимир Карчев, който е обвинен в убийството на кардиолога Христодулу Каландзаки, както и неговата съпруга - Дешка Говедарова, с която Карчев бил в интимни отношения. Според гръцката полиция, тя е организирала убийството, а мотивът - да получи наследството, което оставя докторът.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето им, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

Според непотвърдена информация, ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено този джандар ще си го получи. Каква справедливост търсите у нас, като премиера в бивш Сикаджия? Цялата държава за двата му мандата се префасонира в негово ЕООД, какъв, съд, прокуратура, полиция искате да работят нормално. Сикаджията разнебити всичко, подчини го на едно, да властва до края на живота си, без да му пука за българите. И тази разруха удари по вертикала. 2 милиона напуснаха, образованието и здравето на нула, корупцията е на мах. Който краде живее добре, който работи оцелява
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
албанските пандизчии по гръцките затвори бързо ще го оправят
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е, като не си е намерил майстора у БГ, намери го при гърците!
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният полицай, който е престъпник без морал....
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ги вземат такива криминални елемети у Милицията е ясно, че на цацата хората нищо не са направили пак ясно. Направо разпускане на тия стожери на корупцията и изграждане на нормална система трябва иначи не последни в Европа а последни в света.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя ще му ... в Гръцките затвори разни Албанци. Ще се проклина за деянието, ама то се мисли първо, а в БГ повечето полицаи нямат мозък с който да мислят
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щеше ми се да има специална комисия, която да разследва всички участвали в този цирк и да раздаде ефективни присъди. Ако военната и сливенската прокуратура бяха си размърдали задниците, кардиолога можеше още да е жив, защото този шапкар щеше да е в ареста, ако не в затвора вместо да убива хора. Помнете хора, вършете си съвестно работата, каквато и да е тя, не знаете какви негативни последствия може да докарате с вашия безинтерес, корупност и т.н.
16
0
 
27
 
! Отговори
еми преди 6 години
сега в Гърция ще му сцепят "извесния полицейски ***" .. аман от сeляндури. Ама тука така са научени. Мафиотска държава сме и тва си е.
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя само като му гледам тъпата физиономия, ми е ясно, че са били нарушени всички правилници за да бъде приет в полицията.Хайде сега преките му началници да бъдат наказани за назидание.И да се проведе разследване кой го е приел и кой го е протектирал в полицията.
14
0
 
29
 
! Отговори
Ванина преди 6 години
Няма ли психотестове в полицията за определяне годността на полицаите?Как е възможно г-н Карчев да е оставен на работа? След нанесен ПОБОЙ???И невъзпрепятствано да си ходи до о-в Крит и да извърши убийство???Толкова ли няма читави хора, които да работят в полицията?Пази ни боже от родната полиция, която трябва да ни пази!!!!
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резултатите ще хвърлят светлина върху мотивите на убийците.Но,дори и да е на лекаря,това не оневинява убийците.Детето е основният потъпевш.
12
3
 
26
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Заради такива пазители на реда в България ще ни приемат в ШЕНГЕН.Надявайте се.Ама друг път.
11
2
 
24
 
! Отговори
KOMENTAR преди 6 години
А СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ПАК ЛИ ЩЕ СЕ НАДУВАШ МАЙ МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛ ЧЕ И СИ ПОВЯРВАЛ БРЕЙ ТЪПИЯ ЩЕ СТАВА УБИЕЦ ШМАТКА СИ БЕШЕ И ШМАТКА СИ ОСТАНА САМО ПЕТНИШ ИМЕТО НА ПОЛИЦАЙ ИМАШ МНОГО ВРЕМЕ В ГРЪЦКИЯ ЗАТВОР ДА СЕ СЕЩАШ НА КЪКЪВ СЕ СЕ ПРАВИЛ ***
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истински герой.Предлагам президентът да му даде орден.Дано в Гърция все пак го осъдят справедливо поне на 25 години защото в Бг ще го пуснат невинен.
9
0
 
27
 
! Отговори
берекет преди 6 години
Колко такива български юнаци има като него в Гърция.Няма криминална нища в която да не са замесени българите.Кво да очакваш,мафитско държава.Тези от Зпадна Европа са луди че ни пуснаха да движим свободно навсякъде.
8
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя си е законен наемен убиец,какво има да го коментираме.Екстрадирайте го в Гърция и там ще получи подобаваща присъда за наглата му физиономия.
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми това е МИЛИЦИОНЕР
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите магистрати не могат да се разберат с простащините на един полицай , но навярно е осигорявал гласове за някоя партия ,затова и е имал чадър над него . Какво става в таз България ,всякой си прави каквото си иска като има малко власт ?
5
0
 
40
 
! Отговори
: преди 6 години
Нищо изненадващо, в тая дупка няма правосъдие, само че в Гърция малко се е пообъркало мелиционерчето и има да търка нарове и бой ще яде и ще го поема космат ... мило мелиционерче сбъркал си просто правосъдната система, там не с голЕм полицай, там си убиец и дупе да ти е яко !
4
27
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
До АнонименРибо, сигурен съм, че си кандидатствал някога в полицията и не са те взели, защото си негоден. Плюй сега, само това ще ти остане! ***.