Спипаха го! Спас от Кочериново, FB-измамникът Александър е арестуван!

Арестуван е в София, но още не е разпитан, нито е обвинен за измамите
Обновена: 13 окт 2017 14:48 | 13 окт 2017 14:47, Камелия Цветанова
110
Спипаха го! Спас от Кочериново, FB-измамникът Александър е арестуван!
Снимка: Facebook

Измамникът Спас Василев, познат в интернет като Александър Николов, е бил заловен днес в София, съобщи "24 часа".

Още по темата
Той е арестуван тази сутрин и все още не е обвинен за измами, нито е разпитан.

Измисленият образ успя да измами десетки в социалните мрежи.

В приятелската му листа във Facebook присъстват дори политици и дипломати.

Над 40 души са излъгани от мъжа, който в социалните мрежи се представял за Александър Николов.

Той обещавал евтини самолетни билети, които жертвите му не получавали.

Част от тях предоставили лични данни и данни на кредитните си карти и се оказали с източени суми. Смята се, че е започнал с измамите още през 2006 г. като студент в Ница.

Според изчисленията на жертви Спас е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си.

В капана му са се хванали прокурори, учители, негови близки.

По-рано днес вътрешният министър Валентин Радев го нарече калпазанин и обвини хората, които са станали негови жертви, че са искали да "минат метър" с евтини билети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
7
 
! Отговори
Бате Буби преди 6 години
Ааааа, Спас може да е лош за вас, но за нас, таков ни требе. Един си тръгна, Тончо, но друг ще го смени, Спасчо. Да изменти толкива хора, между които прокурори и журналисти, значи има качества. Цецооооо, вади го от ареста и да му се намери местенце. Този опит да използваме за нашето добруване. Може да се окаже много полезен.
65
1
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
И на какво кълват прокурорите у нас?
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MuzaА ся МВР едвам Спас хванаха ,ти искаш и този от профила да ти намерят. Ако не беше ужилил прокурори и държанки от телевизията МВР нямаше да си мръдне пръста . Прилича на американец- испанец или колумбиец
63
0
 
15
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Ауу, че ПиАр, аиу, че акция! От 2006 насам кочериновския кокошкар бил измамил на стойност ...30.000 лева! Демек, крал по 3 хилки на година...цели 250 лв на месец! Страшен престъпник!!! А сега, Зуек, да полюбопитстваме малко, колко пари на година краде един средностатистически политик! Колко е "заплатата" на една селска тетка, от Гоцето, дето две думи не може да каже без да ги прочете - тетка ви Мара Габриел, ами ще ви кажа - над 800 Хиляди Лева на година! Или може би с труд си ги изкарва?!
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Спасовци" от провинцията колкото щете в Бг.Тези "спасовци" обаче вършат едно много добро дело.Те стриЖат глупавият боков електорат при това качествено.Смятам че на Спас медл трябва да му дадат а не да го затварят.
61
0
 
12
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Хванали са го щото си е позволил да измами държавните измамници прокурорите !
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато говорим за измамници веднага се сещам за днес.бг които и днес кОпат биткоини с ВАШИТЕ компютри, заразяват компютрите ви и т.н.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо драмите в паралелната вселена на FB ги пренасяте в тази?Кво става с време-пространството? FB няма нито време, нито пространство, значи там нищо не съществува.Крадецът е FB, но много малко хора го разират.
58
1
 
11
 
! Отговори
Attorney Dick Head преди 6 години
Фейсбук е просто още един механизъм за глобализация и джихадизъм, под прикритието на мултикултурализъм и огромна манипулация на реалността чрез fake news и най-откровени лъжи! Питайте дали в авангарда на Световния Джихад -Иран и Саудитска Арабия жените им си качват снимките по "Facebook", както нашите кифли, а отдолу в коментарите навалица от перверзници, дъртаци и мюсюлмани точат лиги! Отврат! Всеки нормален човек трябва да си изтрие профила във Фейса, ако е има неблагоразумието да си създаде!
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е същия вид измама като при бабите, които хвърлят хиляди през терасите....само че тук говорим за уж по-интелигентни хора......
56
0
 
6
 
! Отговори
Muza преди 6 години
Някой няма ли да каже кое всъщност е лицето от снимките му?
55
1
 
6
 
! Отговори
Дърк Джентли преди 6 години
След като измамата е станала във FB следва да бъде "задържан" и съден Александър, а не Спас. И още, "виртуалният" свят тотално превзе "реалния", въпреки че и двата са трудни за доказване.
54
0
 
14
 
! Отговори
ddt преди 6 години
На всички любители на тънката лайсна-честито.Всичките измами се хранят от алчността човешка;пирамиди,високи лихви,и т.н.
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли роднина на Суджука?
52
0
 
15
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
Има замесени големи риби и не искат да ги оповестят, че купуват билети на черно обикновенни хора не ходят до екзотични дестинации и то нелегално всичко ще се разчуе .
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Фейкбук всички са измамници. От създателите, до потребителите. Аватарчета и покемончета, които сега чакат да им сложат от Фейкбук очилата за измама.
50
1
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 6 години
Хайде бе, не можели да го осъдят? Справи се с НПК! Там се води '' измама в особено големи размери" и санкцията е сериозна! Всичко друго, за баламите и тарикатите са приказки за маса.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да видим тези мераклий да пътуват до екзотични дестинации,какви легални доходи имат и колко данъци са платили като журналисти на свободна практика или като държавни служители!
48
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 27 преди 6 години
Пхахаха ....ти същия отворко ли си - дето ми обясняваше как гледал да мине тънко?За моите сметки не се притеснявай....и вица за такситата си го рамкосай...и пиши отдолу - най-тъпия за годината!Той пича баш такива е издрусал - тарикатчета на дребно! Апропо - София - не е центъра на вселената....и наистина съществуват жирафи!
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смеят се на бабите, че мятат пари от балконите, а куп "интелигентни" са се хванали като шарани на този! Разликата е, че първите най-често дават за да помогнат на някого или за нещо, а вторите - за да изкярят. Образовани хора :)