Брат уби сестра си при катастрофа в Разградско

Лекият автомобил се ударил в задната част на камион
18 окт 2017 10:51, Анисия Иванова
11
Брат уби сестра си при катастрофа в Разградско
Снимка: Булфото

24-годишна жена загина на място при тежка катастрофа тази сутрин в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие на изхода на село Дряновец е получен около 8.10 часа днес. Жената е пътувала в лек автомобил "Опел Астра", шофиран от 25-годишния й брат.

Между селото и Стопанския двор в района на крайпътна чешма камион "Мерцедес Актрос“ бил спрял за вода. Лекият автомобил се ударил в задната част на товарния.

При сблъсъка пътничката загинала, а водачът е откаран в тежко състояние в разградската болница. В момента се извършва оглед на местопроизшествието и се изясняват причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментарите разбирам, защо се изисква, човек да учи 7 години, след което да практикува оещ толкова и едва тогава, има шанс, да стане съдия.
7
0
 
1
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Има си пътни знаци. Те се само КАТ да те глобяват.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се удариш в спрял камион ето това не го разбирам. Къде ли е гледал този че не е видял толкова голям камион? Разбирам ако го е засякъл и не е могъл да избегне удара но да се удариш в спрял камион!? Там по този край са само каруцари. Няма ден някой да не направи катастрофа. Те си мислят че автомобила е кон с каруца. Бог да я прости невинната жертва. А каруцарчето дано се оправи и следващият път да гледа къде кара.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за едно обяснение на случилото се сещам. Тези двамата вероятно са от тези, дето не ходят на училище, не знаят да четат и пишат, най-често карат пияни каруци по пътищата, но и шофират със или без книжка, въпреки че не знаят правилата.
4
0
 
23
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Истината е, ч в крайна сметка нещата винаги опират до контрола по спазването на Закона за движение по пътищата, а след като в България от 28 години КАТ не работи и контрол няма, резултатът е, че всеки ден в България се правят десетки милиони нарушения по пътищата и на практика всички остават несанкционирани. В момента КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди нарушение, най-често след катастрофа и доста често санкционира невинния.
3
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СЕ УДАРИШ В НАПЪЛНО СПРЯЛ ОБЕКТ ПОКАЗВА, ЧЕ НЕВНИМАВАШ!!ДОРИ ЗАВОЙ ДА Е ПАК НАМАЛЯВАШ!!ДВИЖЕЛ СЕ Е СЪС СКОРОСТ НАД 100 КИЛОМЕТРА И НЕ Е ВНИМАВАЛ!!ДА УБИЛ Я Е!
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куцо, кьораво и сакато се качи да кара кола, не може права линия да държи, ама и то е шофьор. Купени книжки в комбинация с липса на акъл и чувство за безнаказаност водят до тези резултати.
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав участък в границите на населено място - разрешена скорост като за населено място - 50 км/час. Как е успял да се удари в камиона, не мога да разбера.