Бой в дискотека - масово меле и две жертви в Паничерево

Полицията изяснява причините за възникването на скандала
22 окт 2017 12:44, Петя Славова
79
Бой в дискотека - масово меле и две жертви в Паничерево
Снимка: архив, Булфото

Двама души загинаха след инцидент в дискотека в село Паничерево. Той е възникнал късно снощи между две групи и е започнал масов бой, съобщи БНТ.

При сблъсъка са използвани ножове. Двама души са наръгани смъртоносно и са починали на място, а други двама са откарани в болница и след преглед са освободени за домашно лечение.

В момента полицията изяснява причините за възникването на скандала и уточнява участниците в него. Задържани са двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
В България дискотеките са пълни с утайките на обществото,като падне мрак почват да изпълзяват тварите а именно дилъри,трафиканти,***,пиянки,селски бабаити и разни мутрагени с охраните им и охраните на заведенията и те са от гореупоменатите много заобичаха тази дизайнерска дроха *** или амфетамин,метамфетамин смъркат го навсякъде и по всяко време,а жалките сержанти им *** зад-ни-ците и си мислят,че са от отбора.И това е обществена тайна,всеки вижда за какво става въпрос,за съжаление.
64
1
 
3
 
! Отговори
Добра новина преди 6 години
Ако можеха да се избиват по-бързо отколкото се пръкват нови нямаше да е никак зле!
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До очаквано"Единият загинал мъж е на 23- години, а другият на 39-баща му, двамата са от ромски произход"10 годишния внук,бил ли е там ?
62
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО КОГА "РИМЛЯНИТЕ" ЩЕ ХОДЯТ ВЪОРЪЖЕНИ С НОЖОВЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ПРОВРЯВА ? ТЕЗИ ДЕТО ДНЕС СА ПРОТЕСТИРАЛИ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НЯМА ЛИ ДА СВЪРШАТ И МАЛКО РАБОТА?
61
1
 
15
 
! Отговори
Пинокио преди 6 години
Има един остров, където закарват хаймани като им обещават хубав и лесен живот.После те се превръщат в магарета(каквито са си) и ги използват за работа.Аз бях там, но се измъкнах. Нека на братята да им построят повече дискотеки.
60
4
 
52
 
! Отговори
Ром/ано преди 6 години
Проблема не е в етноса, а в законодателството, правоохранителните и съдебни институции в Бг, които допускат подобни криминални прояви!Един бие слепи по улицата, друг потрошава възрастна жена на спирка, трети стреля на тържество, четвърти се мисли за феодал и държи съселяните си в страх и подчининие...Може да изброяваме до безкрай криминалната статистика, но проблема е, че нещата се влошават с всяка изминала година!!!!А, безнаказаноста води до анархия!!!!!!
59
1
 
45
 
! Отговори
очаквано преди 6 години
Единият загинал мъж е на 23- години, а другият на 39-баща му, двамата са от ромски произход.
58
2
 
43
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Братчеди на Франческо Тоти от ,,Рома,, са...
57
6
 
36
 
! Отговори
Бъргарин-патриот преди 6 години
Що не кажат имената им? Сигурно са бежанци. Ние сме толкова еднородна и сплотена нация, че не е възможно да са намесени българск граждани при такива кръвополития. Идват тука разни бежанци и развращават високо интелигентното ни и възпитано население.
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ем, имали си проблем хората, решили са си ги, Ко км са месите ...
55
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много римско население.
54
2
 
6
 
! Отговори
Неа преди 6 години
На вас все някой друг ви е виновен . Крайно време е да разберете че никой няма да ви ходи след ....
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оправете си заглавието, че дразни и се набива в очи.
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОРГАНИЗИРАН БОЙ ЗА УБИИСТВО. Полицията знае и да си свърши работата.Щетата на убитите да се изплати от МВР .После МВР ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ ОТ УБИЦИТЕ КАТО ГИ ОСЪДИ.
51
3
 
6
 
! Отговори
Неа преди 6 години
За съда съм съгласна , за полицията не. Няма значение аз в какво вярвам и в какво не . Факт , че този който е създал обстоятелствата трябва да поеме отговорност , а не някой друг .
50
2
 
54
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
В селата като Паничерево където 99% са циг/ани не трябва да се отварят дискотеки. Там през деня човек не може да се отърве от тия псевдо човеци,а какво остава за през нощта.
49
1
 
27
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
много ножари се навъдиха по дискотеките
48
5
 
9
 
! Отговори
. преди 6 години
Съжалявам Неа, обаче ако смяташ че в България, отговорност се търси правилно и правилните хора я поемат няма за какво да спорим повече. Отново, престъпността и то най-обикновена битова върлува из страната, това означава че полиция и съд не работят както трябва.
47
6
 
10
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ако полицият беше отговорен щеше да се търси отговорност от него . В случая никой не го е потърсил , нито го е информирал , така че отговорност носи този който е създал проблема !!!
46
3
 
7
 
! Отговори
Неа преди 6 години
И това не са " извеняващи " обстоятелства , а съвсем обикновенна реалност . Не можеш да си на 100 места .