Отнето предимство, бой... и открадната чанта с 2 500 лева

Полицията в Кюстендил задържа извършител на грабеж
24 ное 2017 11:23, Красимир Ангелов
20
Отнето предимство, бой... и открадната чанта с 2 500 лева
Снимка: Булфото

Грабеж е извършен след възникнал конфликт на бензиностанция в Кюстендил, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за грабежа е постъпил в 14:05 часа в четвъртък в полицията. Предприети са незабавни действия, като на място е установен потърпевшият - 62-годишен мъж от София.

Той е съобщил, че е имал конфликт с друг мъж за отнето предимство, последвало сбиване, в което непознатия му опонент му издърпал чантата, в която имало 2500 лв., документи и мобилен телефон.

После непознатият заминал в неизвестна посока с автомобил "Пежо".

При проведените издирвателни мероприятия, криминалистите установили извършителя, като в автомобила му е намерена чантата с парите, телефона и другите посочени вещи.

Извършителят на грабежа е 37-годишен мъж, който е задържан за 24 часа. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния.

По случая е започнато досъдебно производство в РПУ Кюстендил, уведомен е и дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Като ми домилее за Родината, влизам в ю-туба и пиша "драки на дороги" и руските клипчета , ме връщат в българската действителност.
17
1
 
8
 
! Отговори
До До #11 преди 6 години
На мен подобно нещо ми се случи в една от преките на бул."Витоша" в София, на няколко крачки от самия булевард.Налагаше се да си гледам в краката, защото тротоарът беше в плачевно състояние и изведнъж почувствах удар в главата с нещо остро. Оказа се, че на стойката, на която е поставен пътен знак, някой беше прикачил и метална табела на собствената си фирма с адреса й! Всеки човек с ръст над 170 см няма как да не си дрънне главата в такава табела, особено ако трябва да заобикаля счупени плочки.
16
2
 
8
 
! Отговори
До #11 преди 6 години
Брат ми ей така си вървеше и си гледаше пътя и си цъфна главата в ниско поставен знак ... онли ин Булгариа
15
1
 
14
 
! Отговори
От ясно по-ясно преди 6 години
"... известен на полицията с множество противозаконни деяния" - но си е на свобода и продължава да безчинства, защото явно никой не е успял да го респектира.Или пък никой не си е дал труда да го респектира.Има ли смисъл да обсъждаме повече?
14
1
 
10
 
! Отговори
Кина преди 6 години
До АнонименНяма власт, която може да оправи умствено увреденитие. Може само да ги обезвреди в някое безопасно за обществото място хахаха
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото не съм каратист, боксьор и щангист или ти си някоя м.у.т.р.а за която да пребие някой е най-великото постижение? Ми бий се с тях като ти е толко акъла бе
12
1
 
8
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Ампутация на ръцете ! Да се учи да се храни с крака, или да лочи като прасе ... опссс - не исках да обидя родата му.
11
2
 
3
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Пускайте го веднага. Слаби са му нервите и не си сдържа гнева. Иначе е добро момче
10
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименЗа всичко съм съгласен, но едно не разбрах. Защо трябва да им мълчиш на мутрафоните или си някоя п.ъ.р.х.у.т.к.а.
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей заради такива *** нямам никакво намерение да се връщам в България. Колата с немските номера тряя в гараж, щото не плащаш рекет, тряя по улиците да караш като на рали, щото всички карат с 200 по улици осеяни с кратери, тряя да търпиш да ти крещат на главата разни мутрафони, щото ако решиш да им кажеш нещо ще става бой и не на последно място, като ходиш по улиците е добре да си гледаш само и единствено в краката, щото иначе чупенето на крайник или глава е неминуемо.
8
1
 
21
 
! Отговори
някой преди 6 години
"на място е установен потърпевшият". Целият потенциал на криминалистите се е впрегнал в това постижение, установили са потършевшия.
7
10
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Да го пускат до 72 часа. А и защо изобщо са го хващали? Тези 2500 лв щяха да влезнат незабавно в оборот на икомиката ни. Сега дъртия ще ги внесе в бурканбанк и ще ги замрази.
6
1
 
42
 
! Отговори
Киро преди 6 години
На 40 години да ходиш да се биеш по улиците апфф тва не е човек, тва е животно, което живее според законите на джунглата.
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vednaga v satvora sa pone 5 g strog rejim bil isvesten na poliziata pische a kakvo pravi na svoboda be polizaii a
4
1
 
27
 
! Отговори
зула преди 6 години
съдията е милозлив, ще го оправдае, пък и ще плати на някоя прокурорка да не направи обвинителен акт, правосъдие по български.
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терминал 2! На който не му се "живее" в ... знаете какво.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бандюгите почнаха да пестят, поради свръхконкуренция. Сега действат в пакет 2 в 1 - бой за предимство+обир. Скоро ще има още по-апетитни оферти.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новината е, че са го задържали, а не какво се е случило преди това.