Писториус с удвоена присъда – 13 г. за убийството на Реева

Той продължава да твърди, че я е помислил за крадец
24 ное 2017 14:52,
5
Писториус с удвоена присъда – 13 г. за убийството на Реева
Снимка: Reuters, архив

Върховният апелативен съд на ЮАР увеличи от шест на 13 години и пет месеца присъдата на Оскар Писториус, съобщава английският "Гардиън".

Още по темата

31-годишният бивш лекоатлет бе осъден за убийството на бившата си приятелка Реева Стеенкамп на 14 февруари 2013 година.

Носителят на шест златни, един сребърен и един бронзов медал от параолимпийски игри застреля Стеенкамп през вратата на банята. През цялото време той твърди, че е помислил Реева за крадец.

Първоначално Оскар Писториус беше осъден на пет години през 2014-а, но само 10 месеца по-късно мярката беше заменена с домашен арест. След това се стигна до обжалването от страна на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Този *** затри едно прекрасно, слънчево момиче и присъдата най-после го догони. Пожелавам да му треснат още една присъда в затвора, докато стигне до разкаяние.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
национален герой на ЮАР е по тачен от Стоичков ,Гришо, Пулев ,гимнастички и др взети заедно ,тук дори и до управлението нямаше да отиде
3
0
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До 1:Както каза колегата..., ако беше тука ич немаше и да лежи според мен. То тука пияници дето карат и газят наред само малко ги поразмотават из съдилищата, докато има медийно внимание и ги пускат после. Оня *** Ставийски, дето пиян помля и утрепа едно момче, а момичето инвалид за цял живот, не лежа и един ден в затвора... няколко години след тва и шоу си направиха в Арена армеец, а българина дето голям критикар се пише напълни залата и му ръкопляскаше.
2
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 1.Ако беше осъден в България,щяха да я намалят присъдата,можеше дори условно да го осъдят,или пък да го оправдаят.Случвало се е.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писториус с удвоена присъда 13 г. за убийството на РееваТози все едно тука са го съдили.