Панчарево: Таван превърнат в оранжерия за марихуана

Задържан е 25-годишен, иззети са 3 чувала с трева
17 яну 2018 20:06, Анисия Иванова
19
Панчарево: Таван превърнат в оранжерия за марихуана
Снимка: МВР

Криминалисти от СДВР разкриха оранжерия за отглеждане на марихуана. Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Панчарево.

При претърсване на къща, обитавана от 25-годишен мъж, униформените установили, че таванското помещение било приспособено в оранжерия за отглеждане на марихуана.

Иззети са 72 растения, достигнали различен стадий на растеж. За тяхното развитие било осигурено модерно оборудване - вентилация, нагревателни лампи и химикали, подпомагащи растежа на насажденията.

В оранжерията са открити три чувала зелена тревиста маса и пластмасова кутия, съдържаща суха тревиста маса.

Срещу задържания - криминално проявен за престъпления, свързани с наркотици, е образувано досъдебно производство.

Предстои доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
НИКО87 преди 5 години
Лично познавам човека, който е направил въпросната оранжерия. Съученик ми е от училището в Панчарево - 83 ОУ "Елин Пелин''. Казва се Мирослав Димитров Колев - набор '87 е. По принцип, по-малкия брат - Даниел Димитров Колев - набор '93, ПОЕМА вината, защото и понеже на по-големия ще му СТАНЕ МНОГО. Големи пичове са братята, но са тръгнали по лоши пътища. Дано намерят правилния път и да видят ПРАВИЛНАТА светлина в края на тунела. Успех.
20
1
 
2
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Марихуаната е наркотик. Това е материален факт, който никакви лозунги не могат да променят! А това, че при легализиране на Марихуаната щяла да намалее консумацията на другите наркотици е опровергано от статистиката - като за последно от изнесени данни от щата Колорадо (където тревата беше легализирана 2016г.) доказват, че легализирането на Марихуаната води до силно повишаване на общия брой наркозависими с всичките произтичащи от това последствия - смърт от предозиране, наркопрестъпност и т.н.
19
1
 
4
 
! Отговори
Еврей преди 6 години
Марихуанната да се разреши това ще реши много проблеми ще се плащат данаци ще има по добър контрол официални работни места във два пъти повече туристи синтетичните отровни наркотици ще изчезнат пък и е във 20 пъти по безопасна от алкохола!!! ама главната тиква във българия е пуста)))))
18
0
 
2
 
! Отговори
Завист преди 6 години
Малии, ква оранжерия си е направил. Пък аз се мъча да спася една орхидея.Облада ме цветарска завист. И това мъж, срамота.Искам равноправие между половете, ааа
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е противозаконно и наказуемо? В Чехия например всеки има право на 300 грама суха тревна маса.В Испания всеки има право да си отгледа до пет растения. Само у нас не може, да не им скършиш бизнеса
16
12
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Не може така. Противозаконно и наказуемо е. Не само в България.
15
4
 
13
 
! Отговори
До наблюдателчето преди 6 години
Ние викаш сме къде къде по умни от Холандия Белгия Англия Германия САЩ Франция и т.н.... те баламите озакониха тревата щото са бавни нали ? Ако се легалезира както и проституцията само от данъци смятай за какви пари ще става дума ....се нямало пари в хазната ....
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как са разбрали? Съседите са го наклеветили. Ей, големи гадняри сме ние, българите!
13
0
 
2
 
! Отговори
До 7 Наблюдател преди 6 години
Абе даскале много знаеш на колко съм ...тук половината град от 13 годишни нагоре пушат *** (метамфетамин) дърпат го и какво ли не и то по улиците съм виждал *** ! Аз не съм тревоман или наркоман ...обичам да си пийвам това е порока ми :) Конопеното семе го берях преди го ползвах за риболов на Шаран и от акъла си бях скъсал малко от тоя *** не знам за какво пияна работа .....вися 1 година из нас и като го намерих рекох да го подпаля нейде ....заради един хубусник ни прибраха всички .
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Председателството ти го дескридитира Борисов с глупостите, които дрънкаше днес. Евродепутатите са изполягали от смех. Клоуна на Европа.
11
0
 
7
 
! Отговори
Ахахахаха преди 6 години
Убиха престъпността, ей!! Удар след удар!!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анализ преди 6 години
Хората на Кутев да способни на какво ли не, за да опитат да дискредитират Пррдседателството ни!Бас държа, че още преди години са заложили десетки подобни бомби из цялата страна!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво "се почва", наблюдателче? Целия Запад, навсякъде пушат вече марихуана, и имат и индустрия и висок стандарт. Тук висок стандарт имат само големите мутри, които държат пазара на дрогата. Марихуаната е толкова дрога, колкото спирта и тютюна. Декриминализират ли го, мутрите увисват.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО СЕ КАЗВА, че държавата е отвратителна, не вервате. Айде сега радвайте се, за един грам!А ония престъпници от Герб и Дпс днес си гласуваха да закрият делото Ктб, където отидоха милиарди левове народна пара.Мислете, бе хора?
7
5
 
5
 
! Отговори
наблюдател до 5 преди 6 години
То така се почва -с 1 грам от дивачка. Трябва да си им благодарен за боя. Ако не те бяха били навреме, сега щеше да си на мястото на този, дето не е ял бой когато трябва.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
консуматорите на тея лаайнна са от 80% вите ***
5
1
 
6
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Скоро ме хванаха с има няма 1 грам ситнеж от дивак ....питайте ме за какво го мъкна и аз не знам .....24 часа и една гора бой .....и сега дело ще имало ......за тия разтения него трябва да го обесят май ?
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо през лошия комунизъм не се случваха такива неща, а криминално проявените бяха в пандиза, а не на свобода.
3
2
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Таз трева да не е за медицински цели за играчите трениращи на Панчарево :) !?
2
3
 
3
 
! Отговори
Любе-Херцата преди 6 години
Еее, да я бях аз открил...