Две габровки станаха жертва на ало апашите за ден

Хвърлили им през балкона евро, злато, левове
18 яну 2018 11:23, Анисия Иванова
5
Две габровки станаха жертва на ало апашите за ден
Снимка: Dnes.bg

Две възрастни жени от Габрово са измамени от телефонни измамници. Измамите са станали вчера - по сценария за оказване на съдействие на полицията при акция за залавяне на телефонни измамници, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В резултат на заблудата 83-годишна жена хвърлила през терасата на дома си плик с 650 евро, 50 лева и златен пръстен, а друга 76-годишна габровка пуснала плик с 500 лева.

По случаите са започнали досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: МВРГабровоало апаши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
досега не вярвах, че има толкова *** народ, може би трябва да се приеме закон - който хвърля пари някъде, под какъвто и предлог, ще бъде съден.....и стига сте обвинявали полицията или държавата, защото те не могат да стоят до всеки *** или изкукуригал и да ги дундуркат!
3
3
 
13
 
! Отговори
Питам преди 6 години
На 67г. съм и евро още не съм виждал.Добре ли изглеждат?
2
5
 
16
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Голями скръндзи тия двете бе.Това пари ли са?Съдействита към полицията не се приема и награди няма да има. Казали са им че колкото пари дадат , полицията ще ги върне двойно. Такава далаверане не е за испускане.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
650 евро!? Очевидно изработени с къртовски труд от син/дъщеря или внуци зад граница и пратени й, за да може да живее нормално, а не да мизерства с пенсията си. За награда да я оставят да се оправя с това, което получава като пенсия. Аман от такива...