Търговище: Мъж загина, а двама са в болница след челен удар

28-годишен шофьор загубил управление и навлязъл в насрещното платно
20 яну 2018 12:43, Анисия Иванова
10
Търговище: Мъж загина, а двама са в болница след челен удар
Архив: Булфото

Мъж е починал при катастрофа на пътя София-Варна, двама души са в болница с множество наранявания, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Катастрофата е станала снощи около 21,35 ч. на първокласния път близо до заведение "Фисека". 28-годишен шофьор от Варна с лек автомобил "Сузуки Суифт" при движение на прав участък е навлязъл в насрещното движение. Колата се  удря челно във "Фолксваген Голф" с монтанска регистрация, управлявана от 28-годишен шофьор от Монтана.

В резултат на удара на място е починал пътник в "Сузуки“-то, 47-годишен мъж от Варна. Двамата водачи са настанени за лечение в МБАЛ-Търговище с множество наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казали са го хората - миг невнимание после цял живот умрял. Не разчитайте на предимство. Мислете си винаги че този който кара срещу вас не е нормален. Помага много
8
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Ей, тез набори ще се изтрепят още малко. Бог да прости загиналия.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 2Има-ти
6
1
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Какво не разбираш.Блял нанякъде ровил нещо из колата.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продаването на книжки е голям проблем!!! ДАИ продължават да придават, така по пътищата пътуват хира които няма качества. А без добра подготовка, без вменяване на отговорност при управление на МПС, резултатите ги виждаме. По времето на Борисов 1 се придадоха над 200 000 книжки. Разбра се, и Сикаджията смени министъра Цветков тихомълком и нищо. Резултата е това. И заради тези, се взимат мерки срещу всички.
4
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Избистри си мислите и пробвай пак.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ubiizi karat kato ludi no stradat nevinni saschto saradi *** po patischtata vs den umirat hora kakvi dibili sne nie balgartte be vs su savisi it nas mnogo pristazi ubiizu v bg po patischtata
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ ШОФЬОРИТЕ ПО-ЗАГУБЕНО И ТЪПО ПЛЕМЕ НЯМА!НАРКОМАНИ, АЛКОХОЛИЦИ, НЕГРАМОТНИЦИ С КУПЕНИ КНИЖКИ, БЕЗ КНИЖКИ, ВСИЧКИ САМОУБИЙЦИ И УБИЙЦИ НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!ЛОШОТО Е, ЧЕ СТРАДАТ ЗАРАДИ ТЯХ, УМИРАТ И СВЕСТНИ ШОФЬОРИ И НЕВИННИ ПЪТНИЦИ!ЗА ТАКИВА УБИЙЦИ, ОТНЕМАНЕ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ДОКУМЕНТА ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ (ако има такъв), ДО КРАЯ НА ЖИВОТА! ЗАЩОТО ТОВА СИ Е ПРЕДУМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ОСВЕН ГЛОБАТА И КРЪВНИНАТА ЗА ПОЧИНАЛИТЕ!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера, прав път, сухо време и да се забиеш челно в насрещна кола????