Диамантена война: Два куршума в "Порше"-то и Джордж Холивуд – труп!

"Мис България" Наталия Гуркова разбрала за екзекуцията на мъжа си у нас
26 сеп 2018 13:15,
67
Диамантена война: Два куршума в "Порше"-то и Джордж Холивуд – труп!
Разстреляният Джордже Михалевич. Снимка: Facebook

Съпругът на "Мис България" 98 Наталия Гуркова бе разстрелян показно в Южна Африка. Джордже Михалевич, който се занимава с търговия с диаманти, бе гръмнат с два куршума в понеделник вечерта.

Съпругата му Наталия Гуркова в този момент била в България и разбрала тук за екзекуцията на мъжа си.

43-годишният бизнесмен е застигнат от смъртоносните куршуми на светофар в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург.

Още по темата

Според очевидци Михалевич шофирал синьо "Порше Панамера", след като се прибирал от обяд в ресторант. Той спрял на светофара и тогава до него се доближил мотор "Кавазаки" с двама мъже на него. Те извадили оръжие и стреляли по страничното стъкло на колата.

Диамантена война: Два куршума в "Порше"-то и Джордж Холивуд – труп!
"Порше"-то на Михалевич. Снимка: Twitter

"След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разказа пред "Труд" капитан Андре де Жардероще от местната полиция.

Първоначално от полицията отказваха да назоват името на жертвата, тъй като близките му все още не бяха уведомени за смъртта й. По-късно местни журналисти написаха в Twitter, че убитият е именно Джордже Михалевич.

Към момента властите в Южна Африка отказават да назоват по какви версии се работи за разстрела, тъй като разследването все още продължавало.

Черногорецът управлява няколко фирми, които се занимават с бизнес с диаманти в Африка – "Sandton Gold", "Diamond Exchange" и "Salon Prive". Според сайта на една от компаниите, освен диаманти, тя изкупува и злато и бижута.

Бизнесменът е известен в Южна Африка и като Джордж Холивуд, заради светските му изяви. Той от години живее със семейството си в Йоханесбург. Според местната разследваа журналистка Манди Уинър, Михалевич бил приятел с друг известен бизнесмен от региона Крис Куремитис, известен като Господин Големия, който също бил застрелян преди време.

Според Уинър приживе съпругът на Наталия Гуркова е твърдял пред нея, че бизнесът му е чист и законен.

Журналистката твърди още, че това е четвъртото убийство на гражданин на бившите югославски републики в Южна Африка през последните месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Прави ли ви впечатление че на всякъде черните и шоколадовите са най големи престъпници? И у нас е така.Има и изключения. Русия.
48
0
 
3
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
До Анонимен 45 Теб па какво те интересува какво става с фирмите на Големия? Да нямаш акции там?
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама хич не ми е жал за дебелия космат църен грък Куренемитис.
46
1
 
19
 
! Отговори
:):) преди 5 години
хайде стига с това РЮА, на всички ви е ясно че е ЮАР
45
1
 
14
 
! Отговори
некадърни журналя!!! преди 5 години
Срам ме е от вас !!! Некадърни псевдодраскачи !!! Една грамотна статия нямате !!! Изумявам се как си вадите заплатите, смешници !!!!
44
0
 
12
 
! Отговори
развеселина преди 5 години
Декарт го е казал: ДОБРЕ Е ЖИВЯЛ ТОЗИ,КОЙТО ДОБРЕ СЕ Е СКРИЛ.
43
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ян Дъглас СмитВ РЮА годишно загиват над 2000 полицаи!!! Само това е показател каква ужасяваща престъпност има в тази "държава", откакто КОМУНИСТИТЕ взеха властта!
42
0
 
10
 
! Отговори
РЕНЕГАТКА преди 5 години
МИСС БЪЛГАРИЯ РЕНЕГАТКА
41
0
 
18
 
! Отговори
хм! преди 5 години
дреме ми за Гуркова!
40
2
 
27
 
! Отговори
Ян Дъглас Смит преди 5 години
Сега разбирате ли разликата между ЮАР и РЮА?В РЮА годишно загиват над 2000 полицаи!!! Само това е показател каква ужасяваща престъпност има в тази "държава", откакто черните взеха властта!
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво стана с фирмите на Господин Големия,няма ли ги вече,а защо са го гръмнали щот не ги обявил за фалит и закрил ли.
38
2
 
20
 
! Отговори
Вярно е преди 5 години
Цитирам:И после ревете, че в България живеете зле ?!Ами отивайте в РЮА.Нали сте много недоволни тук ;)Мрънкачи :)))
37
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става когато се вземеш много на сериозно и се самозабравиш! А Гуркова да си беше избрала нормален мъж с нормално потекло и 1000лв. заплата. Ама пуста алчност и невежест...нали трябва да се учи, да се образова, да се труди като всички останали...трудна работа...!!
36
1
 
13
 
! Отговори
Вербовчик преди 5 години
До АнонименВ титова Югославия нямало престъпност???Тука има-тука нема
35
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живей така че никой да не те забелязва. Станеш ли много известен и богат вече си пътник особено в днешният свят на беззаконие и анархия. Този сигурно си е мислел че живее в Титова Югославия в която нямаше престъпност и народа беше спокоен за живота и здравето си. Сбъркал е й държавата и времето. Най вече професията. Знаел е че такъв като него вече са го гръмнали й не е взел никакви мерки. Ще кара Порше без бронирани врати и стъкла. Толкова ли е бил беден че не го е бронирал.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ко?
33
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам приятел в РЮА. Преди повече от 20 г. си беше купил кола, която бе изцяло с бронирани джамове заради огромната престъпност. И следващите му возила бяха с бронирани стъкла. Заради престъпността се премести да живее от центъра на Йоханесбург в затворен комплекс с охрана край града. Чака пенсия и след 7 -8 г. ще се връща или ще отиде в САЩ. За белите в РЮА стана страшно.Учудващо е как този Джордже не е имал бронирани стъкла на Поршето? Явно е подценил ситуацията?!
32
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вметна за ЮАР нещо. През нощта в градовете не се спира на светофари- стрелят и крадат на месо. Ако караш мотор, режат ахилеса, докато си на него и ти крадат возилото. Бандите са брутални. За да те приемат в банда се иска да застреляш случаен миновач- изпит. Беззаконието е тотално. Прекарвам там средно по няколко седмици годишно- IT проект. Движим се само с таксита и охрана. Относно Поршето- там обикновен IT специалист и то средно платен кара BMW 5er, ако не чисто ново, то на 3-4 години.
31
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Salon Prive" със сигурност се е занимавала с диаманти.Бг журналистиката е на аборигенско ниво.толкова неграмотна работа и Замбия няма.
30
0
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До От цялата работаХа-ха-ха :))) Само плюсове имаш...и правилно