Столични дилъри на дрога остават в ареста

Двамата са хванати при спецакция на СДВР
16 окт 2018 15:52, Анисия Иванова
7
Столични дилъри на дрога остават в ареста
Архив: БУлфото

Столичната полиция хвана при спецакция двама дилъри на дрога, съдът им наложи постоянна мярка "задържане под стража" съобщиха от МВР. При полицейска операция по противодействие на наркоразпространението миналия месец в ж.к. "Дружба“ служители на сектор "Наркотици" –СДВР задържаха 50-годишен наркодилър.

При последвали претърсвания в жилището му полицаите намерили и иззели множество полиетиленови пликчета, съдържащи вещества на бучки, на прах и тревиста маса.

Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са амфетамин с тегло 161.87 грама, кокаин - 8.97 грама и 17.44 грама марихуана. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.от НК и му е наложена постоянна мярка "задържане под стража“.

На 11 септември на ул. "Пиротска“ служители на Трето РУ са задържали 42-годишен мъж, непосредствено след продажба на наркотици на непълнолетен.

При последвалите оперативни действия полицаите намерили укрити от задържания наркотици - в тротоарно колче, непосредствено до мястото, и в тоалетната на близкото заведение. При процесуално-следствените действия са иззети 11 полиетиленови сгъвки, съдържащи тревиста маса -6.29 грама коноп.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура 42-годишният дилър е привлечен като обвиняем за престъпление по НК и му е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-интересно ми е как така са намерили този тайник в колчето и дори в тоалетната на някакво заведение?! Сигурен съм, че човека не си е издал кашетата?! Или пак е имало "подмятания" с цел да замазват очите на хората и да кажат "ето - работим"?!
3
0
 
7
 
! Отговори
А преди 5 години
Окога такава информация трябва да става безпрецедентна невероятна новина-Не би ли трябвало да е нормално
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неможе да бъде ! Това е против евроатлантическите ценности
1
0
 
8
 
! Отговори
БРЕНДО преди 5 години
Митьо Очите като се появи му предайте че го чакаме с Галеви , Маргините и Таки той знае на кой плаж :))