Вторият труп край Негован е на млада жена, също разчленена

Телата са били прибрани в найлонови пликчета и изхвърлени във варели
195
Вторият труп край Негован е на млада жена, също разчленена
Снимка: Булфото, архив

Вторият труп край софийското село Негован е на млада жена. На местопрестъплението е намерено и дамско бельо.

Преди да бъда разчленена, жертвата е била застреляна, съобщи "24 часа".

В момента полицията е на място.

Още по темата


Двата трупа били разчленени, след което прибрани в найлонови пликчета и изхвърлени във варели.

Предполага се, е телата са били там отдавна, тъй като са разложени.

Досега не е известно кои са жертвите, тъй като профилите им не съвпадат с пуснати за издирване.

От МВР припомнят, че вчера към 18.00 часа местен жител е подал сигнал за открит череп в близост до водоема на селото. Веднага са организирани и към мястото са изпратени екипи от криминалисти и експерти на СДВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Неговантрупубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като от ID extra извадено. Версии много. Най-прилича на убийство от ревност.
71
7
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Най вероятно са били *** и сутеньора им се е ядосал, че го премятат и им е видял сметката. Щом са непослушни получават наказание.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много пишат в този форум "обити". Какво означава, защото не я намерих в речника!Що ме триете бе ?
69
0
 
4
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До от слънчакаТи на кой Слънчак се намираш? Някъде в Бразилия ли?
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и истинските турци са руси със сини очи.Знам че много хора няма да повярват, но преди да ми сложите минус, потърсете инфо и ще видите, че съм прав.Чистокръвните анадолци да именно руси и със сини очи. Много светло сини.
67
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време бяха писали за китайската мафия в Букурещ. Един китаец го били нарязали на малки парченца, пуснали го в тоалетната и накрая пуснали и водата от казанчето.Педантични и чисти хора. А тук някакви мър...лячи.
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗа хубаво или за лошо, вече сме повече като турци. Доста сме тъмни. Дори когато някой бял българин( такива вече са рядкост) отиде в чужбина и каже, че е българин го питат " не трябва ли да си по тъмен, българите не са ли тъмни"Това е, защото са се срещали с много ромбове с бг паспорти
65
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде я намери тая информация? Навсякъде виждам само тъмни българи с груби и грозни мутри? Малко са българите, които приличат на истински европейци. А това за цвета на очите и вече не знам откъде ти хрумна. Не съм виждал много българи със светли очи. На всички кожата е от светло до тъмно оранжева но никога истински бяла?
64
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 96Ще ти се, но не е така.Повечето етнически българи са със светла кожа. Пъстрооките никак не са малко и ако прибавиш към тях синеоките и зеленооките, общият сбор ще е по-голям от броя на тъмнооките.Малко на брой са светлите блондини, но тъмнорусите никак не са малко. Неяснота по въпроса внасят многото жени, които често си сменят цвета на косите по изкуствен начин.Чернокосите са нищожно малцинство. Кестенявите не са малко, но не са и повече от тъмнорусите.
63
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинските българи са тъмни.И Хан Аспарух е бил тъмен.
62
7
 
6
 
! Отговори
М. преди 4 години
ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕ СА "СЛАВЯНИ", НО ВСИЧКИ "СЛАВЯНИ" СА БЪЛГАРИ!
61
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ СЛАВЯНИ. ОТДАВНА НЕ СМЕ. ИСКА НИ СЕ ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ< НО ДОРИ И НА ГЕНЕТИЧНО НИВО НЕ СМЕ
60
6
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Ще лекувам без пари всеки, който се съгласи да ми работи без пари!
59
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 100 рубли = 1 ДОЛАР "Всички убийци по света копират руския канибал Чекатило"Чикатило в начлаото е бил задържан и после освободен с мотива " Член на КПСС не може да извърши такива деяния"Найс а ?
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В. "Какво толкова се чудите- аз без да съм криминалист си мисля това- Военен или Полицай- жена му иска да не са заедно"Усещаш ги нещата бате. Най-вече военните. те са с напълното промити мозъци.За тях целия свят е едно голямо поделние и мислят че всеки трябва да им се подчинява, без да расъждава и всеки вкл и жените им са тяхна собственост.Така беше в казармата : за разлика от цивилния живот, трябва да се подчиняваш на някоя амеба, без да може да направиш нищо.
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой се чуди какво би станало ако сериен убиец вилнее из Бг ей това ще стане. Ще намират някакви неща, ще си измислят разни клошари или шведи за убийци, а истинският убиец ще си прави каквото пожелае. Защото когато систематично убиваш най-доброто в хората - интелект, състрадание, духовност, ОБРАЗОВАНИЕ, нещата стават страшни. Бетонът гори, под мостовете има силно горими сметища, а труповете растат. Защото кадърните хроа или бягат или се крият. И оставят пълните нули да си развяват коня.
56
10
 
10
 
! Отговори
Реалист !!!; преди 4 години
Това е дело на комунист само комунист може да убива така жестоко
55
2
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Какво толкова се чудите- аз без да съм криминалист си мисля това- Военен или Полицай- жена му иска да не са заедно -развежда се-Той подозира че Тя има приятел- Идеята на влюбените е била да избягат далеч в чужбина-Той ги застрелва в някой апартамент в град- после отива в това село и понеже много е бързал и е нямал време да закопае две тела- в страхът си че ще го хванат -ги е нарязал на парчета -После от фейсбука е продължил с профила на бившата си жена да лъже че е в чужбина -И никой не ги търси
54
10
 
9
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 4 години
Всички убийци по света копират руския канибал Чекатило но още никой не е достигнал убийствата му на стотици руснаци !!!!
53
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До W A1 Mtel"Днес в велика Русия момче с меч обезглавило 5ма от семейството си"Руснака Костин, беше напъхал живо дете в куфар и го беше хвърлил в Иксър. Преди това беше разчленил майка му.