Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно

Може да става въпрос за убийство от родственици, допусна Арнаудова
19 авг 2019 08:55, Александър Попов
50
Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно
Снимка: БТА

Все още не е известна самоличността на хората, чиито тела бяха открити вчера край водоема в Негован. Криминалистите продължават с огледа, а междувременно се преглеждат и списъците с обявените за издирване.

И двамата са простреляни в главите, засега е сигурно, че единият труп е на жена, а за вторият се предполага, че е на мъж, но не може да се твърди с категоричност.

Още по темата
Откритите останки са в напреднало разложение и тепърва ще се установява кога е настъпила смъртта.

Водолази ще обследват язовира. Предстоят и съдебно медицински експертизи и ще се проверяват профилите на безследно изчезналите хора, за да се види дали няма съвпадение с намерените тела.

Те са били разчленени и поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допусна говорителката на Главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Негованубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и да са чужденци. Хванати от близката магистрала, ограбени и убити. Маалата е наблизо.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиеца е в язовира.
31
1
 
10
 
! Отговори
Расата и етноса - преди 4 години
уточняването им ще помогне на следствието.Тук има цели колонии пришълци от Азия - и на стоковата борса в Илиянци, и доста ресторанти са с такъв персонал.Не знаем дали и сред тях няма групировки и как си уреждат сметките.Помните ли, че преди доста години бяха намерили труп на възрастна жена азиатка, по пижама и не се установи коя е. Заговори се, че в много градове по света има доста такива заселници, но няма техни гробища. Отървават се от труповете и с документите на покойните идват нови хора.
30
5
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Пичове, при Бохо, нема фуфел;)))Труп след труп и след трупа, пак труп!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Сигурен ли си?Вчера жената беше млада, днес се оказва възрастна.Ако е истина, това усложнява нещата, защото ако убитите са две млади жени или млада жена и мъж, може да се допусне, че става въпрос за тежки спорове между сводници. Може някой сводник и неговата служителка да са "работили" на територия, която си е заплюл друг сводник.Или две жрици да са били непослушни и да са наказани за назидание на останалите.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
14, 18,Търсим вече майстор, който да ремонтира една част от стряхата, която се разяде от влагата при дъждовете. Също и да смени част от олука.Явно онези нарочно бяха оставили онзи луфт, за да имат повод да смъкнат още пари от нас, но вече пращат други хора.
27
0
 
6
 
! Отговори
Пак до 14, 18 преди 4 години
парчета, от които се състои хоризонталният олук по края на стряхата. И мястото е добре подбрано, трябва да лазиш по покрива, за да го видиш.Откъм тротоара няма как да се види толкова дребно нещо.Още при първия дъжд разбрахме каква е белята. На телефона на майсторите-роми никой никога не отговори. В замяна на това, завали ли дъжд, след 10 минути по звънците звъни ром да ни каже къде тече и да си предложи услугите за ремонт.Всеки път звънят различни, но вече ром няма да наемем, а стряхата се рони
26
0
 
6
 
! Отговори
До 14, 18 преди 4 години
За това сте 100% прав, никаква информация не бива да се дава на подпитващи непознати.Относно покрива. На нас пък ни се случи друго, хем сме в центъра на София, солидна сграда, образовани обитатели. Беше уговорен ремонт на олуци, внимателно се следеше какви материали носят и как работят майсторите. Накрая обаче, в средата на работния ден им е плащал възрастния домоуправител. Уж и той инженер, уж огледал всичко, но не забелязал, че на едно място и оставено около 2 см разстояние между ламаринените
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Сега в новините казаха,че трупа на жената бил на възрастна жена.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не занят дали е мъж? По костите на скелета си личи.
23
1
 
9
 
! Отговори
Чрез ДНК-анализ преди 4 години
могат да установят раса и евентуална етническа принадлежност.Това ще стесни кръга на издирване, защото може да се окаже, че тези хора са мигранти, ликвидирани от некоректни трафиканти след като са им взели парите.Но може да се окажат и от онзи етнос, който урежда взаимоотношенията си според своите традиционни обичаи.
22
4
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Сериозно? Не знаят дори пола на другата жертва? Абе *** ли са що ли? Тия нищо не знаят!
21
2
 
25
 
! Отговори
С. преди 4 години
До АнонименХората трябва да бъдат информирани, а не "затъмнени" с приятни новини и полезни статии. Преди 1989г не е имало такива новини, но и тогава е имало убийства, за които масата не е била информирана. И сега ли искате да бъде така? Това е действителността, брутална и жестока. Това е България сега - убийства, пошлост, мизерия и простотия.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На вас от заглавието не ви ли става ясно, че ако прочетете ще разберете кога и къде са убити!!?
19
5
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
Кое е глупост да вярваш, че като говориш с някои не те лъже ли!?Ти като някои ти каже добър ден на улицата ще си мислиш сигурно, че е измамник и ще го набиеш.Никои няма да ти каже нещо лошо за да се сетиш всеки ще ти каже, че иска да ти помогне а после ще те обере.
18
5
 
26
 
! Отговори
Експерт преди 4 години
Постоянно хора се самоубиват във варели, после се нарязват и самоизхвърлят на най-чудати места. Практиката в МВР го е доказала :))(
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как го обвиняват като не е ясно кога и къде са убити и дали той ги е убил всичките.
16
8
 
28
 
! Отговори
МВР преди 4 години
Евала на МВР-то! Не знаят кога и къде са убити, нито кои са жертвите, а какво знаят по случая освен два трупа във язовир?
15
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ужаса. Че стават такива ужаси навсякъде, стават. Как може постоянно да ги пишете и то с егати подробностите. Всеки ден слагате по няколко изключително гнусни и ужасни новини. Престанете да карате хората да четат толкова ужасни извършени действия. Хората в България, трябва да четат от медиите колкото се може по позитивни, научни и полезни статии и прочие. Българската медия е деградация от всякъде. Не казвам че трябва да се подминава всичко негативно, което се случва, но не може само ужаси.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде какво правят нашите патриотични политици в такива моменти