Вместо доматки: Баба от Студена си отглежда в парника тревица

Полицията е изкоренила 63 стръка канабис
19 авг 2019 11:38,
13
Вместо доматки: Баба от Студена си отглежда в парника тревица
Снимка: архив "Булфото"

63 стръка канабис са намерени и изкоренени от служители на Второ районно управление в Перник, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Още по темата

49-годишен мъж отгледа триметрова марихуана в двора си

При специализирана полицейска операция, служителите на реда проверили имот в пернишкото село Студена, собственост на 75-годишна жена.

В парник са намерени и изкоренени 63 растения от рода на конопа. Извършен е оглед на местопроизшествието и е започнато досъдебно производство по чл. 354"в", ал. 1 от Наказателния кодекс.

Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Тия със 120-те лева пенсия нямат и един работен ден трудов стаж, отнемай-къде вдигнаха пенсиите до 200 лв. пак за подобни "заслуги", а тия до 300 ги обраха на 4 пъти комунисти и турци; един ги обрал, те си искат парите от друг, и тъкмо срещу този "друг" вдигат врява, а ако чакат Тошо да ги нахрани - нека изчака, това са си заслужили - дали Тошо или ***, резултатът от врявата е един и същ.
9
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Увеличете им пенсиите,бе ГЕРБ,за да могат да живеят нормално хората ! А не острови,хасиенди,търговия със замразено свинско от USA...
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то за лично ползване бе баба!
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми харесва заглавието. Има едно такова умиление в него, драго ти става чак.
6
1
 
23
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Да е жива и здрава бабата, оставете я на мира. И без това "държавата" издевателства над възрастните хора, поне тревата й оставете!
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново невинните хора закачат в тази страна.Жената има право да съди.
4
1
 
10
 
! Отговори
Иво преди 4 години
А баба внуче дали има, калпазанче внуче а?
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази баба да им даде 120-те лева пенсия на мутренсските тарикатчета и да им гледа сеира един месец какво ще ядат. Още на вторият ден ще измрат като мър, ши. Те не са свикнали на хлеб искат мръвки. Особено каракачанската овчарка ще умре на първата нощ.. Шкембето му ще остане празно щото това шкембе е свикнало на мръвки не на хлеб. Вашата верица айдушка сеяндурскадебем.
2
5
 
7
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Модерната Баба Илийца. С риск за живота си тя отглежда тревица, за да спаси Компировата чета. С нечовешки усилия тя всеки месец дотичва до Сръбската граница, за да насъбере семена за разсад.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, мисля че е повече от ясно, че не е бабата плантаторка.Както повечето изпечени бандити нямат нито един имот или кола, а всичко е приписано на баба им, на дядо им, че защо не и на някое невръстно бебе пеленаче, така и тази бабка сигурно представа си няма какво расте в градината и.