Автобус и кола са се ударили във Варна, четирима са пострадали

Катастрофата е на Аспаруховия мост, движението е затруднено
13 ное 2019 12:00, Анисия Иванова
4
Автобус и кола са се ударили във Варна, четирима са пострадали
Архив: Булфото

Четирима души са пострадали в катастрофата на Аспаруховия мост във Варна, съобщи Ивана Милева, говорител на полицията в града.

Сигналът за инцидента е бил подаден в 8.20 часа тази сутрин. Съобщено е за катастрофа между автобус на градския транспорт и лек автомобил, който по първоначална информация е бил аварирал.

Вследствие на удара са пострадали четирима души, от които трима пътници в автобуса и шофьорът на лекия автомобил.

Те се отведени в болница, като са били контактни. Няма данни шофьорът на автобуса да е сред пострадалите. Милева обясни пред "Фокус", че причините за инцидента се изясняват.

Трафикът по Аспаруховия мост, в посока кв. "Аспарухово" и магистралата е силно затруднен, образувала се е километрична опашка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме само "цървулите от Аспарухово", а има и автобуси N17/60, каращи в лявата лента и изпреварват десетки коли. Преди 2-3 дни просто не се сетих, че може да му запиша номера и времето и да го праснат едни 100лв от заплатата, но не е само скоростта. На този мост са станали хиляди катастрофи, главно от човешки грешки. В случая даже липсата на каква да е скорост(т.е. че е спряла колата) може да е причина? Това се случва ! На мен ако ми спре колата, не бих стоял наоколо, а ще звънна на пътна и 112
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога Бойко Борисов ще блъска коли в автобуси?Народе???
1
2
 
8
 
! Отговори
Need for speed преди 4 години
Цъpвyлитe от Аспарухово и околните села карат минимум със 100 на моста в лявата лента и след това засичат движещите се в дясната, за да уцелят отбивката за квартала.