Сигнал за бомба в Съдебната палата в София

Евакуират магистрати, служители, граждани
Обновена: 16 дек 2019 11:25 | 16 дек 2019 11:24, Камелия Цветанова
4
Сигнал за бомба в Съдебната палата в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Сигнал за бомба в Съдебната палата в София. Детски глас съобщил в 8:55 ч на телефон 112, че в сградата има поставено взривно устройство, съобщи Нова тв.

В момента служители на МВР проверяват сигнала.

Междувременно магистрати, служители и граждани се евакуират от сградата. А тези, които имат насрочени дела за днес, не се допускат до приключване на проверката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Пирински:1988 от САЩ преди 4 години
Утопичната троцкистка марсианска съдебна система на ГЕРБ е яснаРожбичка на пост фактум УТОПИСТА от Мировяне 1988 Георги Близнашки от СКРАВЕНА дето в концлагера СКРАВЕНА да не е имало лозунг С КРЪВ сме я взели с кръв ще я дадем власттаВОЖДЪТ на герберските УТОПИСТИ е АТАНАС СЕМЕРДЖИЕВ заложил на преход по Мировянски отказал да изпълни заповед на Добри Джуров да изкара танковата княжевогорнобанска бригада по улиците на София а после мировянски унищожавал досиета че а на Берон го дал на Ж.Ж.
1
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НА ДЕЦА ДО 14 МИСЛЯ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НО МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРСИ ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ!ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ НЯКОЙ Е ИСКАЛ ДА СИ ОТЛОЖИ ДЕЛОТО ЗА ДНЕС!