Непълнолетно момиче е отвлечено в Димитровград

В града се провежда полицейска акция
22 фев 2020 13:32, Елка Василева
30
Непълнолетно момиче е отвлечено в Димитровград
Снимка: архив, Булфото

Полицейска акция се провежда в Димитровград, след като непълнолетно момиче е било отвлечено тази нощ.

Сигналът е подаден от родителите на детето. Съмненията са, че извършителят е издирван за лихварство, съобщи Нова тв.

Отвличането е станало снощи около 20.30 часа. Родителите на детето обвиняват за него мъж, който е бил обявен за издирване след акцията срещу лихварството в квартал „Мариново” преди около година. Според хората от квартала това е ново начало на акциите на лихварите.

„Имаше девет месеца спокойствие в целия квартал. Хванаха малкия, взеха му телефона. Маскирани хващат сестра му, слагат й нож на врата я карат в гората. Отрязали й цялата пижама с ножа, гаврили са се с нея”, разказа пред Нова тв бащата на момичето Стефан Атанасов.

Хората от квартала разказват, че лихварите постоянно им настоявали да им се дават пари, независимо от това колко е голям заемът. Акцията по издирването на извършителите на деянието на полицията продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще я правят фолк-певица в Пайнер.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да сме с ЕС,не искаме да сваляте това правителство,моля ви!Ако правителството падне и дойдат Сорoсoидите на власт, ще ни откъснат от ЕС и ще ни управляват американо-английски сили.Има опасност да стане и конфликт,не допускайте да падне правителството!Искаме да сме с ЕС,не допускайте падането на това правителство в никаккъв случай!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хмАко теглиш кредити от хора които имат офис за "бързи кредити" с паркирани черни джипове отпред или нещо подобно(има такъв в Разсадника) си просиш рекета. За кредити има банки и там вече си правиш сметката. Необходимо зло са ако искаш жилище или да правиш фирма. *** като има хора които нямат 5лв да си купят хляб и пастет да не умрат от глад *** теглят кредит за айфон проблема е коренно различен.
20
3
 
2
 
! Отговори
аналогия преди 4 години
Не е коректно да пишете имената на бащата на пострадалата. Още повече че в малък град ще тръгнат клюките. Колежка.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не разбрах, проблемът отвличане ли е, лихварство ли е, или е изнасилване на непълнолетна? Защото това са 3 коренно различни престъпления. 1
18
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Твоят Тошо държеше в мизерия ВСИЧКИ (освен рартийните чланове-мизерници, разбира се) и им внушаваше, че са "равни". Не че имаше какво да се купи, нече имаше и с какво да го купиш, не че имаше и пари в остатък да вложиш в банка като спестявания - е, затова и нямаше други лихвари освен банката.Лиг...ьо, седнал си да дрънкаш дивотии и дори не подозираш за отдавна създадения на такива като тебе профил - непрокопсаник, зарязан сам в панелката с филия лютеница в лявото копито.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не са градски легенди. Вече съм 5 години в затвора за ДДС измами. Не обичаме изнасилвачи,убийци и педофили. Бием ги навсякъде , а тези с присъдите за убийство са изолирани от нас,няма какво да губят ,но и не са сред нас.И съм бате , защото съм на 60
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези дават нагоре по веригата,за да не ги съдят и това им развързва ръцете,да се гаврят с населението,ама този път се надявам да ги накажат подобаващо.
15
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е виновен да се появят лихварите. Защо ги нямаше по бай Тошово време. Не са ли виновни управниците които 30 години държат народа в мизерия. Защо тук в Австрия няма лихвари. Защото народа е с високи заплати и пенсии а цените на продуктите в магазините са с три пъти по ниски цени от вашите. Кога ли ще станете държава. Но иначе една другарка ни вика да се приберем щото щяла да ни даде 600 евро. Ало другарката тези 600 евро ги взимам за два дни а ти на месец ще ми ги даваш. Браво *** другарко.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
. В затвора никой не обича педофили,изнасилвачи и убийциГрадски легенди, батенце. Да успокояват хората. В затвора е най-голямат сгaн. То половината там са изнасилвачи и убийци. Според теб, някой дето лежи 8 месеца за дребна кражба, ще нападали човека, чиято организация отвлича и убива хора за по 500 лева? Па оня лежи за убийство бе! Какво има да губи, освен да де позабавлява ...
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв да го хванеш и два метра под земята да лежи. Ще се гаври с момичето, но в затвора такива не ги обичаме. В затвора никой не обича педофили,изнасилвачи и убийци. Тук ги посрещаме подобаващо,после се молят и плачат ,че няма да правят така.От крадец, който краде само от държавата,а не от народа.
12
3
 
28
 
! Отговори
хм преди 4 години
Каквото и да става, никога не теглете кредити! НИКОГА!
11
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗАЕМИ НЕ СЕ ВЗИМАТ ОТ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ИЛИ РАЗЛЕПЕНИ ОБЯВИ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ!!!РАЗБИРАМ, ЧЕ ЧОВЕК ИЗПАДА В НУЖДА НО ВЗЕМЕ ЛИ ЗАЕМ ОТ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ МОЖЕ ДА МУ ИЗЛЕЗЕ СОЛЕНО!ЩЕ ТИ ВЗЕМЕ ДАННИТЕ И ЩЕ НАПИШЕ, ЧЕ ТИ Е ДАЛ НЕ 100 ЛЕВА А 10 ХИЛЯДИ И 100 ЛЕВА!! ЩЕ ТИ ВЗЕМЕ И АПАРТАМЕНТА И КАКВОТО ДРУГО ИМАШ!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9И затова законът забранява лихварството.Иначе си прав - възползвай се от хора,който са заритали за пари. Аз така, когато бях по-млад и значително по-глупав, бях дал 2000 лева на 3%, уж голямото изкарване. Изчаках ги да набъбнат до 5000 и си викан - ай ся плащай и беле добре за 2-3 месеца, ама после ми стана гузно и си задържах само това, което наистина бих дал.Хората имаха здравословни проблеми и бяха в безизходица в онзи момент.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И друг път съм ви казвал, проблемът е че наш ***(без значение етноса) гордо повтаря "Аз акъл си имат-ти пари ми дай (да видиш как знам да харча)" , а горкият е толкова зян, че даже не го осъзнава. И после почва един рев. Имам познати, които отидоха по бригади из GB за да върнат 500лв, които са станали 5000 , само защото са си мислели, че щом не му ги търсят - лихваря ги е забравил, а той просто чака според уговорените условия 6 месеца и после тръгва да си ги събира.
8
3
 
23
 
! Отговори
И още преди 4 години
Знайте, че съкредитоискател е необходим на човек, който не може да изплаща кредит. Банката го е проучила и са му казали, че ще му отпуснат заем само ако си намери съкредитоискател.Ако се съгласите да станете такъв, банката първо ви проучва по документи. След това ще отпуска заеми на лицето, на което сте станали съкредитоискател, до размера, който е преценено, че можете да платите.Може да се окаже, че лицето е теглило 50 000. Вие не знаете, но ВИЕ плащате заема и не можете да се отървете!
7
5
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тез не се интегрираха, ей! Май накрая ние ще се интегрираме към тях.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Има и друг начин, по-хитрите са го научили.Запомнете термина СЪКРЕДИТОИСКАТЕЛ и никога не ставайте такъв!Станах свидетел на много неприятна история и разбрах, че будалата, съгласил се да стане съкредитоискател, подписва граждански договор и след това лицето, на което е станал съкредитоискател вече може да тегли заем без дори да го информира.И от следващия месец банката започва да си удържа от съкредитоискателя парите по заема.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Културни особености на интегриращите се.
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма значение дали са роми или не са.Трябва да се сложи ред в сферата на лихварството. Недопустимо е някакви л.у.м.пени, които ги мързи да работят, да експлоатират така зверски неволята на закъсалите за пари хора. От това, което чувам, излиза, че те вдигат лихвите както им скимне, налагат някакви непосилни нови лихви при забавяне и т.н.Който взима пари от лихвари пък нека да прояви разум и да си направи сметката, преди да иде при тях.