Гард от НСО замесен в убийство – огромен скандал

Уж защитавал държавността, преминал на другата страна
Обновена: 22 май 2020 22:33 | 22 май 2020 22:27, Екип на Bulgaria On Air
37

Прокуратурата обвини подполковника от НСО Борис Иванов за ръководител на група за поръчкови убийства. Журналистът Димитър Илиев коментира за Bulgaria ON AIR измеренията на скандала и арогантността, които ще предизвика тази ситуация.

"Това ще бъде много голям скандал. Аз поне не се сещам в миналите години да е имало нещо подобно. От всички висши държавни институции, като започнем от парламента и стигнем до президента, хората от правителството, от съдилищата...", каза Илиев.

"Факт е, че този човек 10 години работи за Националната служба за охрана. Факт е, че този човек преди това е работил в МВР. В продължение на 15-20 години този човек се е занимавал с това да защитава и да гради държавността", отбеляза журналистът за "Денят ON AIR".

По думите на Илиев в един момент виждаме въпросния човек в друга светлина, в която играе ролята на организатор на поръчково убийство.

Става дума за разчистване на икономически интерес, посочи още той, коментирайки убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: НСОубийствогард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най странното е че Радев не взима отношение. Да не се окаже че обвиняемия от НСО е бил на пряко подчинение на Радев? Или негова охрана?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е винаги някъде по средата ! А коя е Марангозова ??? И с какво се е занимавала де факто а не какво ни изнасят по медиите ???
29
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 3 години
TO В МВР 50 % ДРУГАТА СТРАНА- ОТ ТАМ ИДВАТ ПАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!
28
1
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Значи и президента е тиква,пубере?
27
1
 
5
 
! Отговори
Възрастен преди 3 години
Откакто Радев се ,,развъртя" и направи толкова промени в НСО,там станаха сума ти произшествия и золуми. Тази служба по-рано винаги е била със строга дисциплина,проверени кадри,незабележима и далеч от такива издънки и хорските клюки !!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... АМА прави и газното към Русия..
25
1
 
5
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
... А иначе, коремното го знае и прави.. ХАХАХААА......
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА ЗА РУМЕН РАДЕВ ДЕСИН!ПЪЛЕН ВЪЗДУХАР!!!!!
23
2
 
12
 
! Отговори
срам преди 3 години
Мишката Радев отново се скри и дни наред не знае какво да каже, защото е оплескат до уши. Той ръководи и контролира тази служба и трябва да понесе отговорност за този голям скандал. Главният виновник е той. Представете си какво щеше да говори този случаен човек, ако тази служба се ръководеше от Борисов. нали се сещате, а сега мълчи. Това показва колко е несъстоятелен този човек. Срам за България, че има такъв недодялан и случаен човек на този висок пост.
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът не е отговорен за НСО, а в случая е под пряка заплаха от тази "институция". Нали знаете кой го охранява! Това е положението - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НИЙДЕ ПО СВЕТА!
21
0
 
9
 
! Отговори
Закон за НСО преди 3 години
Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;2. утвърждава основните структурни звена и общия числен състав;3. удостоява офицери с висши офицерски звания.Чл. 8. (1) Националната служба за охрана се ръководи от началник, който отговаря за цялостната дейност на службата.
20
3
 
1
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
Що бе, кво толкова ?За България това си е ОК....Още след като направиха катастрофите, трябваше нас раният им генерал да изхвърчи от поста с разбалване. Това там е разграден двор и пълен провал.
19
3
 
9
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 години
ТО И ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕЗИДЕНТ НА САМОЛЕТА СИ.
18
1
 
2
 
! Отговори
тритяхту пътя преди 3 години
накъф чакал си играла на бизнес дама палила наляво и надясно и зимала плуфката ,мистерия ли нещо се очертава
17
5
 
12
 
! Отговори
НСО преди 3 години
Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България.
16
5
 
19
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Началник на НСО е одобрен от президента, все Борисов ви е в устата, Президента назначава шефа на НСО
15
2
 
8
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 години
ИМАШЕ ЕДНИ ГАРДОВЕ НА БАЙ МИЛЕ.ИЗБИХА ГИ КАТО КРАСТАВИ КУЧЕТА. РЕШИ ЛИ ДЬРЖАВАТА МОЖЕ МНОГО..НО ЗАД ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ СЕ КРИЯТ МНОГО ИЗМАМНИЦИ.
14
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТРябва да застрелят- Турчина *** Борисов- Банкя-лията. Болните БЪЛГАРИ ще оздравеят. Бедните ще ЗАБОГАТЕЯТ. И после да ЗАБРАНЯТ всякакви коли с аларми. Който иска да има аларма, нека му звъни в джоба или вкъщи, а не да изнервя всички...След като убият Б.Б. трябва да запалят турско- негърските фирми- А1(Емтел) и Вииваком, с които тоя раболява цяла България с РАК и Левкемия...Арабите , който Б.Б храни в Лагери да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция както Осман Ага през 1865 г.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
М'ишките и *** да спят спокойно.Тях освен Гешев няма кой друг да ги притеснява.
12
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами така става, когато началника на НСО, одобрен от Борисов, прилага сила да свали от прозорците протестиращите медицински сестри, вместо да ръководи службата си, както пише в закона.