Жена намери колата си с развити болтове на предната гума

Била паркирала за кратко пред собствения си блок
24

Жена намери колата си с развити болтове на предната гума. Тя паркирала за кратко пред собствения си блок в столичния квартал "Младост" 2. А с нея било и детето ѝ.

София Фурсова искала да заведе едногодишното си момиченце на цирк вчера. Паркирала пред блока си в "Младост" 2, както обикновено. Малко по-късно се качила с детето си в колата, когато разбрала, че има нещо нередно.

Оставила е колата си за не повече от час между 15:00 и 16:00 часа. А точно пред мястото, където е паркирала, има фризьорски салон. Досега София не се е сблъсквала с такова нещо.

София веднага е потърсила техник, но ситуацията е можело да се развие и по друг начин.

"Отивайки на майстор, той ми обясни, че това, което би могло да стане, е гумата да ме изпревари. Това би могло да доведе до инцидент. Имам лепенка за бебе в колата. Столчето ми е огромно", казва тя пред Bulgaria ON AIR.

В района често стават такива инциденти, а застрахователи разказват, че всеки ден получават десетки обаждания за подобни щети.

Други помнят квартала, когато хората по тротоарите са били повече от паркиралите автомобили.

А София е готова да стигне докрай в търсенето на това кой е развил джантата й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: болткола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най - вероятно момата е паркирала на няколко паркоместа едновременно. Много моми го правят И се крият зад тага #АзСъмМама. Лошото е, че мутресата вероятно има и познати джурналя. Развиването на болтове е малко. Трябва нещо по - сериозно. Аз бих боядисъл предното стъкло с нещо ярко.
16
1
 
17
 
! Отговори
'жунглата е так преди 3 години
На мен оня ден някакъв графити "майстор" ни беше нарисувал в/у колата така нар." таг", но доста грозно и даже първо помислих да не е йероглиф някакъв. Не съм се оплаквал никаде, а взех парцали, бензин, ацетон и го изтърках. Останаха тъмни петна. Сега с младежкото ВКР проучваме и другите му творения и някой ден ще го видим що за човек е? Моето поне не е опасно, а в случая се возят деца. Аз ако съм на жената, ще отделя много време и пари, да ги намеря. Да търси чаастни камери, баби..не полицията
15
2
 
15
 
! Отговори
До Доко преди 3 години
Ех , какъв "умник" ! Ти май откакто си се родил си все по таван!
14
22
 
4
 
! Отговори
Доко преди 3 години
Значи, това деяние за да има по-траен ефект се прави по друг начин: махат се всички болтове без един, който се достяга почти до скъсване. Няма го характерното похлопване на джантата в главината. Привидно всичко е наред, докато не мина през дупка или неравност, в повечето случаи с висока скорост. Единствения болт се къса и от там нататък....таван, гуми, таван....
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната борба за паркоместа по кварталите. Не знам защо не са я надраскали както си му е редът, а са решили така подмолно да действа.
12
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Другарки и другари, само на 50 км на запад започва едно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спиране на ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА, посочени от сръбската МАФИЯ, където ТУКА-ИМА ТУКА-НЕМА крадците ОГЛОЗГВАТ ДО КОСТИ обикновените БЪЛГАРИ!Така че не ми ги давайте за пример тези руски лакеи СЪРБИТЕ!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има видеокамери там.Да хване частен детектив и за 2 дни ще се разбере кой е мало умникът, извършил тази гадост!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оплодителят й да не е полицай, или охранител? Те са способни на такива номерца в момента в който разберат че не са фактор. А когато това се случи и на хранилката (работното им място), завършека е само един. Или убиват някой, или се самоубиват. Примерите са безброй много. Има и пресни.
9
1
 
25
 
! Отговори
Men преди 3 години
Много просто,това сигурно е някой, който смята ,че мястото за паркиране е негово лично и никой друг не трябва да спира на него. Сигурен съм,че няма да може да представи документ за собственост обаче.....Нека минава следващите 10 дни оттам и която кола види повече от 3 пъти на това място ще е на нейния "доброжелател" :-)))
8
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари и другарки, Дами и Господа граждани на Босфорския вилает: само на 380 км на запад, в един град Белград, често наричан сателит на Москва, в крайните квартали където няма Синя, Зелена зона, паркоместата имат номера и е определено от общината, а не от закона на джунглата, или от по силния, кой къде да спира. За тази цел просто се регистрираш и ако няма в този район свободно място чакаш общината да ти даде (безплатно е) и дотогава или паркираш на платен паркинг или подземен, или без кола.
7
2
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
По-скоро е изхарчила парите на някой лопатар и му е теглила една хоризонтална черта,момчето малко е набрало и така!Не си заслужава пичове,незнаете какво е свободата Санчо!Да идва за час-два и после кой откъде е,спестяваш си ежедневен психически тормоз!Жените обичат да ги гониш и да се унижаваш за тях,така че обърнете гръб
6
2
 
33
 
! Отговори
Влад преди 3 години
Една такава куха лейка паркира пред очите ми напреки върху трите останали места пред блока. Стоях в колата и очаквах, че е само маневра, когато тя слезе с детенце на годинка. Помолих я да спре като хората, а тя ме обвини, че тормозя детето и...
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда злобна. Сигурно ако се скарам с нея ще хвърли детето си по мен...
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амбициозните сеуани се населиха в Младост, сега едни по-малко амбициозни гледат да заработят малко от тях.
3
3
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДА СЕ РАДВА,ЧЕ НЕ СА И СВИЛИ КАТАЛИЗАТОРА И ТАКИВА ГИ ИМА
2
9
 
20
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Общо взето неква кифла използвайки това че е млада и с дете , паркирва в зелените площи или по тротоарите.А ако общината и кат глобяват всички наред,няма да има проблеми.Нема парко места - нема продажби на апартаменти.
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три пъти го четох и не схванах каква е новината.