Шестима задържани при акцията в Сандански

Образувани са две досъдебни производства за дрога
4
Шестима задържани при акцията в Сандански
Снимка: БГНЕС

Шестима са задържани за 24 часа след акцията в Сандански днес.

Още по темата
В хода й са били проверени 102 лица, 66 моторни превозни средства и 7 помещения.

Образувани са 2 досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотични вещества, а именно канабис и кокаин, съобщиха от прокуратурата.

Започнали са действията по разследване по образувано бързо производство за извършена кражба на парична сума в размер на 700 лева. В качеството на обвиняем по случая е привлечен шестнадесетгодишен младеж от криминалния контингент.

Издадени са актове за установяване на административни нарушения, в това число по Закона за движението на пътищата (3 броя) и по Закона за българските лични документи (2 броя). Връчени са 18 фиша за пътни нарушения.

В хода на специализираната акция полицаите са установили МПС, обявено за общодържавно издирване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
С джи класите са от нашите симпатизанти , ние проверяваме само тия с старите опели и фолксвагени
3
1
 
4
 
! Отговори
20.08. 2020г. Реално преди 3 години
Във Сандански има големи нарко босове мойто момче(със килограми) не говоря глупости ЗНАМ че е така. И да пак кокошкари там можеш да си купиш килограми
2
0
 
2
 
! Отговори
:-) преди 3 години
До 1Викаш, да оставим кокошкарите да заработват, а? Ще преджобят тоя, ще задигнат пенсията на някоя старческа деменция, ще дадат свръхдозичка на някое хлапе, ще изнасилят някоя баба за двата й лева... Чудо голямо! Те да дребни риби. Цаци. Ние ще ловим акулите и китовете, щото сме голямата работа, а обикновените хорица кучета ги яли! Тях да си ги обират и насилват цаците! И те семейства имат, деца хранят...
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"а именно канабис и кокаин,"Видях снимките. Едан грам кока и две цаци. Малииии! Секнахме някой случаен! Браво! Осъдете престъпника!А друтие - нямали двама лични карти, щото .. щото в Сандански е село и повечето хора, носят 5 лева в джоба и само си мислят, как да излъжат закона, като не си носят портфейла ...ЕВАЛА! Алоууу! Некви мутряги газят колите с джикласите си, хората карат коли за по 250 000 лева, па вие ми тормозите населението!!!!